Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit

• https://www.idnes.cz/hokej/ms-2024/ondrej-sebek-narodni-sportovni-agentura-dotace-na-ms-v-hokeji.A240516_084834_ms-hokej-2024_rmp

tenhle pán by měl být určitě odvolán, dělá z nás a i politiků stabilně blbce.. Už mu utekla kontrola tenisového svazu, nyní mají už dávno prověřovat ten fotbalový a tady nám povídá další nesmysly, které můžou pobouřit ostatní svazy, nebo kluby které čekají na jeho dotace a hodlá mrhat stamiliony. Doufám, že to politici sledují a budou se jím už konečně zabývat.. nástupce by mohl být kolega Hamza z biatlonového svazu nebo zase se budu opakovat Dušan Svoboda z fotbalové LFA, oba seriozní, navíc manažeři..

• no ten sudí to derby doyebal... strašně úzkostný. Netuším, proč to nepískal ten, co byl dnes čtvrtý sudí, to je momentálně náš nej sudí. To nebyl snad ani faul ten Šulo, dotkl se míče. Na druhou stranu, měl už žlutou a zbytečně tam někde u praporku, u brány Slavie, riskoval. Sparta jednoznačně lepší 1.půli, hrát v 11ti druhou, tak podle mě vyhrála. Takhle to znehodnotil sudí..
    Slavii se asi zranil Igy, pač hrál výborně 1.půli, normálně by ven určitě nešel a Holeš má 4. žluté, tak budou muset hrát příště asi na čtyřku vzadu.
    Sparta už si to uhraje, ale mohla už dnes, nebýt toho mátožného arbitra..

• https://www.sport.cz/clanek/hokej-ms-studio-ms-hokej-cesi-jdou-do-akce-o-prvni-body-zabojuji-proti-silnemu-finsku-5027997

hoši takto valíme dál!! jste super, takto se bojuje doma.. líbil se mi golman, obránci - Gudy je dobrý řízek a Tomášek hraje jako v té jedné sezoně ve Spartě, ale totálně jste je přebruslili - FINY!! Hezká vrácečka za to Brno. Min. to druhé místo už uhrajeme, ať máme z té těžké druhé skupiny ty nej soupeře, pač proti USA fakt hoši až ve finále.. :D
    dal jsem to pod článek s Vencou, pač tam byl OHEŇ, jak to učil kluky v Třinci. :)

• https://www.idnes.cz/hokej/ms-2024/zakladni-skupina-b-francie-kazachstan-polsko-lotyssko-spojene-staty-nemecko.A240511_094107_ms-hokej-2024_drev#cxrecs_s

synci, tyto Američany až fakt ve finále.. oni hrajou jak podle Thomasova teoremu - situace jevící se reálnou (na papíře), se stává reálnou i ve svých důsledcích (na tom ledě s nimi).
      Jejich 4. lajna by hrála všude první, i možná v té švédské repre.
      Včera zase NEJLEPŠÍ zápas, co jsem kdy viděl proti Norům v poslední době. Hrajete super, srdcem, tak to má být nejen doma, ale hlavně doma!! :)  ono vás to odmění, uvidíte.

• dneska spočněte - v neděli dělají jen zloději a k.r.y, Lojza se za vás zas zajde dneska pomodlit a zítra musíme sejmout ještě Švýcary, ať je lehký soupeř do čtvrtfinále..

• Cítíte větší tlak, protože se hraje v Česku?Víme,
    že se spousta lidí najednou promění v trenéry, ale s tím jsme počítali.
    Občas nám někdo naloží, ale to k tomu patří. Vytvoříme kolem sebe
    bublinu a oprostíme se od toho. Uděláme maximum pro úspěch, chceme
    naplnit očekávání českých fanoušků a urvat to pro celý národ. Je to pro
    nás čest, chceme se prezentovat srdcem, všichni ho tam necháme.

Zdroj: https://www.idnes.cz/hokej/ms-2024/jachym-kondelik-reprezentace-cesko-trenink-rozhovor.A240507_182154_ms-hokej-2024_ivt

musíte bojovat, ničím jiným to neuhrajete, NHL je jiná dimenze, ale můžou po sezoně nehrát naplno, není to olympiáda ani Stanley cup, čiže je můžeme překvapit, i ty Švédy, zbytek týmu je na papíře ne tak daleko od nás nebo na stejné úrovni - Fini, Švýcaři, Slováci apod..
    Viděl jsem te´d USA, a to je jiná dimenze. Dělali si se Slováky, co chtěli, když zapnuli na 100%. Slováci pak nedali ani jedno trestné střílení. To je pro mě jednoznačný kandidát na zlato nejen na papíře. Ten Gaudreau je senzační hráč. Na tyhle musíme narazit až ve finále, jinak je to v pytli, hoši.. :D
    bojujte!! kdo ví, kdy tady zase mistrovství bude a jestli to ještě kariérně zastihne vaši generaci. když je přebruslíte, tak se schovají i ty technické nedostatky, uvidíte. :)

• Sparta by podle informací iDNES.cz byla ochotná za
    Rrahmaniho zaplatit částku kolem 2,5 milionu eur, tedy přibližně 60
    milionů korun. Zhruba taková je hodnota kosovského střelce i podle
    renomovaného serveru Transfermarkt, ale Rapid si ho zřejmě cení víc

Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/albion-rrahmani-sparta-slavia-prestup-zajem.A240506_162201_fotbal_dc

ti Rumuni jej chtějí prodat za až 8 mio euro. A teď odhad idnes.cz :

Rrahmaniho skutečná aktuální cena by se měla pohybovat o něco níž, mezi pěti a šesti miliony eur.

Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/albion-rrahmani-sparta-slavia-prestup-zajem.A240506_162201_fotbal_dc

v čem je ten server Transfermarkt teda renomovaný, když neumí odhadnout cenu na trhu...??  :D   Idnes by si měl založit stejný server, mapovat třeba jen čs. a slovenské prostředí, protože to patrně umí odhadnout lépe než ti, co si platí doménu Transfermarkt.. :)  Celé je to o poptávce a nabídce, už jsem to psal. Tohle odhadnout nejde a je hloupé to dělat..

• Jak to myslíte?

Když
    tomu sundám opratě, tak bych sežral celý svět. Já chci jít tu cestu
    (ukazuje rukou)… Je ale potřeba se chovat slušně a nebýt ho.vado. Jak ve
    vyjadřování, protože v dnešní době frčí mezi zápasníky trashtalk, tak
    i v kleci. Proto je potřeba se neustále kultivovat.

zdroj: https://www.sport.cz/clanek/bojove-sporty-mma-prochazka-cili-v-ufc-na-odvetu-udelam-co-je-potreba-promluvil-i-o-zmene-vahovky-5027256

přesně tak. Vždyť bojovníka vždy přeci definuje a v historii definovalo to, co předvede v boji, ne žvanení, pomluvy, to je svět holek. :) Jirka to má srovnané v hlavě, líbí se mi, jaký příklad dává mladým. takhle by to mělo v tomhle sportu vypadat a takoví bojovníci by měli ten sport reprezentovat navenek. Je to i pro dobro toho sportu směrem od promoterů organizací k veřejnosti a jeho dlouhověkost, pač to tady má své místo ve společnosti, jak jsem psal ten důvod - stahování problémových povah z ulice do gymů a nastolení nějakého řádu v jejich životě (životospráva, trenink, denní harmonogram).. všichni nemůžeme být inženýři, ale tihle mohou ty své negace v povaze přetransformovat s pomocí trenérů a dokázat v životě něco, co by se jim z ulice nikdy nepodařilo a ještě jít příkladem jim podobným.. jirka byl tuším taky hospodský rohovník. :)

• ... čímž i ti trenéři v gymech doplňuji, tady v tomhle případě spíše suplují, náplň neziskovek, protože taková Charita těžko stáhne nějakého rohovníka z ulice do svého nízkoprahového zařízení, natož aby ho tam nějak zabavila nebo kultivovala v tom, aby se na ulici nepral. V tom je fajn i ta mantra bojovníků, že cokoliv se naučí v gymu, nesmí aplikovat na ulici.. :)

• Gól naopak padl na druhé straně.
    Žambůrek ve vápně podrazil Ewertona a domácí Brazilec z penaltového
    puntíku ve 20. minutě mířil přesně.

zdroj: https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-hapal-se-neudrzel-tak-ten-var-zrusme-nevim-proc-bychom-nemohli-kopat-penalty-dve-kdyz-jsou-5027282

podrazil Davida Buchtu, který hrál zase dnes výborně, byl lepší i než Ewe dnes. Nahrával i na ten 2. gol Baníku Kpozovi. Oni dva se ale pletou.. :) mně taky někdy, když je sleduju, David je taky hodně technický hráč, jsou to 2 desítky Baníku. Doufám, že se nezranil, protože pak byl po tom zákroku hned střídán, to by byla pro Baník do nadstavby stejná ztráta jako zranění Eweho.
    😱

• https://www.idnes.cz/fotbal/zahranici/muhamad-salah-trener-jurgen-klopp-konflikt-liverpool-west-ham.A240427_201846_fot_zahranici_min

no to nebylo jen žádné škádlení, ale pořádná hádka. To i vypadalo, že Salah do něj půjde fyzicky, kdo na to koukal. Asi střet náboženských kultur.. islam vs. ortodoxní katolická víra.. :)

• Pardubice jsou na pořádném řetízkovém kolotoči, skoro to vypadá, že Třinec dnes hraje s KLadnem. STRAŠNÁ OSTUDA pro ten oligarchický nabitý tým kolegy Dědka, že je dostal takhle rozbitý a o 2 levely oslabený tým Třince do 7. zápasu. STRAŠNÁ OSTUDA a zase důkaz, že peníze (ekonomicky iracionálně neomezený a nevyvážený rozpočet) nejsou vše. Myslím, že Třinci fandí celá republika. :)
    Pokud to doma Pardubice v 7. zápase nedají, a že budou pod pořádným tlakem, i po dnešním výkonu jejich kontra Třince, který je dominantní (tak jasný zápas v serii ještě nebyl pro ani jednu stranu), tak může nabídku čekat asi i Pasta od kolegy Dědka, který patrně prohloubí tu kumulovanou ztrátu už na nějakou 1 miliardu, dobyvatel..
    S podnikáním v tržní ekonomice to ale, vážení, nemá opravdu nic společného..to vám sdělí zase každý ekonom.. to je něco, co k nám importovali tihle lidé z východu, tam takhle fungují sportovní kluby..

• via ten tučný komentář ve vlákně pod tímto teda, pač už je to dlouhý:

svaz by soutěžil teda nový produkt Juniorskou extraligu, kde by se každý rok vysoutěžil název titulárního sponzora + vše ostatní (sázení s net přenosy i mimo území čr) vyjma televizních práv, ty by dostala ČT zdarma a vysílala to na svých platformách. Pokud se ČT vyplácí divácky vysílat americkou univerzitní soutěž, za kterou něco určitě platí, popř. tady univerzitní ligu, pak si myslím, že na tohle by koukali minimálně všichni příbuzní do pátého kolene těch mladých hráčů, kteří by se asi chtěli i více v TV ukázat.
    A soutěžit vždy každý nový ročník, protože svaz netuší ten divácký zájem. Ten pilotní ročník by byl nultý s nastavením cen. Ale pokud by si to našlo fandy (publikum), pak se svazu vyplatí tu cenu všech zobchodovatelných práv pak pro příští ročník samo navýšit a najít si nějaký mustr.
    Nevím, jak to tam kolega Hadamczik má, ale tady se dá ještě rozpočet klubů podle mě navýšit v té kapitole mládeže. Klubům to ušetří peníze, které dostávají od APK, která soutěží zase práva za extraligu + takového Jardu to donutí rozjet v klubu i tu mládež, protože to je jediná cesta pro kluby velikosti KLadna.
    četl jsem, že kluby nemají na fixní platy trenérů jako profesionálů, tohle by to mohlo řešit.

• + jsou tam ještě pro svaz peníze na mládež od NSA, protože zrovna Jarda tuším by, díky tomu, že KLadno nemá juniory tuším aktuálně v extralize juniorů, z tohoto napsaného výše zatím nijak neprofitoval. Ale bylo by to zase pro KLadno motivací na té mládeži pracovat, pokud by se v extralize na ni rozdělovaly (a hlavně pro kluby dole) solidárně nejvyšší peníze z vysoutěžených tendrů s gamblingovými společnosti.
      A pokud by mě chtěl někdo nařknout, že u mládeže podporuju sázení na její zápasy, tak tohle už myslím funguje po léta, kdy Tipsport vypisuje na tuhle extraligu kurzy, a pokud z toho svaz nic navíc nemá, pak je tahle závadná aktivita a praxe u mládežnických zápasů úplně nepochopitelná, protože mladí hokejisté mají tendence určitě sázet, min. na třetiny, co jsem slyšel od hokejistů, že se to takhle provozuje.
      tuším se navíc snad tyhle zápasy přenášejí na svazovém webu hokejka.cz, či je to spřátelený web, no v TV by podle mě našly větší diváckou obec, nejen z řad příbuzných mladých hráčů, kteří si tohle najdou asi i na netu, ale i z širší sportovní veřejnosti, čímž by svaz prodal lépe i práva, sehnal více sponzorů pro tuhle extraligu juniorů, protože i kvalita záběrů (počet kamer) by asi byla úplně na jiné úrovni v režii ČT sport, než je tomu aktuálně.

a tak čtu nyní právě na hokejka.cz, že se tohle už děje od této sezony a ty přenosy čt sport vysílá. Pak nevidím problém na tohle získávat sponzory, kteří zobrazují reklamy v komerčních pauzách, na mantinelech, ledu,  je-li to i v programu TV + draze prodat práva sázkovým společnostem + si nechat zaplatit i za titulárního sponzora, kterým je nyní taky ten Tipsport jako u extraligy dospělých.
      čiže Jardo motivace dělat mládež je, pokud to svaz řádně zobchoduje a peníze pak pošle podle solidárního systému do klubů. Protože je hloupost, aby dostaly všechny kluby stejně, pokud jsou takové rozdíly v rozpočtech Třince, Sparty a právě toho Litvínova, nebo Kladna třeba. Tam by měla fungovat solidarita, což pak zapříčiní i zkvalitnění soutěže, logicky, protože i menší kluby a tradiční mládežnické základny typu Litvínova, KLadna, popř. Jihlavy, mě ještě napadá, si budou moci dovolit platit kvalitní trenéry, přípravu, případně scouting v klubech v nižších soutěžích, pokud z těch práv dostanou nejvíce (dle pořadí v tabulce od nejhoršího výše, a takhle každou sezonu).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit