-
AHOJ zuzko
AHOJ ZUZKO, JSme tvoje velké fanynkystrašně ti fandíme strašně ti to sluší v mušketýrech .JSEM TAKY VODNÁŘ MĚJ SE KRÁSNĚ. -
šup ho tam
ŠŠŠUUUPPP ho tam ! *13* *13* *5* *5* *15* *3* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Ahoj Zuzko.Moc te zeru v rebelech a strasce dusi.Mohla bys mi poskytnout vice informaci?Predem dekuju a mej se hezky. *4*
-
šššššup ho tam.............. *3* *4* *15* *5* *1* *16* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *5* *13*
-
pro Zuzku
ahoj Zuzko ses dobra v muzikale tri musketyri!!!!!!!fandim ti co nejvic to de!!!!!!!!marketka *1* *1* *1* *1* *7* *10* *10* *4* *8* *16* -
Gratulace
Zuzance k narozeninám obrovsá gratulace,plná lásky a přátelství. Přání velkého zdraví.štěstí a moc lásky.Milan -
zuzanka
přeji hodně štěstí k narozeninám. -
jses asi ta nejkrasnejsi kocka v mem zivote co jsem videl,ale to uz ti nekdo rekl ve filmu takze musim pouzit moji fantazii a rict ti po pocitaci ze jsi ta nej nej vopravdu sexy krasna ceska holka a nikdy bych neveril ze se v cesku muze narodit tak krasna a zajimava osobnost jako ty,no opravdu te zeru se rikalo a ted se rika love u coz povazuji za usnadneni citeni
-
-
Re:
v cesku ne... tady se tak krasny, talentovany, uzasny holky nerodej, ty se rodej na slovensku!!!!!!!! *9* -
Re:
"jses asi ta nejkrasnejsi kocka v mem zivote co jsem videl,ale to uz ti nekdo rekl ve filmu takze musim pouzit moji fantazii a rict ti po pocitaci ze jsi ta nej nej vopravdu sexy krasna ceska holka a nikdy bych neveril ze se v cesku muze narodit tak krasna a zajimava osobnost jako ty,no opravdu te zeru se rikalo a ted se rika love u coz povazuji za usnadneni citeni"
*9* *9* *9* *9* *9* *9*
Nauc se psat - polomozku...
-
-
zuzanka
uš se moc těším na cd a tak bych rát věděl kdy bude . uš se moc a moc těším -
ššš
kdy bude cd