Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... vidím, že nějaký primitiv hlasuje jak vzteklej, tím však chytrost nepobere :)))
  • ... máš trapné představy, ale co ti také zbývá, šašku, že :)))
  • ... lepší je být vulgární a nemít dementní názory než obráceně jako ty, ty legrační blbe :)))
  • ... je patrné, že ty píčov*ny, o kterých píšeš, na rozdíl ode mne důvěrně znáš, balíku :)))
  • ... chachacha :)))
  • Ty máš čárku na trenkách, tudíž mezi chytrý nepatříš dmnte!
  • To si jen myslíš magore!
  • Mám pořád ten pocit, že v pocitech zapadlosti se Vám nemohu rovnat, protože tak hluboko jako Vy nikdy neklesnu. Člověk jako Vy, bez názoru, jen snůška vulgarit - měl by jste se za sebe stydět.
  • ... jenom zbabělá lidská troska se schovává za ostatní, blbe :)))
  • ... se za = ty :)))
  • ... přání otcem myšlenky blba :)))
  • Antidemokratický antiblb psal, že jde něco dělat, zřejmě počítat antiperle a to prosím vsedě a bez antidekubitní podložky. Nu zaplaťpánbuch, aspoň tu nebude mektat ty svý anticipace. A my nebudeme, kvůli jeho přítomnost zde, brát antialergika!!!
  • ... za čárkou chytrý pisatel nechává mezeru, blbe :)))
    ... podívej se, trapáku, jakou dobu jsem zde dnes strávil já a jakou zdejší hvězdy :)))
  • koukam na pracovitost antiblba podle toho kolik ma příspěvků tak jenom maká,maká a maká ..... *2*
  • Zdá se že tu máme 2 Babiše - jeden na puse bojuje s kmotry a politiky zatímco druhý
    se s každým kmotrem zná a chodil na všechny narozeniny politiků. *15* *15*

Nechápu že ho voliči Miloše Zemana podporují. Co řekl Zeman před prezidentskou volbou?
    Toto: když byl někdo v KSČ a po listopadu šel do nějaké levicové strany
    dá se to chápat. Pokud si však někdo s rudou knížkou dnes říká pravičák je to na zvracení.
    Inu Babiš toto kritérium pana prezidenta na zvracení splnuje.
  • ).(
  • Já jsem se Vás na nic neptal a Vaše blitky jsou nahlášeny!
  • Jsem si nevšiml, že by jsme si tykali Vy psychopate!
  • ... neumíš ani správně psát, blbe :)))
  • ... málo ses učil, ňoumo, že :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit