Úspěšný trenér Jürgen Klopp skončí po sezoně u fotbalistů Liverpoolu
-
"Už jsem to projednal s panem hejtmanem Kubou. Myslím si, že si rozumíme. Je to moderní hejtman a shodli jsme se."
aaaha...
pán končí věru nešťastně... vše, co jsem napsal v dobré víře výše, bylo znovu mou ztrátou času..
každý, ať si domyslí pointu sám - kliky v ODS, které by vládly s
kýmkoliv ve snaze dělat si ty své kšeftíky postaru. zrovna tuhle bych
čekal jako těch pár hlasů pro korupčníka Kalu spolu s komunisty a socany, které
prošly pro jeho zvolení tehdy ve sněmovně, protože tam byly i hlasy některých
poslanců ODS právě....Jakpak asi hlasoval kolega KUba, jestli tehdy byl přítomen :)Politika je špinavá věc, ale ujišťují pána, že
tohle je nejslušnější vláda v historii této země a pozitivní je hlavně
to, že se takové vlády dožil po tom, co si prožil a prošel před tím 89..
:) Progresivní vláda pracující v moderním, západním nekorupčním a
neklientilistickém střihu. Proto máme nejlepší vztahy s EU a NATO v
historii naší země, jak jsem uvedl.Příště raději do kostela ke zpovědi, tam se navíc nesmí lhát. ;)
zdroj:
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-byznys-rozhovory-jak-to-chodi-po-zruseni-eet-podnikatel-briza-popisuje-rozhovor-z-hotelu-258405 -
Popravdě
ale, tuhle oblast po covidu už většina uvědomělých podnikatelů
opustila, hotelnictví se stalo rizikovou investicí díky lockdownům,
ztrátě prověřených, zaučených pracovních sil.Ale
dobrá zpráva pro pána - máme tady půl milionu Ukrajinců, velké procento
tam tvoří ženy, co oslovit neziskovky, nebo ta centra, která je
sdružují. Výhodou může být i vysoká pracovní mobilita těchto, pokud jim
pán zajistí ubytování, stravu, jistě jich spousta kývne, zvláště v této
době, kdy od září si již budou muset náklady okolo sebe hradit sami.
Doba pánovi a rozhodnutí této uvědomělé vlády naopak přeje tady v tomto.
:) Navíc to bude moci vyúčtovat úřadům, což asi ale zavrhne, protože je
proti zbytečným výdajům v mandatorní sféře. Ale možnost to je. :)- dále outsourcing směrem z čajny
do EU je důležitý nejen v automotive, ale zejména tam v této době a
přechodu na elektromobilitu (těžba niklu, kobaltu, lithia apod. nutná
pro tenhle průmysl v EU, ne dovoz z čajny, ale nesouhlasím nepřekvapivě s
dumpingovými cly, tohle si pak musí vyřešit trh a z konkurence těžit
pak spotřebitel v té výsledné ceně elektromobilu pro něj, čajna ukazuje,
kam by ty ceny elektromobilů tady mohly směřovat a dnes už mohly
teoreticky být, kdyby se nedovážely a NEMUSELY dovážet komponenty z
čajny), v tom má pán pravdu, s přebujelou byrokracií EU taky, sám jsem o tom
psal v minulosti, že to bude nyní v příštích letech největší výzva Evropské unie,
stejně jako udržení konkurenceschopnosti s čajnou a USA. Ale pak jsou taky tvrdá
data, a to je ta současná výkonnost EU i při těchto problémech
přepočtená na paritu kupní síly. Tzn., zbaví-li se Brusel té
byrokratické zátěže a politici-úřednici přejdou na pragmatičnost a
selský rozum, budou-li eurokomisaři, z nichž jedním z nich může být i
náš kolega Sikela, což je podle mě velký pragmatik, dostávat od vás
podnikatelů feedback, je to zase o disputacích, pak to musí i takhle
federalizovaná instituce zvládnout.- v rámci technologií čajna nikdy
takovou Ameriku nepřeskočí, v tom s pánem nesouhlasím, není to jen o odborné, pracovní síle, ale i o těch technologiích právě, protože dostala stopku na ty nejvýkonnější
čipy od americké Nvidie, to pán asi nezaregistroval, proto ta jeho poznámka.
Stejně tak se nedostanou k těm úplně novým Blackline, či jak se jmenují, ze stejné produkce.
A čipy dnes potřebujete do všeho, to pán jako absolven technického oboru ví.čiže i čajna narazí na nějaké limity a nebude to dlouho trvat. :) první budou ty demografické, kdy už se nebudou moci tolik spolehnout na tu spotřebu domácností v rámci HDP, stejně tak turismus asi nebude takový jako býval díky covidovému stigmatu... a jakmile EU outsourcuje ty komponenty do elektromobilů, vznikne konkurence mezi evropskými automobilkami v rámci prodeje elektromobilů, tak padne i tam, jakože už se jich dotknou ta antidumpingová cla, Kanada jim nyní dá dokonce 100%, Amerika je tam na trh vůbec podle mě nepustí v rámci stejných opatření, to si Elon Musk pohlídá a asi zažije v čajně odvetu, i přes své kladné vztahy k diktátorským režimům - Tesla je tam tuším nejprodávanější.
není větší obchodní války v tuhle chvíli na světě než mezi USA a čajnou spoléhající doposud navíc především na průmyslovou špionáž, což jim USA tak nějak zatrhly i tím nedávným stažením svých technologických odborníků z čajny. :)
-
"Když vidím, jen kolik se na nás vrhne kontrol, je to opravdu něco hrozného."
EET
je co?? finanční policie Alenky byla bohužel legendární, někteří
podnikatelé se z jejich represí nemohou vzpamatovat dodnes, některým to
zničilo i podnikání, bohužel (jen tak na okraj).. Pokud vám kuchař
sdělí, že chce něco v rámci schwarz systému (znám ten restaurační
byznys, v životě jsme to od kuchaře v restaurace neslyšeli, ale tím
neříkám, že pán lže, ještěže nezmínil servírky, ty disponují dýšky, ty
serioznější se dělí i s kuchaři, v některých zemích se i tahle dýška
zdaňují, u nás třeba ne..), tak řeknu next one. Co je to za problém?? To
je stejné, jako když vám sdělí dodavatel, že nadhodnotíte fakturu. Tak
jste čestným, tak v pořádku. O to spíše to EET se zbytečnou administrací
nepotřebujete jako podnikatel ne?? je to formou levicového řízení státu
tam, kde by měly fungovat tržní mechanismy, na tom se snad shodneme.."Česko by mělo mířit k tomu, snížit
státní aparát, zlepšit efektivitu školství a snížit rozhazování tam, kde
je to úplně zbytečné. To se bohužel stále děje. Já proti tomu nic
nemám, ale když budu původem učitel dějepisu, těžko budu řídit stát."tahle
výtka je ok. A komunikujete za podnikatelskou sféru s kolegou Bekem
nebo Vítkem Rakušanem? Proč to hlásit do novin, řešte to s povolanými,
dělejte workshopy, strojírenské inkubátory se studenty základních škol,
abyste je nalákali.. Jinak souhlasím, že v rezortu ministerstva školství
se ještě neobjevil bohužel manažer. A už by to chtělo, protože je to,
jak pán uvádí, zásadní dál pro naši konkurenceschopnost jako země pak v
profesní sféře. Všichni tady nemůžou být ajťáky.. Už si na to stěžovali i
lidé z lékařských oborů..Státní aparát se dozajista sníží. Je to jako s
automatizací výroby, kterou pán zná ze svého oboru. Pokud mu na obsluhu
agendy postačí software a jeden pracovník, který ty žádosti přijímá,
pak není třeba plná kancelář, lidé se rekvalifikují třeba do soc. sféry -
máme inkluzi, co říká pán na ni? je škoda, že se nevyjádřil k tomuto
stran mrhání peněz, které tady rozjela vláda sociálních demokratů v tom
roce 2017 ve školství. Digitalizace běží, mohla už dávno být, kdyby
tohle hlásil v předchozích volebních obdobích Andrejovi, Topolánkovi,
Paroubkovi apod. za tu podnikatelskou sféru."Je problém sehnat pracovníky, protože
my si nemůžeme dovolit šedou ekonomiku. Zatímco většina hotelů po
zlikvidování EET jde trochu jinou cestou."proč
pána zajímá většina hotelů?? je slušným, v pořádku, nepotřebuje ani to
EET a zbytečnou administraci s ním. To je jako za komunistů, když se
bonzovalo na konkurenci v rámci pracovního kolektivu, pač tam nefungoval
ještě trh, tak se to dělo aspoń na pracovištích. Pán v tom vyrostl, tak
se ho ty archetypy drží (to nemyslím jízlivě, tohle si nese ta starší
generace s sebou automaticky)
-
https://infotbal.cz/slavista-smiga-na-slovensko-20leteho-utocnika-chteji-zlate-moravce/
a na Dana jsem se chtěl taky zeptat. Tady jsem právě zíral, že se o něj tehdy Slavie tak bila, už jsem o tom v minulosti psal. To je kluk tady od nás totiž. Slavie podepisuje velké množství hráčů, což je trošku nestandard ve scoutingu. -
„Za devět let svého působení ve fotbale jsem nezažil situaci, aby
prodávající klub oficiálně potvrdil přijetí nabídky a s odstupem času od
tohoto kroku odstoupil,“ napsal předseda Slavie na sociální síť X.zdroj: https://infotbal.cz/tvrdik-olayinka-o-transfer-jiz-neusilujeme-chce-udrzet-oscara-na-jine-hrace-jsou-nabidky-za-miliony-eur/
Jarda poznává kouzlo obchodníků z Balkánu. :) Už Dan Bárta tohle zmínil v songu J.A.R. - bulharský leva jsou levá.. Ale známe to i z čajny - přislíbené investice, které nikdy neproběhly, bývalý panovník Zeman by mohl povídat, nebo akce panda do každé rodiny. :) těch iluzorních, přislíbených investic čajny hlavně v rozvojovém světě je více.. :)
„Datově (transfermarkt) Slavia cca 90 milionů eur, Sparta
72 milionů eur, Viktorka 40 milionů eur. Stále zní, že přišel jen
Chorý. Přišel on, Fila, Prebsl, Chaloupek, Bužek. Ano, i on je posila a
vypadá fantasticky. Nikoho, koho jsme nechtěli, jsme nemuseli prodat.
Věřím našemu týmu,“ pokračuje Tvrdík.
no právě datově je transfermarkt hodně neseriozní a zkreslený, jak se ukazuje pak v rámci reálné přestupové politiky na těch nominálech, čiže tohle není úplně relevantní argument. Ale souhlasím s Jardou, že až na tu balkánskou Mezopotamii udělali v tomhle přestupovém období kus práce a celkem dost, aby mohli promlouvat do hry o titul. -
https://infotbal.cz/hancko-do-madridu-feyenoord-chce-40-milionu-eur-nabidku-z-atletika-povazoval-za-urazku/
nedávno jsem psal, že mi přijde neuvěřitelné, že za Hanciho je dnes někdo ochoten dát tři čtvrtě miliardy (když novináři spekulovali). Nevím, jestli Feye nemá velké oči. Ta holandská liga není z pohledu obránců nic extra. Musel by tam vyloženě vynikat, což se zase tak neděje. Ten předminulý ročník, který Feye vyhrál, ten měl usnadněný krizí v Ajaxu a PSV, kde nebyl trenér, který tam je teď (pač ten kádr se minulou sezonu v podstatě nezměnil, ještě jim navíc odešla klíčová desítka do Lipska). No a v minulém ročníku skončil Feye už se ztrátou za PSV, Ajax pořád v krizi..
Srovnávat Hanciho teda s de Ligtem nebo tím novým objevem Yorem, to asi není úplně na místě.. to už jsem psal, že Hanci, narozdíl od těchto kluků, nemůže bohužel do každé ligy, musí se mu liga vybírat pro ty jeho nedostatky. Tihle dva jsou ASI (Yora jsem neviděl hrát, ale jdou na něj dobré reference) komplexní.
čiže tu hru s cenovkou u Atletica chápu. Je to finančně zodpovědný klub, i historicky, nekupují nikoho za přemrštěnou cenu, což u španělského klubu je teda novum. Stihli navíc postavit krásný stadion a i to, že si drží snad 15 let jednoho trenéra, svědčí o koncepční práci. Navíc v tom mezidobí vyhráli i titul, došli daleko v Lize Mistrů, nyní můžou postupně v té koncepci myslet na více, ale stále nechtějí přivádět hráče za přemrštěné sumy, přesto v kádru mají spousty zajímavých jmen, to je i pro Hanciho dobrá vizitka, že mu v té La Lize, stejně jako já, věří, že by mohl prodat to pozitivní z jeho hry nejsnadněji z těch top lig. Je to hráč v jejich cenové hladině, mohou zase za málo peněz dostat postupně hodně muziky..Prostě tam rozumí obchodu, to by se Feye neměl urážet, podle mě ta cenovka za Hanciho, který ještě neměl šanci přesvědčit v nějaké náročnější lize a kvalitních zápasech, je taky na té půl miliardě, 600 mio max (líbil se mi v jednom zápase nyní na ME), a to už zírám, že se posunula. POdle mě už šel fakt za hodně ze Sparty po tom, co tam předváděl - to byl velmi dobrý obchod pro Spartu. Nej sezonu měl jednoznačně tu předminulou, ale danou krizí v konkurenčních týmech holandské ligy - v Holandsku se bere jen titul díky nízké konkurenci. Teď ho čeká ten velký krok teprve, proto by měli hledět ve Feye i na zájem hráče a nemít velké oči. Jiné nabídky, zdá se, na něj stejně nemají, navíc v nějaké vyšší cenové hladině, což se jako obchodník nedivím.. A kdo ví, jestli po příští sezoně budou - Ajax už se taky vzpamatovává, posiluje i takové Twente, přišel nový trenér, pro kterého to bude nové prostředí, neměli by moc váhat a dát si tam bonusy k tomu, v čemž jim předpokládám, v rámci win-win jednání v Atleticu ti zdatní obchodníci určitě vyhoví.. :)
držím palce Hanci, pokud máš někde vyniknout v těch top ligách, tak podle mě tohle je nejlepší nabídka. Real ani Barča se za této situace teď ještě neozvou.. -
„Všichni mě
znají, zdraví mě, chtějí se se mnou vyfotit. Užívám si to. Duší i srdcem
už jsem Chilanka,“ zdůraznila pro agenturu AP.Narodila se sice v Číně, ale v roce 1989 se vydala na druhou stranu světa.
v tom 89. neutekla asi náhodou do té Chile, to KSČ v čajně totiž pořádala ten slavný "mejdan" na Náměstí NEBESKÉHO KLIDU se stovky mrtvými.. -
https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/dukla-praha-bohemians-praha-1905-2-kolo-chance-liga.A240726_115038_fotbal_min
kolega Veselý jen vrátil, co mu nepatřilo z minulého kola.. To byl dnes krtek-chachar. Dukla uhrála povinné 3 body v souboji záchranářských týmů, trenér Rada ukázal, jak je kvalitním trenérem, v kritických momentech Dukla hrála suprově, sebevědomě, bojovně, suprově uhlídali Jusufa. Zasloužená výhra. -
a ještě jsem teda zapomněl na Báru a Káťu z druhé strany pavouka, letos to nemám čas holky sledovat, sry.. tak gl finále by bylo zajímavé v tomhle složení. :)
-
tenhle look ale samozřejmě poprvé představil světu Emil Nádeníček, Beth se jen svezla, inspirovala a "dotáhla" jeho ženskou verzi těmi "smookie eyes" melancholické alkoholičky. taková nenápadná vsuvka pro kulturní antropology..
-
https://www.sport.cz/clanek/tenis-mami-do-toho-safarovou-dojali-divaci-i-fandici-dcerka-5032392
😂 Bethanie se furt ještě nepotkala se vkusem. Příště nastoupí s retro motivem poslední schůze ústředního výboru KSČ a Jakešem, Štrougalem a Bilakem na plénu. Konečná by ji mohla vzít do kampaně příští podzim v celém tom jejím retro stylu 80tek. 😂 obě by takhle v podkolenkách mohly nakráčet před voliče.. ať se daří Beth a s Luckou to vyhrajete.. -
no to zírám... Psal jsem, že bude rozhodující pro zisk titulu, který z těch nej týmů u nás ztratí s těmi dalšími sedmi silnými týmy a Slavie už ztráta na Slovácku, které nahoře rozhodně nečekám (úzký kádr + budou mít problémy v obraně). Slavie měla smůlu, že na Slovácko narazila na začátku sezony, kdy je ještě v plné palbě, bez zranění..
Ale Slavie vůbec nehrála svou hru, úplně zírám, jak málo Slovácku na ten bod stačilo. 😯Jen rychle přistupovat ke slavistům a nebát se hrát dopředu - podržet tak míč.
Liga bude hodně zajímavá, proto jsem psal, že těžko odhadovat, kdo si letos sáhne na ten pohár. :) zvláště, když kartami budou míchat nahoře i týmy jako Slovácko -
https://www.sport.cz/clanek/tenis-nechutne-vyhruzky-zemres-strelim-te-do-hlavy-vyslechl-si-tenista-5032090
tohle je velký problém sázkového takybyznysu gamblerských agentur. I proto je kritizuji a zdanil bych je progresivním zdaněním všude na světě.. aby vlády měly z čeho financovat pak ty následky téhle patologické "zábavy" -
každopádně Slavia hraje příští sezonu tzv. all in tím, že má jeden z nejstarších kádrů v lize - v podstatě tahle její generace třicátníků má tuhle a příští sezonu na to, aby zopakovala výsledky svých předchůdců a Slavii čeká velká obroda v příštích 2-3 letech, pač tam vidím zhruba 8 hráčů, kteří už 30tku dovršili nebo ji do roka, dvou dovrší, tzn. musí počítat i s častějšími zraněními.
Pokud by se nedostali do Ligy Mistrů, tak to bude prodělečné, protože ty kluky nebudou moci prodat jinam, než na ten Kypr a dost pochybuji, že i tam jim za ně dají více než 10-15mio. Asi takhle dlouho můžeme čekat ve Slavii i Jindru, který už asi tu novou generaci nebude mít chuť skládat a bude se chtít posunout dál. Tzn. i hledání nového trenéra asi přijde s tím novým restartem.
Asi budou chtít zapojovat vedle téhle zkušené generace už i mladé z vlastní líhně, aby se otrkali (asi v zápasech domácího poháru nebo proti týmům z dolní poloviny tabulky, protože Slavia moc zkoušet nemůže, ta liga bude náročná i přílivem peněz z prodeje práv, které do menších klubů šly - to vidíme už na nákupech Hradce třeba), protože ty nákupy poslední dobou nenesou to, co by na Slavii očekávali vyjma snad Igyho, kterého k mému překvapení udrželi, což asi muselo stát navýšení smlouvy, jinak si nedovedu představit, že by za stávajících podmínek zůstával a nechtěl výše - sportovně i platově..
I tohle bude zajímavé sledovat, protože v tom právě má Sparta i Plzeň taky náskok, a sice že tam pracují koncepčně. Ve Slavii moc netuším, kudy běží ten Novotného zajíc.. :) čekají ji klíčové 2-3 roky nyní, které musí přinést úspěchy + se musí podařit poskládat prakticky nový tým, což bude taky neméně důležitý proces, protože tohle jsou jen hráči, kteří budou končit z věkových důvodů ta osmička, pak tam budou ještě odchody toho Igyho, Jurase, možná i Mojmy apod, které podle mě už příští sezonu neudrží.. to jsou ty sportovní-kariérní důvody zase..Zvláště v tom náročném fotbalu Slavie je tak hurá "koncepce" zajímavá, pač je možná doběhne ten náročný styl, kterým hrají a tělo třicátníka hůře snáší..
