Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pravdu díž Nováku.

• já myslel že roboši do kavárny nechoděj🙂

• čobol zde číní dobro ?Mirdo tos měl chodit jako Rom do školy a ne za Školu.🙂Čobol se zde činí již mnoho let a teď pouze změnil způsob.

• Doporučuji u čtení výše uvedeného příspěvku použít mozek (je-li tedy jaký) a také jak vidím, není na škodu vyplnit dotazník.

• Vona Morava není v České republice ?Asi stárnu ale já to odpojení nezaregistroval.

• Jednoznačně vyhrává soudruh komunista  kroutící invazi SSSR, leckde v dnešním Rusku by dostal do rypáku neb oni jsou na to ještě hrdí.Chybí mi třeba hláška že čobol Bureš na 2 miliardy dotací vyprodukuje 800 milionů do státní pokladny , panečku to je podnikatel.Tupá Okatámůra by s těma blábolama taky vyhrála a co teprve opilec číňan z Hradu , a třeba Benda a Kalousek, ale to by ten článek musel bejt hodně dlouhý a do cíle by doběhlo tolik hlášek že by se v tom člověk nevyznal.

• Svůj hlas za blábol roku dávám Pavlu Jéglovi. Napsal v souvislosti s Lukášem Dorou z SPD...."Minaret, postavený jako rozhledna, je unikátní stavbou a jediným minaretem na českém území."

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pokud vím, minaret je v Lednicko-Valtickém areálu a to je Morava. Maximálně, když už tak "českomoravské" území, nikoli "české".  Doporučuji vyplnit dotazník.....data.zpravy.cz/soubory/ln_domov/A100208_GLU_FORMULARPRO.DOC

• Top 1 si zaslouží ožralý Zeman, který, když se vědomě proklikal na nahé děti do Alabamy, tvrdil, že mu myší táhl Kalousek!!!
  • Jsi d*ment, kterému nedojde, že se takovými sr*čkami zabývá sám (já je neznám, u toho zůstane).

• Jsi zjevně primitivní nula bez jakéhokoli vzdělání, kvalifikace, použitelnosti - pokračuj ve svém blití, blbe.

• ... primitiv jako ty nemá být připouštěn ani k volbě o tom, kterou nohu mají čoklové zvedat při chcaní

• Moc si užívám naposledy společnost nejprimivnějších hlupáků na českém netu, ty blboučký úch*le. D*mentovi jako ty nelze svěřit ani kolečko na stavbě....

Nahlaš svou demenci do Guinessovy knihy rekordů, jsi předem jednoznačným vítězem. Dají ti sváču.

Nerad, ale neplánuji sem v r. 2019 návštěvy. Nebaví mě dělat z d*metního blba to, čím se již narodil.

Čau, ubohoučcí d*menti na stejně ubohých setkáních neuvěřitejně úchylného Jégla a jeho party.

Nepište, primitivní ču*áci, určitě si to NIKDY nepřečtu.....

• ... a dementní roboši jako ty mu to žerou, blbe

• ... nikdy jsi nic nevystihl, balíku, tak proč by nyní měla být změna

• Je nabíledni, že zdejší blitky okupuje pod mnoha nicky dlouhodobě nejprimitivnější troska na internetu.....

• Demence ze tvého nulového intelektu, jako vždy, výmrde!

• vanhorne

Muj hlas ziskal jisty vitez, ten maly kluk ktery tajtrlikoval s maketou Kalashnikova s napisem " For Journalists" v rucickach, pred jeho uhlavnimi neprateli. Ruku na srdce, kdo by pro neco tak jedinecneho  a nenapodobitelneho nehlasoval?

• Jégle ty už nemůžeš věřit ani sám sobě viď.Tiscali by se za tebe mělo stydět a zbavit se tě.Pokud to nejsou synáčkové a cérečky pražských kavárníků.

• joooo a s velkým náskokem

• KIMCID

neuhneme :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit