-
joojo
Joo zuzanka je nej a ve stardance ji to moc slusi *4* *14* *14* *1* -
STARDANCE-BOMBA
Včera ve Stardance byla ZUZKA nejlepší!!! Fakt jí to moc šlo a slušelo... Kočena *15* *1* -
Zuzanka...
I love her so! *14* *4* -
bibi002
ahoj.. zuzka je naozaj skvela osobnost *4*
prosim nema dakto jeji e-mail?? dakujem -
tyna182
ahoj lidi máte e-mail někdo na zuzku?Kdyžtak napište vzkaz díky. -
tyna182
jsi úplně nejlepší strašně moc moc se mi soukromé pasti líbily,byla jsi super *4* -
nejlepšíí
Zuzanak je skvělááá..nejlepší je prostě v rebelech...s Révaiem nemají chybu *13* *15* *15* *14* *14* -
-
Re: nejlepšíí
NAPROSTY SOUHLAS!!!!!!!!!!!!REBELOVE SOU NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ ZUZANKA A HONZIK NEMAJ CHYBU CELEJ TEN FILM!!!!!!!!!!!!ZBOZNUJU REBELY!!!!!!!!!!!!!MOOOOOOOOOOOOOOC NEJLEPSI, NEJNADHERNEJSI, PROSTE NEJ FILM VSECH DOB!!!!!!!!!HSM MU NESAHA ANI PO KOTNIKY!!!!!!!!!!!!!!SICE JE TO TAKY BREJ FILM ALE NA REBELY NEMA-NIKDO NA REBELY NEMA!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
snjfh
ahoj nevite kdy bude mit nejaky koncert piste na e-mail predem dik. *3*
-
-
ahoojik prosimvas nevite kde ted zuzka prave bydli ?? staci mne mesto dekujii(kdyžtak napište na e-mail díkíís) *1* *1* -
-
Re: Bydliště
Zuzka bydlí v Malackách na Sloensku, nebo chvílema v Praze.. *3* -
-
Re: Re: Bydliště
bydli v Praze v byte za myslim 4 000 000 kc a potrebovala penize tak vzala nabidku na stra dance...to sem taky cetla v rytmu zivota *1* -
Re: Re: Bydliště
A kde je to Sloensko? nemohl jsem to na mapě najít. Dík za pomoc při hledání..
-
-
-
zuzka
čau, kontakt na zuzku mám na Icq, pod jménem: Noriska... *3* -
-
Re: zuzka
a nevotvořila jsi ho nahodou ty?nebude ji to vadit ze jsem jsi ji pridala?diky *9* -
Čau mooc rád bych také sehnal Icq na Zuzku nebhttp://img.osobnosti.cz/smiles/16.gifo mail *4*
Je moc fajn mám ji také rád -
pošli mi na e-mail: humork@seznam.cz prosím icq na zuzku!!! děkuji jestli mi ho pošleš!!!!!!! -
Ale že to neni určo její icq co??:-) -
-
Re: Re: zuzka
Ahojky, je to její na 100%, párkrát mi odepsala *4* , ale je fakt, že je tam málo kdy.. -
-
Re: Re: Re: zuzka
máš icq na zuzku,?? *7* *7*
-
-
Re: Re: zuzka
Neli, já myslím, že je. Ten kontakt mám taky, už přes rok, a ani jednou se nepřihlásila, takže podle toho soudím, že to bue ono, A právě Zuzka počítač nemá, takže si ho spíš vytvořila někdy když se k němu někde dostala a od té doby neměla možnost se přihlásit. Takže asi takhle :-) Kája *3*
-
-
-
Kontakt
Ahojky.Nemáte nekdo kontak na Zuzku ja ji mam strašne rada dystak pošlete na email Dekuji předem móóc -
-
Re: Kontakt
máš e-mail na zuzku?????
-