Fotbalové kluby loni za posily utratily rekordních 220 miliard korun
-
Tady k tomu vám sdělím sladkou manažerskou (ekonomickou) pravdu, kterou opakuji stále - jen
nadšenec (za mě cvok) investuje do čs. fotbalového prostředí (a to se
vůbec už nechci zabývat korupčními skandály, tzn. nějakou dejme tomu
ochranou investic - tzn., že sezona proběhne fér, pokud už nainvestuji),
zvláště do klubů na periferii, protože to chlapci novinářští nemá
absolutně bonitu v našich podmínkách. A jsem-li investor, pak mě zajímá
nejen návratnost, ale především maximalizace zisku. Proto podnikatel
podniká, investor investuje.A zeptejte se nejen na Baníku, ale i v
takové Slavii, Spartě, jak na tom jsou třeba za posledních 10 let
účetně. Ve Slavii ještě nemají ani postaveno mládežnické centrum, jinak
by šli do ztráty v miliardách, pokud by si na tohle tedy nesehnali
nějakého externího investora (netuším ale kde, kdo by chtěl nějak poté
těžit z něčeho jako mládežnické centrum, tahle investice jde za klubem,
jeho majitelem, čiže je třeba to taky zahrnout do účetnictví klubu). V
Plzni si Ada Šádek musel půjčovat na své vlastní triko, aby tu Plzeň
udržel na té úrovni, na které je. Pak roky chodil s bodyguardem, kdo si
pamatuje.. Patrně to souviselo s těmi úvěry, které udělal vůbec ne na
klub, ale přímo svou fyzickou osobu, jestli jsem to pochopil správně.
Tohle prostředí chce krizového manažera. Teď do něj jde i kolega Kania,
který podle mě absolutně neví, do čeho chce pustit své investice. A snad
mu to někdo s ekonomickým vzděláním vysvětlí a vezme ho u toho za ruku,
protože je to úplně jiný obor než pasivní byznys - kapitalizace
soukromého vzdělávání..A oklikou zpět, mudrlanti.. Olomouc roky
shání investora, protože zkrátka v českém prostředí "překvapivě" hoši
nejsou. :) Podívejte se na Kladno Jardy Jágra, to bude podobný problém.
Tam navíc ještě nefunguje v současnosti vůbec mládežnické centrum, což
potenciálního investora určitě odrazuje a pořizovací cenu klubu
ponižuje. To má Sigma třeba ROKY špičkové a je to elita nejen na Moravě,
ale se Spartou v celé republice. Přesto zájemce není..A to vybudované
centrum mládeže a jeho úspěchy, to jde chlapci mediální za tímhle
vedením, i kdyby tam poslední roky nastaly mezi trenéry a zaměstnanci
nějaké spory, roky předtím to fungovalo. Je to práce s lidmi, spory
mohou nastat. Stejně jako ta účast v pohárech se Sevillou, kdo si
pamatuje. Tohle se daří z regionálních klubů jen Slovácku a jeden
výstřel měl i Zlín, co si pamatuju. Roky předtím pak ještě Liberec a
Jablonec s Peltonenem bych raději vůbec nezmiňoval, každý tuší proč (ta
ochrana investic investorů investujících do čs. fotbalu..)To, jak se v
tomhle videu vyjadřuje Kvasnica o jednotlivých lidech z fotbalové
prostředí, kteří jsou podle mě dále ve svém oboru než on ve své
novinářské BULVÁRNÍ (rozvracečské) práci, to je podle mě i na
prozkoumání etickým panelem Křetínského vydavatelství. Postrádá to
absolutně fakta, ukazuje to jen na libovost frajera, vůbec ne novináře,
který ta fakta umí a je schopen vůbec nashromáždit..Čekal jsem popravdě na
vyjádření kolegy Konečného, protože už v základu se mi
nezdála argumentace, že by na tak exponované pozici jednal zrovna
právník bez nějakého krytí znaleckými posudky, relevantními zápisy z valných hromad, popř. argumentace kolegy
Blaťáka, že zaměstnanci něco Sigmě fakturují, není moc hodna
investigativního novináře, to má kolega Konečný pravdu.Žurnalistika
dneška nemůže být o lovení senzací, počtu kliků na článek, tu
žurnalistiku to pak bulvarizuje. Podle
mě by měl kolega Konečný podat trestní oznámení nejen na kolegu
Blaťáka, ale i tady na kolegu Kvasnicu v té věci poškozování Sigmy jako
právnické osoby neověřenými, zavádějícími informacemi. Baník by pak měl
postupovat podobně, pokud se tak začne vyjadřovat i o něm, vynášet věci z
kabiny, bulvarizovat je, narušovat práci v klubu, investici majitele Brabce.Co se týče Sparty. Sparta měla problém v
nastavení kabiny, kdo ten proces v ní sledoval. Taky z ní odešlo snad
15-17 hráčů (v podstatě tedy téměř celý tehdejší neúspěšný kádr) za poslední 2 roky a začali se
vybírat ti s jiným přístupem než měl třeba Julda, tzn. hráči, kteří si
plní i defenzivní povinnosti. Tam podle mě nešlo vůbec o background v
managementu klubu, jak naznačuje tahle debata, na ten si Rosa nikdy nestěžoval, že by byl problém s
Kotalíkem apod., čiže tady vůbec netuším, o čem zase filozofujete..
Na jediný sportovní deník v zemi bych čekal fundovanější debatu.. -
Dělal jsem pánové taky regionálního novináře, vše měl vždy pokryto (o
takovém Ozaniakovi jsem psal 20 let předem, než se nyní začal řešit -
kolega Mádl potvrdí, kolega Procházka už bohužel ne, seznamoval jsem je s
tou situací v regionálním fotbale na sev. Moravě - postupy sudích až o 2
soutěže za jeden ročník) a kolega Kvasnica si nemůže vůbec dovolit
napadat kohokoliv bez důkazů ve stylu - "kam mizí peníze v Sigmě, popř.
že hráči si platí za soustředění"
- vše je obsáhle vysvětleno tady,
včetně připuštění, že se může pracovat
lépe, např. v marketingu Sigmy, kolega Konečný se tam ani nepouští do
hodnocení sportovního úseky, vždy odkazuje na sportovního manažera, což
mu kolega Blaťák, taky netuším proč, vyčítal ve své bulvární stati na
hanackych novinkach -https://sigmafotbal.cz/article/15508-Odpovedi-ke-kauze-Blatak-Stanovisko-predsedy-predstavenstva-Petra-Konecneho
kolega
Blaťák ze serveru Hanacké novinky už maže články, stejně jako mně
mazal jeho vlastní články (názory, najednou už je ztratil.. :) verze dnešního novináře, který hltá kliky více než fakta,bohužel) před pár dny bývalý fotbalista Neumann na serveru
sport.cz o repre trenéru Haškovi, arabském fotbalovém světě.Přečtěte
si chlapci Kodex novináře. Dnes už to každý přeskakujete, když do té
profese někteří omylem zabloudíte. Nemáte dnes bohužel novinářskou
kulturu.Kolega Kvasnica měl nemalý vliv na kabinu v Baníku nedávno,
naštěstí tam
kolega Mikloško provedl průvan a některé, kteří vynášeli Kvasnicovi,
vynesl taky, a snad už ho k té kabině, jako zřejmě profesionálního
rozvračeče kolektivu kdekoliv vkročí, nepustí. Totéž se děje
pravděpodobně i v Olomouci, kde neříkám, že je vše růžové, ale podstata
leží úplně někde jinde. Sigma nemá v současnosti tak silné ročníky
mládeže, kterými pravidelně doplňovala rok co rok kádr, tzn. musí
stahovat kluky, kteří za ni dříve hráli (tady je problém ve věkové
skladbě kádru v současnosti, čekají je asi zase roky bídy, které musí
zvládnout, neuprosí-li nějakého investora, který neví, co s penězi
asi...), protože jsou omezeni i finančně - znovu odkaz na vyjádření
kolegy Konečného. Musí lákat tedy na regionální srdce, těžko přeplatí
kluby jako Baník, Bolka, taky Libe, tzn. ty, se kterými soupeří o
poháry. Přesto o ně znovu hrají, i v těchto ekonomických podmínkách.
