Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no nevim kdo zavře Bureše
  • No to jsou ty Babišovy komoušký manýry, co se naučila za bolševika...
  • Nikdo slušný by po revoluci do vlády nevlezl!!!
  • Mě minimálně o čas, že nezrušil podávání daní pro zaměstnance! Tato imbecilita vznikla po hrůzovládě zločince kalouska!
  • Prosím Vás, pochopte, že jakýkoli kyd politika po revoluci, který je jakoby pro lidi, kryje ještě větší sičárnu. Naposledy to byla "malá měna" vlastizrádce Singera!
  • Napiš konkrétně jak tě okradl.
  • Nevím zda je Rittig zlodě, ale Babiš je určitě, protože mne okradl.
  • Musíte si uvědomit kokoti, kdo tady může a umí řídit stát. Určitě ne vy někteří těmi idiotskými poznámkami. Ale ten, který už něco dokázal a odevzdává daně státu. *3* . Tak se hlaste do parlamentu přes vaše politické strany, ať můžete něco ovlivňovat nebo pište věcné příspěvky.
  • Mám ten nepříjemný pocit, že pražský magistrát je malý pán na to, aby nechával někoho zavřít. Tak podat trestní oznámení mohl již dávno, a to jak na známé i na "neznámé" pachatele. *15* *15*
  • Logicky - čekali, kdy se Babiš zeptá i na ně. *1* *1* *1*
  • A to já bych se zase pana Zemana zeptal, kdy zavřou Babiše a další jeho kumpány s Agrofertu.... tam to taky není čisté. Ale mám obavu, že zapadl to okruhu "Nedotknutelných"..... *2* *2* *2*
  • Jirko nejlépe by bylo kdyby zavřely tebe s Rittigem že to byste si popovídali.A ta pohádka o Babišovi že byl estébák ta už je tak ohraná a nepravdivá jako bych ti řekl že ty jsi a možná ještě jsi estebák
  • Já bych zavřel Rittiga i Babiše!

Babiš reprezentuje tu nejhorší vrstvu z našeho národa. Do roku 89 rudá knížka a sladký
    život. Dnes modní podnikatelský oblek a plnou pusu demokracie.
    Ještě má tu drzost řečnit na oslavách frašky jménem 17 listopad - on ho vítal
    protože mohl cestovat. Stranou ponechal fakt že on vesele cestoval za hranice i před 89.

On držel tajně palce Havlovcům. Najednou byl každý disident.
    Až nás obsadí Mongolové tak si nechá zešikmět oči. V rámci morální očisty je třeba tuto kariérní vrstvu odstranit a potrestat i s rodinama.
  • Lotři byli konsternováni otázkou *1* *1* *1*
  • Dobrá otázka a vzhledem k zkušenostem jak naše policie a Justice pracuje odpovím si sám,nikdy.Pokud by měli jít do vězení jen ti větší zloději,byli by jsme bez státního aparátu.Stát by byl řízen z Ruzyně.Kéž by chtěli veřejně promluvit Krejčíř,Janoušek etc-c.
  • Přesně tak!!! Ale právě tady se ukazuje zkorumpovanost naší "nezávislé" justice. Když se ani ministr nesmí na něco, co zajímá jeho voliče, zeptat???
  • Ač Babiše jako STBáka nemusím, tak se ptám, kdy hodlá pražský magistrát v čele s "Krndou":-) také zavřít mafiána a "česko-monackou" pijavici-Rittiga, neboť máme nejdražší metropolitní MHD v přepočtu na kupní sílu obyvatel v Evropě a možná i na světě, protože pokud vím, tak New York, stále nezdražil a má Subway stále okolo -tokenu, tedy one dollar. *3* *1* Co na to pražská radnice? *9* *13* *10*
  • A co je na tom divného? To je otázka, po jejímž zodpovězení touží mnohem více občanů....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit