-
Soukromé pasti
Hej z toho komentáře od misaka fakt nemůžu-psycho ale pobavila jsem se. Jinak co lidi říkáte na Zuzku v Soukromých pastích...SEXY NE???? *14* *14* MILUJU TĚ!!!! *14* *14* -
-
Re: Soukromé pasti
ten díl byl naprosto nejlepší, kdo zmeškal doporučuju se na něj podívat, je online na http://archiv.nova.cz/
-
-
wau
Dobrej,na Zuzku se nemuzu ani podivat, kdyz uz se chci na ni podivat musim si sednout,v lepším případě lehnout, protoze se mi z ní tak podlamují kolena,ze to si ani nedokazete predstavit. -
Hezký den.
Hezký den. Jste neuvěřitelně přitažlivá, příjemná a sexy. Moc Vám fandím a přeji samé úspěchy. Váš herecký projev nemá konkurenci a nejen ten. Je dobře, že jste! -
ANO
V Dobře placené procházce jste byla FANTASTICKÁ ! Gratuluji ! -
!!!Nabízim zápich!!!
Čau Zůzo, nabízim ti krásný a dlouhý zápich, bude se ti líbit, jeho délka je 25 cm. Napiš na muj e-mail a dohodnem se. *5* -
je kredenciózní
po bábičce svobodové -
:-)
Zuzka je neskrotný temperament. Asi snad nikdy nehrála kladnou postavu, ale hraje výborně. -
Pozdrav Pro Zuzku
Ahoj Zuzko vím že si na mne asi nepamatuješ,ale připomenu ti jednu prima akci kdy jsme se spolu potkaly.Bylo to v roce1995 31.4 na čarodějnice,tuto akci měl na starosti Václav Veselý,byla to dost dobrá a dobrodružná akce na louce u Dobrohoště,byl tam Honza Potměšil,Zdenek Vencl a další pak jme se naložili do konvoje aut a společně odjeli k Vaškovi na chalupu,já jsem byla taková plnější blondýna Renata docela jsme dobře pokecaly,jinak Ti přeji mnoho úspěchů,jak divadelních, tak osobních.Tké jsem ti párkrát volala,bydlela si kousek od mé kamarádky,která shodou okolností,se také účastnila té akce bydlela v Donský to je nad Rybalkovou,třeba se ještě někdy potkáme,já Honzu Potměšila potkávám docela často bydlím nedaleko Tábora,a on tu má chalupu tak,vždy zavzpomínáme na ty osudové čarodky měj se hezky a ahoj Renata *1* *5* *3* -
Jste mi nebezpečně sympatická a miluji Vás... Zdraví skoroabsolvent práv z Brna Karel
-
Jste moc dobrá ve vsech filmech, ve kterých jsem Vás videl. Pepa