Jsem manažer, hodnotím situaci takovou, jaká je, exaktně, nezabývám se
drby. Vše ukazuje tabulka. V mládeži pak úspěchy tohoto panelu roky
předtím. Navíc i za těchto roky tristních ekonomických podmínek - pokud
Sigma spadla, pak se do ligy zase vrátila a poměrně rychle zase nahoru.
Není podivné, že spadnout mohla, pokud chybí finance, hospodaří se z
málem. -
https://www.youtube.com/watch?v=wWrplzeBcbY
tak k tomuhle se vyjádřím a taky na rovinu, pánové.
Pokud
si někdo poslechne tuhle debatu, má nutně pocit, že se jedná o spolek
bulvárních novinářů někde u piva. Vůbec ne veřejnou platformu. Celkově
bulvarizujete tímhle vystupováním společnost. Mělo by padnout pár žalob,
abychom se zase vrátili do normálních sfér žurnalistiky. Jenom
samé domněnky, a když se zmíní tzv. faktum, je to lež - web Sigmy,
doufám, že si to vyjádření kolegy Konečného přečte hlavně kolega
Kvasnica a dočte (ty informace už Kvasnica měl dávno mít, jsou veřejně
dostupné - výpisy z katastru, dotaz na odhady znalců, to že nekontaktuje
vedoucí představitele klubu, o kterém píše nic neříkající domněnky
typu - ztrácí se tam finance - jaké? v jakém případě? konkrétně??
zmiňuje to tenhle pseudonovinář i tady ve videu, to ukazuje na
profesionalitu jeho osoby jako novináře..), kde vedení pracuje
transparentně s využitím odhadu soudních znalců.Kolegu Blaťáka
čeká spousta problémů a měl by si najít hodně dobrého právního zástupce,
nechat možná vyhotovit i nějaký znalecký psychiatrický posudek o tom,
že se léčí někde s bipolární poruchou např., protože jinak se na
odškodném, dle mého názoru, jak jsem tu věc nastudoval, nedoplatí.
Kolega Konečný je po všech stránkách krytý znaleckými posudky, zápisy z
valných hromad apod.Podotýkám, že se nezastávám jmenovitě
žádných osob z vedení Sigmy, protože je absolutně neznám. Neznám
jednotlivé situace, které kolega Kvasnica zmiňuje veřejně - odkaz na
abusus alkoholu u sportovního manažera Sigmy zřejmě v pracovní době.
Pro tohle potřebuje ale taky důkaz, pokud to pustí takhle ven. Pokud ho
zpětně nemá, může rovněž čelit žalobě, protože tady napadá pracovně
právní vztah jeho a Sigmy, kdy Sigma tohle má tolerovat. Vrhá to špatné
světlo na obě strany. -
https://www.idnes.cz/sport/tenis/machac-sinner-miami-ctvrtfinale-zpravodajstvi-online.A240327_141641_tenis_ikuc
tady hrála roli únava. První set byl vyrovnaný, trval přes 50 min., ale ve druhém Tomášovi došly síly. Před 3 dny byl snad 6 hodin v areálu, kdy bylo nepříznivé počasí, zápas se přerušoval, pak natahoval, letos tam je hodně kolapsů tenistů i diváků z nepříjemného počasí. Ve statistikách 1. a 2. setu to jde vidět třeba na průměrné rychlosti jeho forhendu, kdy ve 2. setu spadla asi o 15km v hodině, což je dost. Ale super turnaj a posun na 42. místo žebříčku je odměnou. :) Teď příjde ale Tomův méně oblíbený povrch - antuka, tak jsem zvědav. Ale už bude mít v pavouku lepší soupeře pro 1. kolo - kvalifikanty, tak by min. do 2. kola mohl na evropských antukových Masters i tak, což ho bude přibližovat té top 30 a možnému nasazení na všech velkých turnajích, tzn. u Masters automaticky do 2. kola přes bye 1. kolo.
Gratuluju, teď už je limit ta top třicítka, o které píšu roky, že na ni Tomáš bezpochyby má.. :) -
ale Portugalci a Turci taky nezáří, byť mají o level, dva lepší soupeře než my, tak možná motyka vystřelí a nebudou v optimální formě, i když Turci budou v podstatě doma a Portugalci mají super team. Gruzie bude zase "žrát trávu", pač jsou na ME snad poprvé a v kombinaci s těmi talenty, co tam mají, to může být taky problém, který třeba Zelí nečeká, já jsem opatrný.
K tomu teda, abyste mohli do fronty na zázrak s ostatními věřícími, musíte zvládnout nominaci a vrátit tu partu zpět.
Pač klukům bude podle mě jedno, kdo je na ME vede a jak, oni jsou od Šilhavého týmu už tak sehraní a vědí, že je to jedna z mála hodnotných akcí za jejich fotbalový život, že pojedou už pak jako parta, jak jsme zvyklí. Netuším vůbec, k čemu tenhle sraz byl, proto jsem řešil tu nominaci. nedává to smysl ani teď, když je po něm.. -
https://infotbal.cz/hasek-je-komunikacne-o-hodne-lepsi-nez-silhavy-rekl-pesir-hra-se-mu-nelibila/
nepochopil jsem to jediný takhle. :D podle mě to ale myslel Tomáš naopak, pač Hašan zatím nic neřekl, dnes teda aspoň to, že měli hrát rychleji, minule, že na půlce soupeře. Takže posun tam je i pro diváka, ale Jarda šilhavý mluvil v souvětích, co si pamatuju... a vlastně mi to bylo i fuk, co povídal, pač jste hráli dobře. Celou sezonu hrát dobře nejde, kdo sleduje fotbal, nebo ho hrál, lidé musí vidět ale tu týmovost a soudržnost, tu tam teď bohužel nevidím. Ale jak říkám, tohle mohlo narušit ego předsedy svazu, který nevím proč kecá do nominace. Ale pokud to byla i Hašanova vůle, pak jsou v tom oba, že rozbili partu těsně před ME, což je nepochopitelné ve sportovní psychologii. Měli by pracovat právě na sehrávání v novém systému, což už je dost samo o sobě, ne tak tvořit ještě novou partu.
musíte si to vyžrat.. a pak zpět ke kořenům od nového cyklu.. -
https://infotbal.cz/hancko-definitivne-na-odchodu-z-feyenoordu-zajem-ma-neapol-nahrada-je-z-recka/
Hanci šel ze Sparty za raketu, tuším to bude něco k 350-400mio s bonusy (vynikající obchod pro Spartu btw vzhledem k tomu, jak tam tehdy hrál a že jde o stopera, to je fakt velký kontrakt za hráče na tomhle postu..), teď má jít za 45mil. euro. Nemusím být matematik a na šestinásobek mi to nevychází s dost velkou rezervou.
Autor si odpověděl sám - v Itálii už hrál a neseděl mu tamní defenzivní styl. Hanci je útočný typ beka, má ale taktické rezervy, Itálie je právě hlavně o taktice, dost málo o útočení beků. Ale Neapol je dobrý klub, jenom pokud ho chce Liverpool nebo PSG, tak kde je problém?? :D to jsou kluby ještě o level výše.
Hanci se posunul, ale nedostatky zůstaly. Sleduji ho pravidelně a má své limity, on to asi ví taky. Jde to vidět v zápasech s PSV, ale i Twente mě překvapilo, že ho tam větrali. To jsou ještě kluby o level, dva pod většinou italských.
Ale je to byznys a pro agenta dobrá práce, že půjde zase výše. Jak už se mu tam bude dařit, není jeho věc, pokud jiná nabídka na stole není, pak by to bylo o tom vybrat vhodnější ligu než je italská. A asi není, pač PSG nebo Live, pokud někoho chtějí, tak ho prostě koupí - 45mio pro ně je pakatel.
Francouzská liga by pro něho byla asi taky rychlá (je tam hodně afrických hráčů z francouzských kolonií, ti jak to rozbalí, tak to je právě něco, co Hanci nemá rád tu hru na jeden dotek a na hraně ofsajdu), podle mě je pro něj Pyrenejský poloostrov - hraje se tam pomaleji, a protože tam si bude moci i zaútočit, kvalita beků tam není až taková jako všude jinde, vynikne tam podle mě nejsnáze.
hodně štěstí Hanci, držím palce. ;) a třeba se pletu a budeš v Neapoli hvězda, jak si myslí tamní deník :) -
Tomáš Pešír by to měl upřesnit, pač to vyznělo, že Hašan nám to vysvětluje lépe než Jarda Šilhavý. Já už Hašanovi dám pokoj, pač se málem rozbrečel, jak ho ten výkon zase vzal, ale musí zhodnotit své síly, nikdo mu ten post nenutil a je to skok. Musí se realisticky podívat, jestli jeho trenérské CV je na post u repre, já tvrdím, že ne..
Navíc klukům rozbil partu, těsně před ME a já vůbec netuším, když Veselý vykládal, že mají nějaký panel na svazu a dělají spolu nominačku, proč by do toho měl kecat předseda svazu?
Vy fakt nejste v kolektivizaci. Dostali jste zodpovědnost a máte si věci prosadit i přes předsedu. Odvolává vás výkonný výbor, ale aby předseda svazu kecal do nominace, to se snad děje v KLDR, tam do toho možná kecá ještě i Kim... Podle mě to není dobrý, protože základ není dobrý. Hatíte práci týmu trenéra Šilhavého, bohužel.. hlavně, že se tolik hanila -
a kdo Martine nutil tam brát 2 a půl měsíce před ME Hašana mladé kluky??? Zelí - Gruzie má mládež už na naši úrovni, mají tam hodně mladých, zajímavých kluků, budeš překvapen. Ten fotbal tam jde nahoru.
Hráli jsme s týmy, kteří jsou daleko za námi..každý ať posoudí sám jak a co se na tady tomhle srazu stihlo a jaký je výhled směrem k ME. Máte ho za 2 a půl měsíce, už se sejdou jen týden před snad.. :) je divné, že si to uvědomujeme my fandové a vy, někteří experti, ne.. :) chtěl bych dnes slyšet Poboráka a Kácu, něco objektivního od expertů, pač Hašan nám zase řekne, že taktika byla střílet na branku..
souhlasím ve všem s Tomem Pešírem - Krejča a jeho post a proč, Choras.. Podle mě jste tam měli zůstat, trenér šilhavý dnes zase ukázal, jak je kvalitním trenérem. Tolik se hanilo Moldavsko a teď hrajeme total bídu a Zelí to omlouvá. Měli jste dokončit cyklus, měli jste úspěchy s Anglií, Španělskem, s těmi nechci vidět, jak by Hašan dopadl.. a dal bych mu na to i 2 roky přípravy, stejně by to byla katastrofa..
Zelí, ty budeš tak překvapený v červnu, že doufám, že se pak k tomu férově vyjádříš a nebudeš to omlouvat zase, že Hašan neměl dost času a skvrny na slunci apod..já vás fakt musím naučit kritickému myšlení a pryč od kolektivizace.. -
Zelí, Martin Hyský, vy se musíte naučit západnímu myšlení (furt jste v komunismus - kolektivizaci), neřešit ty, co mají kritické myšlení, že nejsou pozitivní. Pusťte si Kácu a Poboráka, ti žili roky na západě, vy musíte komentovat, co vidíte, ne se bát, že Hašana zítra potkáte. On asi bude nasraný, pač má východní myšlení, ale vy tam nejste pro to, abyste si upevňovali vzájemně vztahy, ale abyste právě projevili jako experti to kritické myšlení a komentovali férově. Pusťte si zahraniční kanály ty bývalé fotbalisty, jak to berou hlava nehlava, co vidí. Já taky fandím našim, ale nemůžu nevidět, že je to bída..
Zelí ještě řekne, že Norsko je na úrovni týmů, které hrají na ME a 20 roků tam nebyli. Až ho Tomáš opraví, že nemají obranu a golmana, na to už neřekl nic. Nemůžete omlouvat neomluvitelné, vypádáte pak jako ten Hašan s Veselým, kteří se derou do funkcí přes úspěšnější (jako se to dělo za komančů), tzn. jako ko.koti..
tzn. není to o pozitivním myšlení, je to o vnímání reality.. za 2 a půl měsíce je Euro a my hrajeme takhle a nominace je nepochopitelná, pač se mají sehrávat pod novým trenérem, nyní tam přibude 5-6 hráčů (protože předseda svazu a možná i Hašan si řeší Napoleonský komplex, Fousek už má tolik průserů, že na západě by už předseda dávno odstoupil, a ti kluci se omluvili, už pykali, nyní je to o Euru, ne o egu těch, co na tom hřišti ani nebudou) a ti se budou sehrávat se zbytkem týden před Eurem? To je ok Martine? Trenuješ.. tak z nás nedělejte jelita.. -
https://www.idnes.cz/fotbal/euro-2024/cesko-armenie-priprava.A240326_130518_euro-2024_jic
a co ta pentle pro Armény Zelí?? celkem jasná.. :) faul Vlčáka, kopnutí do nártu. k tomu nic v tužce?? Hašan by se zlobil?? :) -
a tu Veselého odu na radost - "Češi umí jen cinkat klíčemi." , kterou doteď mimochodem nevzal zpět, čiže si za ní Neumanne stojí (pač je to sudokopytník, ale zásadový, Neumanne), tu jednou komouši budou tesat do piedestálu toho Stalinova pomníku Fronty na maso, který stával tuším na Letenské pláni, až ho zase vytáhnou ze sběru a Veselého soudruzi prohlásí za nového, ale komunistického, Patočku.. A Jarda pojede vedlejšák ještě na Filozofické fakultě UK.. Já na to budu koukat z USA a počítat, kolik studentů se za jeho éry upálí jako Palach a Zajíc..Vy jste mystici, jenom netuším, co děláte u repre a proč Neumann oblažuje národ coby novinář
-
Bývalý šéf Čínské fotbalové asociace Čchen Sü-jüan byl za korupci odsouzen na doživotí. Soud jej uznal vinným z toho, že v letech 2010 až 2023 přijal na úplatcích více než 80 milionů jüanů (přes 260 milionů korun).
jo
komouši nesnáší korupci, spojenou s klientelismem ještě více, tohle se v
těchto režimech trestá tvrdě (psal jsem níže v textu před pár dny), byť jste komouš každým coulem, ohrožuje
to totiž diktaturu a s jídlem roste chuť, říkají si papaláši nahoře,
tzn. tenhle Čchen by mohl přerůst přes hlavu. Tohle učili doma i Hašana.
🙂
a to je naposledy, co jsem ti ty východní mystiku a stalinisto dělal reklamu (u rozumných ti to dělá stejně jen ostudu, Tomáš převrací oči v sloup), pač jste prý placeni od kliků a takoví jako vy by už dnes neměli být vidět, ale jsou a jsou čím dál drzejší, což je mementem doby. že není něco ve společnosti v pořádku. -
stejně tak chacharům - tady jsme antikomouši všichni.. :) už to nikdo nechce zažít to vaše prudké myšlení ve vedoucích funkcích s perzekucí těch, kteří disponují správných hodnotovým žebříčkem a hlavně rozumem.
už jsem ti psal Neumanne, že takhle po zádech nikomu nevylezeš s tímhle stylem chování, každý tě bude mít jen za děv.ku. Pač ti slušní se obklopují zásadně silnými osobnostmi, tzn. opakem tvé natury.. :) -
https://www.sport.cz/clanek/fotbal-reprezentace-stachanovec-soucek-prosadi-si-kapitan-svoji-a-nevynecha-ani-armenii-5025273
ty máš Neumanne v hlavě úplně nas.áno a věřím, že ti to brzy řekne i ten Tomáš, který se vymezuje proti totalitním režimům a podle mě je to rozumný kluk, soudě z jeho vyjádření. Na fotbalistu určitě, což nelze říci o tobě..anebo netušíš, co ten význam slova znamená. Jednou budeš výbornou posilou Rudého práva, jeho zadní strany..
https://cs.wikipedia.org/wiki/Stachanovsk%C3%A9_hnut%C3%AD
pro mě pak není určitě ctí, že si mě berou do hu.by takoví komunističtí ko.koti jako ty, Hašek a Veselý s vašimi glosami do médií. Kdybyste to měli v hlavě v pořádku, tak si uvědomujete, že působíte veřejně, čte to spousta lidí, co sesmolíte.. Ale to, že si to vůbec dovolíte, ukazuje na tu problematickou dobu dneška. Nyní o tom hovořil na idnes v revue i Jan Čenský, že by nechtěl být nyní mladý, že mladí sklidí tu dnešní současnost v budoucnu. Vaši současnost, s hodnotami, které reprezentujete s Haškem a Veselým (ten se projevil už v rozhovoru na idnesu dříve)..
Nezapomeňte ale, že ti reprezentanti působí na západě, v západní kultuře, tzn. jsou intelektuálně, zralostně dál než vy. Haškovi to působení venku neresetovalo tu špatnou, komunistickou výchovu (navíc působil v poslední době v diktaturách), vždy to vyleze na povrch v situacích jako ta se mnou, kdy se ta závist, SLABOŠSTVÍ (to je to, když si neumíš stát za svým názorem Neumanne, podle mě se mi budeš i vyhýbat jak čert kříži naživo) a malost se lhaním o mně projeví. Jste ko.koti a neměli byste být vůbec vidět už dnes.. :) -
Bývalý šéf Čínské fotbalové asociace Čchen Sü-jüan
byl za korupci odsouzen na doživotí. Soud jej uznal vinným z toho, že v
letech 2010 až 2023 přijal na úplatcích více než 80 milionů jüanů (přes
260 milionů korun).
jo komouši nesnáší korupci, spojenou s klientelismem ještě více, tohle se v těchto režimech trestá tvrdě, byť jste komouš každým coulem, ohrožuje to totiž diktaturu a s jídlem roste chuť, říkají si papaláši nahoře, tzn. tenhle Čchen by mohl přerůst přes hlavu. Tohle učili doma i Hašana. :) -
u těch provokací - provokujete vykonstruovanými nesmysly a lží bezdůvodně, nikoho z vás absolutně neznám.. já se jen bráním vašim atakům naopak pravdivými informacemi o vás, to je zase Neumanne asertivita v psychologie, abyste věděli, že po sobě nenecháme tady nikdo šlapat vámi psychopaticky smýšlejícími. navíc je to obraz stavu společnosti, jejich hodnot a mementem do budoucna pro tuhle republiku..
u novináře je to alarmující ještě o to více.. -
pač šlo o exaktní zprávu, minulost už Hašek asi sotva změní..
-
ale člověk nechápe, PROČ tohle děláte?? proč řešíte mě, oligarchové mou partnerku, proč se do nás zkrátka montujete?? trvá to roky, určitě to musíme replikovat už na západě, protože ta situace tady ve společnosti se nevyvíjí dobře.
Nemůžeš Neumanne psát články na zakázku, ať už z provokací, nebo s vidinou nějakého prospěchu. Tak novinář nepracuje v demokratické společnosti. Musí ti to vysvětlit ale šéfredaktor, je to pod seznamzpravami, pracoval tam u vás i kolega Mádl, měl by si s tebou sednout a vysvětlit ti, co ti nebudu umět asi vysvětlit já, nebo to ode mě nevezmeš.
jedno slovo HOLLYWOOD vás všechny FANATIKY poblázní tak, že přestáváte myslet, ale začínají se navíc drát na povrch všechny ty temné stránky vašich povah. Pokud máš se mnou nějaký problém, tak mi jako chlap zavolej a nedělej tyhle Haškovsko-Veselého provokace na dálku.Psal jsem někdy já Haškovi v minulosti, když vzal tu Arábii, že je takový nebo makový? Jste fakt chlapci normální?? řešte vlastní životy, máte tam dost nedostatků, Hašek s Veselým nyní práce jak na kostele. Ty na tom taky kariérně nejsi dobře a jestli si to tady přečte tvůj šefredaktor a má rozum, tak jsi zítra bez práce nebo s nějakou dutkou, pač takového redaktora asi v týmu nikdo profesionální nemůže chtít.. pokud porušuje Kodex novináře..
Ještěže na tom sportovním webu nemůžete psát o mém štěstí kontra pesimismu, přitom já jen reaguji na vaše podlosti celou dobu (buzeranta vůči mé partnerce a jeho dluhy vůči mé osobě, oli vůči mé partnerce a vás slaboduchých, kteří mě kdo ví proč neustále obtěžujete se svou temnou povahou, ať už mi nadbíháte, nebo provokujete následně, když to nezabírá, nebo usoudíte, že byste měli být na jiné straně barikády, jako ty Neumanne).
btw. měl Hašek tu mizernou trenérskou kariéru, jak jsi férově psal a pak tu glosu smazal, nebo už zastáváš nyní jiný názor?? :D jinými slovy - změnilo se tím smazáním něco ve tvém racionálním úsudku? -
popř. nás Neumanne ještě nyní napadlo, že tvůj náhlý názorový obrat a zprotivení se novinářské přísaze (četl si i jako bývalá kopačka Kodex novináře?? novinář nepíše články, aby je vzápětí mazal a ze serveru stahoval - ví to mimoděk šéfredaktor? - , ten si musí stát za svým) může být datován do doby mých mailů proti oligarchům s popsáním celé situace.
tzn. dokud jsi měl pocit, že s Křetínským něco společně pečeme, tak si lezl do zadku horem dolem. Jakmile jsi dostal vysvětlení, tak si vše pomazal a začal si s politikou Haška a Veselého a provokacemi.Ty jsi taky pěkný ptáček.. :) takhle se ale nahoru nedostaneš. Pač lidé jako já, kteří by ti tam mohli pomoci, mají kritické myšlení. A pak tam je ta druhá skupina, která by ti tam taky mohla pomoci, ale ti už nehrají fér a jen tě zneužijí.. Proto ti radím návrat do školních škamen a spoléhej na sebe - kult panteismu. Z tebe musí mít rodiče radost.. a jestli ne oni, tak strana z tebe bude mít radost určitě do budoucna..