-
https://infotbal.cz/posila-slavie-botos-moznosti-hostovani-jsem-otevreny-chci-nejdrive-poznat-ligu/
tenhle hráč může být z videa zajímavý. Ale bylo krátké, tak uvidíme, co naživo v kontextu naší ligy, pač v tom Holandsku se téměř vůbec nebrání. V 2.lize to bude počítám ještě větší katastrofa, pač tam hrávají i béčka těch nej holandských týmů s množstvím mladých kluků..
Olayinka za 50mio by byl taky dobrý nákup, sleva o 100mio, to vypadá, že ekonomické oddělení Slavie narazilo zase na někoho, kdo jim dovolí vyniknout jako obchodníkům, podobně jako Benfica. :D jestli jsou ty zprávy pravdivé.
Liga bude nesmírně zajímavá, sám bych si netroufl tipnout, kdo ten titul letos sebere. Budou podle mě rozhodovat hlavně zápasy s těmi týmy za tou nej trojkou, kdo tam méně poztrácí.. -
a ještě abych to dokreslil, tak Ada si obratem pořídil (asi i s bonusy) za třetinu Brazilce, který je obounohý, rychlostní, tahový typ a přinese minimálně 75% toho, co nesl Choras, jen je o 7 let perspektivnější a ještě ho tedy i zpeněží - na ligu bude stačit 100%, co jsem ho viděl ve videu..
Kdo to nechápete, nikdy si nepořizujte firmu, natož fotbalový klub.. Navíc předtím už koupil, a pojistil se tak, Vašulína taky za babku, přičemž ten je schopný hrát taky zády k bráně jako Choras. Nepochybně oba Chorase minimálně v synergii nahradí, ne-li ještě předčí - čísla na konci sezony.
Slavie to bude mít letos navíc o to těžší, že se dotáhne i Plzeň, která posiluje nejlépe zatím, uvidíme, co Sparta a hodně zlobit bude i Baník, až se to tam zase sehraje, tzn. i ty zápasy s ním budou určovat (dle ztrát těch nej klubů u nás), ty ambice na titul. žádná lehká sezona pro nikoho nahoře.
Do toho ještě Bolka, Hradec, kteří taky posilují a mají už stabilizované kádry, Olomouc, a uvidíme, jestli už i Libe s Jabloncem, kteří se potřebují sehrát. Dobrých 7 týmů můžou pěkně potrápit aspiranty na titul ve vzájemných zápasech právě. :) Slavia už je navíc pod tlakem od 1. kola, tlakem vedení, který si na sebe vyvinuli sami -
https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-experti-o-prestupu-choreho-slavia-dela-dobre-veri-ze-se-vyplati-vic-nez-krmencik-5031465
trenéři se na to dívají ze sportovního pohledu, jiný názor nečekám ani od Jindry Trpišovského. Ale v kancelářích by se mělo počítat v nominálu a z tohoto pohledu je ten 100mio obchod dalším obchodním nesmyslem Slavie. Už příchod Jindry staňka se zatím nevyplatil a kdo ví, jestli se vyplatí právě.. Tady je to stejný - 29letý hráč, vysoký somatotyp, což ještě více tu akvizici dělá riskantní z pohledu zranění, navíc na velice složité pozici útočníka, kde toho hodně schytá (zranit se ale může i golman, který těch soubojů nepodstupuje zdaleka tolik jako hráč v poli, jak jste viděli na Euru) a nevím právě, jestli už není Choras za tím vrcholem, čímž neříkám, že Slavii v určitých zápasech nemůže pomoci, jen chci napsat, že lepší už nebude a za 100mio kupovat v TUZEMSKU hráče za vrcholem, to prostě nemůže být už na počátku klasifikováno jako dobrý obchod pro Slavii. Navíc ho podle mě Slavie nemá už ani šanci zpeněžit za podobnou částku (kdyby se nedařilo, popř. po nějakém zranění, aby tu investici zachránili - Choras bude mít 30 už v lednu totiž), což by mělo probudit i ty finančně negramotné , kteří nerozumí, o čem tady píšu..
Slavia se chová trošku jako ožralý gambler v kasínu, který si říká s každou akvizicí - teď už to musí vyjít, ještě tam přihodím více. A víme, jak to pak dopadá. Podnikání je o Má dáti-Dal, stále budu tvrdit, tohle nemá racio a nese to více rizik než možných benefitů. Navíc vedení už zkraje dalo nůž na krk sobě, trenérskému týmu a hráčům, že prostě nepočítá s ničím jiným než s titulem, když jdou takhle tzv. i obchodně přes mrtvoly..
Nevím, kdo ve Slavii má rozhodující slovo v ekonomice klubu, ale pořád hodně těží z práce toho Jindry. Vím, že se tam se zpožděním nastavoval i strop u hráčských smluv nedávno, možná to mohlo být i příčinou odchodu ekonomicky vzdělaného kolegy Nezmara, nevím. Ale na tohle jsem zase zvědav, každopádně je to ruská ruleta obchodně, takhle to bude, i kdyby to Slavii konečně vyšlo a na konci ten titul brala.
Podobná ruleta byl i Tijani btw vedle Jindry Staňka. Tam si myslím, že to taky bude Slavie dostávat zpátky těžko ty vynaložené prostředky. Naštěstí tam nešlo ještě o tolik. Ale hlavně si to asi můžou dovolit i z pohledu účta, protože třeba Jurase prodali VÝRAZNĚ dráž, než je realitou skills toho hráče na trhu, jak jsem tvrdil. A v časové ose se to potvrzuje, o tom by vám mohl napsat esej účetní Benficy..to byl výborný obchod, nejlepší za poslední dobu od čs. klubů.. -
https://infotbal.cz/spartan-sejk-jde-na-dalsi-hostovani-mladeznicky-reprezentant-vyzkousi-polskou-ligu/
ty obchody se nemůžou zveřejňovat, dokud nejsou dokončeny. To platí i pro tenhle server, který už se spálil v případě oznámení, že Baník přišel o Eweho, nakonec tam ale podepsal... Určitě sledují soc. sítě Sparty, konkrétně Ondru Kasíka třeba spíše, než sítě Zaglembie Lubin, které v tomhle announcement jednoznačně pochybilo..
Dear
— Ondřej Kasík (@OndrejKasik) July 3, 2024
media guys from Zaglebie Lubin, both clubs involved in transfer usually
(obviously not always) wait until the paperwork is done and then agree
on the release time together.Are you sure that this announcement was the right move? https://t.co/FI3XbvtKus -
https://www.idnes.cz/fotbal/euro-2024/opta-analyza-superpocitac-predikce-vitez-mistrovstvi-evropy.A240628_132311_euro-2024_duff
Ivan sundal i comp.. :) Podle mě to ME letos může vyhrát 90% týmů, co se dostaly dál, může to být pěkné překvapení, kdo vše bude v semifinále.. :) ale vůbec nevěřím Portugalcům, jak už jsem psal. Vyřadit je mohou klidně už Slovinci, nehrají tam vůbec zle.. -
popř. by měl Sport Invest udělat nějaké plnění v objemu těch 2mio pro svaz tak, aby ty peníze byly z té nápadně nevýhodné výpovědi smlouvy svazu refundovány a takhle se to pak předložilo pro vyúčtování i NSA, protože ta to bude 100% chtít objasnit v rámci přidělování dotace pro fotbal v dalším období, pokud tam kolega Šebek pracuje teda jako řádný hospodář a manažer..
Což je další z věcí, u které by už měl jednat nový předseda svazu tak, aby se ukázalo, že svaz se s tímhle vypořádal i personálně a najel na transparentní linii hospodaření. A nový předseda si přivádí i nové lidi, tzn. to nové obsazení personálního týmu repre, protože výkonný výbor se asi měnit moc nebude, tam byly manažerské chyby především u předsedy a místopředsedy svazu, co můžeme odtušit z replik vyjádření zainteresovaných osob z médií..