Přejít na výpis diskuzí
Asad: Za krizi si může Evropa sama. Musí uprchlíkům pomoct s návratem
12.2.2016
1722 příspěvků
-
Semjon Teplousch Gayínek!!!
-
No a co. Nevím kdo je to Semjon Gayínek a jestli je homosexuál. Ale co je na tom zajímavého? Prostě ať si najde partnera a co spolu mají je jejich věc. Jestli mu závidíš, tak si také najdi partnera a neobtěžuj s tím tady.
-
Rusko jde ke dnu a lidé z něj houfně utíkají
Statistiky jsou neúprosné, a lži Kremlu i jeho stoupenců jsou na ně krátké. Ruská ekonomika stále padá, a ve třetím čtvrtletí meziročně klesla o 3,4%. V zemi přibývá chudých a v minulém roce ji opustilo přes 300 tisíc lidí.
Vojenské operace na Ukrajině a v Sýrii, dále nízké ceny ropy, táhnou kremelskou říši prudce dolů. Rusko si bude muset brzy vybrat, buď válečná dobrodružství, nebo zhroucení ekonomiky, protože mu jinak dojdou peníze. To, že mu v příštím roce hrozí vyčerpání ropného rezervního fondu, potvrzují domácí i zahraniční experti.
Reálné příjmy ruských obyvatel klesly za poslední rok téměř o 10%, rubl atakuje hranici inflace třiceti procent. V brzké době budou ruské domácnosti vydávat více než půlku svých výdělků za potraviny. „Stáváme se znovu zemí chudých lidí,“ přiznává bývalý náměstek ruského ministra financí Ivan Starikov. A je pravdou, že počet těch nejchudších nyní v Rusku strmě roste.
Současný stav je rovněž důkazem zaostalosti Ruska, které minimálně 50% svých příjmů získává prodejem ropy a plynu. To proto, že není schopné ve větší míře vyrábět špičkové konkurenceschopné technologie. Ceny ropy se však stále udržují na relativně nízké úrovni.
Velkým problémem této země je také obrovská korupce, proti které je ta česká skoro neškodná. To je důvodem toho, že státní stavby jsou silně předražené a proto se v zemi moc nestaví. Důsledkem toho je, že dálnice dosud nespojují dvě největší ruská města Moskva – Sankt Petěrburg, natož centrální dopravní trasu země Moskva – Vladivostok. Jestliže jsem tedy už dříve kritizoval Česko za pomalou stavbu dálnic, tak v Rusku je situace ještě horší. Vysokorychlostní železnice jsou v Putinově carství snem nikoliv realitou. Rusové sice slibují výstavbu ca 700 km vysokorychlostní železnice mezi Moskvou a Kazaní k mistrovství světa ve fotbale v roce 2018, ale to se jim s velmi vysokou pravděpodobností určitě nepovede. Obecně dopravní infrastruktura je v Rusku v příšerném stavu. -
Máš ke zveřejňování cizích článků od jejich autorů souhlas, simone?! Pokud ne, dopouštíš se opět porušení zákona... *14* *14* *14*
-
Komunisté také násilím transportovali do nehostinných oblastí Sibiře a střední Asie celé rodiny s dětmi, které v novém prostředí umíraly hladem. Tak v roce 1931 zemřelo v osadě Bušujka během osmi měsíců 184 dětí mladších pět let kvůli špatnému jídlu. V místě vypukla epidemie skvrnitého a břišního tyfu, ale lidem se nedostalo žádné pomoci, jak vypovídá strohá úřední zpráva.
Čtení Jakovlevovy knihy vyžaduje hodně otrlosti, ale Všem ji doporučuji, protože odhaluje drsnou pravdu o zločinné povaze komunistického režimu. Je ovšem smutné, že současné Rusko se snaží zamlčovat nebo alespoň bagatelizovat tyto komunistické hrůzy. Mezi důkazy patří vystavování a uctívání mumie jednoho z hlavních komunistických zločinců na Rudém náměstí v Moskvě a rušení muzei gulagů, které byly často horší než nacistické koncentráky.
Když čtu takovou knihu, tak je mně obyčejných Rusů, kteří museli prožít takové hrůzy, líto. Naopak nejvíc jim škodí ti, kteří rudý teror obhajují. -
Výsledek bolševického puče – masové vraždy dětí
Na dnešní den připadá neblahé výročí nezákonného komunistického převratu v Rusku. Bylo to vítězství zvířeckosti na lidskosti, protože rudé hory brutálně zabíjely ty nejslabší – děti. V tom se plně vyrovnaly nacistům.
Nedávno jsem opět vzal do ruky knihu Alexandra Jakovleva Rusko plné křížů, kterou v roce 2008 vydalo nakladatelství Doplněk. Je to mimořádné svědectví bývalého tajemníka ÚV KSSS a jednoho ze strůjců perestrojky Jakovleva. Toho studium dříve přísně tajných dokumentů o zločinné povaze komunistů nakonec dovedlo až k definitivnímu rozchodu s tímto hnutím.
Asi nestrašlivější kapitola jeho díla se jmenuje Společensky nebezpečné děti. Ta je jasným důkazem toho, že nacistický a komunistický teror byly plně srovnatelné s jediným rozdílem, že komunisté nepoužívali otravné plyny v gulazích, ale to jedině z toho důvodu, že to neuměli.
Samotné carské Rusko nepopravovalo mladé lidi. Nicméně bolševici bez soudu vyvraždili carskou rodinu, přičemž nejmladšímu carevičovi Alexejovi nebylo ani 14 let. Při bojích s tzv. kulaky neváhali komunističtí zločinci vyhlazovat celé vesnice i s jejich obyvateli včetně žen a dětí. Rudí dále v květnu 1920 zastřelili v Jelizavetgradu čtyři holčičky ve věku tří až sedmi let. V tom stejném roce vraždily bolševické hordy v Archangelsku děti ve věku 12 – 16 let. Maličcí a bezbranní byli zabíjeni rovněž na Ukrajině v období hladomoru, protože si z hladu chtěli utrhnout třeba jenom klásek z obilí kdy je a stříleli je strážci hlídající pole. -
Já jsem holka Simona. Tobě to vadí takže jsi homosexuál.
ty tu měsíce komolíš moje jméno Simona. Tak jsem ti tvé sprostosti a urážky
pouze vrátila. Chováš se jako dobytek. Tak nežádej slušnost gaunere tiradore -
Docela si odporuješ v tom svém ejakulátu. *14* *14* *14*
-
Zlej tirador Rybanna BTW trol je ruský teplouš placený Kremlem. Podvádí tu s hlasováním.
To už tu všichni vědí zloději nicků -
Smál jsem se naprosto všem tvým "názorům", simone. A proč mi píšeš, že jsem homosexuál, kdy jinde uvádíš, že moje manželka šlape na E55? Tak si to už konečně ujasni, ju? *14* *14* *14*
-
Komunistům v žádném případě nešlo o zlepšení života obyčejných lidí v koloniích, jim se jednalo pouze o moc a potenciální spojence v boji za ovládnutí světa. Proto podporovali tzv. národněosvobozenecká hnutí, ve skutečnosti však obyčejné teroristy. Dokazuje to i příklad
alžírské tzv. Fronty národního osvobození, francouzsky Front de Liberation Nationale (FLN), kterou slušní Francouzi právem pokládali za fašistickou zločineckou organizaci. FLN údajně v padesátých a šedesátých letech minulého století zápasila za svobodné Alžírsko zbavené francouzské vlády. Její boj se však rovnal masovému vraždění francouzských civilistů bez rozdílu věku a pohlaví žijících v Alžírsku a také Alžířanů, kteří ji odmítali.
V srpnu 1955 hrdlořezové z FLN v Ain-Abid u Constantine doslova rozsekali na kusy 37 Evropanů, z toho deset dětí mladších patnácti let. Muži měli useknuté ruce a nohy, děti roztříštěné hlavy a vyhřezlé mozky, ženy rozpáraná břicha a vyvrhnutá střeva. Jedna běloška měla rozříznutou dělohu, do níž vrahové nacpali její pětidenní rozřezané novorozeně. To bylo horší jak řádění SS za II. světové války na Ukrajině, ovšem komunistům a jejich stoupencům, kteří se tolik pohoršují nad bratry Mašíny, tohle nevadí. A dokonce tyhle zločince obdivují.
Stejnou taktiku jako alžírští zabijáci přitom zvolili i další údajní národněosvobozenečtí bojovníci v afrických a asijských zemích.
Byla to dekolonizace, která umožnila v Africe dostat se k moci zrůdám, jakými byli diktátoři, středoafrický Jean Bokassa, dokonce podezřelý z kanibalismu a ugandský Idi Amin s výstižnou přezdívkou řezník z Kampaly. Tito zločinci mají na svědomí miliony mrtvých lidí -
Dekolonizace je jedním z původců teroristického útoku v Paříži
Islámský terorismus má jeden počátek, o kterém levičáci neradi slyší. Byla to tzv. dekolonizace, kdy nesvéprávní lidé se měli stát svéprávnými a jaksi to nevyšlo. Důsledkem je i hrůzný masakr v Paříži.
V mnoha zemích tzv. třetího světa to vypadá strašně, rasové, kmenové nebo náboženské války, statisíce mrtvých lidí, hladomory, obrovská bída. Viníkem této hrůzy jsou stoupenci tzv. politické korektnosti, mezi nimi hlavně komunisté.
Ti neustále viní Západ z všech možných chyb a vymysleli si tzv. právo národů na sebeurčení. Ve skutečnosti však Těm, kterým chtěli pomoci, hrozně ublížili a na svém kontě mají miliony mrtvých. Pravdou je, že domorodci by měli Evropanům za kolonizaci spíše trvale děkovat.
Britský ministr vnitra v Churchillově válečném kabinetu labourista Herbert Stanley Morrison řekl v souvislosti s dekolonizací moudrá slova. „Je to jako dát desetiletému dítěti klíče od domu, pistoli a číslo bankovního konta.“ Já dodávám, že dekolonizace zemí Afriky a Asie je to samé, jako uplatnit právo na sebeurčení v dětském domově. Ty konce si umí představit každý rozumný člověk. Chovanci v lepším případě vyženou, v horším zabijí vychovatele, rozkradou, co se dá, dům zdevastují, a pak se rozutečou po okolí, které začnou teorizovat.
A tohle byl počátek islámského radikalismu, když země a především jejich obyvatelé na to nebyli připraveni, a najednou zůstali bez kontroly a nevěděli, co mají dělat
Umožnila jsme nezávislost zemím, které na to nebyly připraveny, protože neměly dost lidí schopných řídit stát. Výsledkem pak nutně musel být chaos. Markantně se to ukázalo například v roce 1975 v Angole, kdy po vyhlášení nezávislosti odešlo ze země na milion Portugalců, v zemi vypukla občanská válka, která vzala život desetitisícům lidí, a nový stát se bez kvalifikovaných lidí málem zhroutil. -
Já jsem Simona ruský teplouši tiradore.
Tobě hlavně v hlavě chybí mozek komouši *15* *15* -
Protože je teplouš!!!
-
Já jsem holka Simona. vadí ti to? tak se jdi léčit teplý prase tiradore,
Okopírovala jsem zprávy o zločinech vraha a zloděje Putina.
A ty jsi jako potrefený komunistický Husák ihned zakejhal tiradore. *15* *15* -
Robure, ten kec s těmi tzv., "benešovmi dekrety" byla zákeřná a podlá lež StBáka Zavadila, na kterou skočily jenom hloupé ovce. Ty benešovy dekrety nelze zrušit, protože už dávno neplatí; byly totiž určeny pouze pro jednorázové použití. Nehledě na to, že president republiky podle platné Ústavy žádné "dekrety" vydávat ani rušit nemůže.
To nic nemění na faktu, že to bylo svinstvo vymyšlené náckem Benešem a jeho poskoky. "Občané německé NÁRODNOSTI jakož i zrádci a kolaboranti..." Za to se normální člověk musí stydět. Však taky Beneš přežil jenom tři roky a skončil v pekle.
To svinstvo, které nemá obdoby v civilizovaných evropských zemích, nelze ani napravit, protože tomu brání důvody faktické i právní. Diskuse na toto téma má smysl nanejvýš při přednáškách z dějin státu a práva. -
Zloději nicků. ano Zlej tirador semjon Rybanna troll je ruský homosexuál *15* *15*
-
Simon oskenoval celou černou kroniku z USAmbasy včetně nástěnek..... *14* *14* *14*
-
Simone, chybí mi tam to, že pan prezident Putin tím vlastně rozděluje společnost. No u nás tohle na pana prezidenta Zemana blije kdejaká presstitutka a pitomec. A je divné, že se dožil na Ruské poměry tak vysokého věku a vypadá stále tak na..no....55. Přeji panu prezidentovi pevné zdraví. Ty jistě taky simone, ty jsi demokrat, já mu to napíšu, že i ty. *14* *14* *14*
-
Bacha, Semjon Gayínek je teplouš!!!