Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážení novináři, přestaňte již psát o nejhorší migrační krizi a nazývejte věci pravými jmény. Pište tedy o nejhorší muslimské invazi od roku 1683. Apropo, vše se hází na Řecko, ale na druhé straně se šílená Angela stále zdráhá byť jen stanovit nějakou horní hranici muslimských migrantů v Německu a raději kolaboruje s Tureckem, které si mne ruce nad evropskou slabostí a zbabělostí. Tato invaze je organizovaná a placená a Merkelová je její hlavní trojský kůň v Evropě.
    • Napsáno přesně.
  • Angela Merkelová každopádně vychází z prosté a logické zásady, že uprchlická krize by se měla řešit co nejblíže místa, odkud lidé utíkají.
    Ale hov.o ! A od kdy ? Pokud je mi známo, tak je pozvala a dodnes tvrdí, že to zvládne. Nevěšejte mi bulíky na nos, redakce !
  • Proč vlastně stále za EU vystupuje Merklová? Umí to někdo vysvětlit? Vždyť je to řadová premiérka jedné z 28 zemí EU? Co Tusk nebo Juncker? Ta bába vždycky něco plácne a vydává to za řešení všech. To je blázinec, v jakém spolku to jsme?
  • Michel de Nostredame zvaný Nostradamus byl francouzský lékař, který proslul jako věštec. Narodil se (14. prosince 1503) v rodině Židů konvertovaných na křesťanství. Zemřel 2. července 1566 .Jak je možné, že v 15. století dokázal říci co čeká lid ve století jednadvacátém...??? Ale trefil to. I s tím POLITIKUSEM:"Tak zaplatí lid národů nevinných za chybu politikusa svého - a ten potrestán nebude!"
    Jeho proroctví:
    A v patnáctém roku toho věku (tzn. v roce 2015) Mohamedán zaplaví Iberii, Řím, Huny i daleký sever.
    Dostane se i do krajů Vikingů. Nikde nebude spokojen a bude třenice vyvolávat! Spory nastanou i mezi národy macedónskými a Huny pro tu vlnu vetřelců! Ruka Mohamedána bude stále napřažena po darech těch krajin a nároků nebude konce!
    Stabilní a silná Evropa bude narušena, toť cílem bratra západního. Bude to záminkou k zákroku silných legií a Evropa bude vtažena postupně do války! Vlny Mohamedánovi se podaří utlumit až roku sedmnáctého (2017) - ale bude již pozdě!

    Peníze pozbudou ceny a chleba moc nebude - sucha a zbytečné výdaje - hlad. Rabování, násilí a tekoucí krev bude chlebemkaždodenním a velká města budou plakat! Nároky a nenasytnost Mohamedána se budou zvyšovat a lid je bude živit.
    Bratr ze západu bude nepokoje posouvat k hranicím bratra východního a nová válka bude! Až bratr Západu zjistí, že co vyvolal sám nezvládne, spojí se s odolným Východem.

    Teď politikus Evropy zjistí, že chybu udělal převelikou a první loď s Mohamedánem přijal! Evropa rozvrácena bude a to na dobu 15 až 20 let bude sužující a krvácející! Východ se Západem se spojí a hrozbu Orientu zažene za cenu velikého utrpení. Tak zaplatí lid národů nevinných za chybu politikusa svého - a ten potrestán nebude! Asi tak.
    • Co hulíš ? To musí mýt dobrý matroš !
  • "Turecké pobřeží je však dosud "stoprocentně" prostupné, miliardový byznys převaděčů pokračuje (není znám jediný případ zatčeného převaděče) a turecká vláda si unii řekla o víc – o pět miliard eur." - EU a především NATO by mělo Erdogana nakopat do z...nice, vyloučit a nedat tureckým mulisákům už ani floka. Celá Evropa by se měla shodnout na požadavku vzniku nezávislého Kurdistánu (jako kdysi, když se zakládal stát Izrael) a tvrdě ho prosadit, Kurdové jsou totiž jediní, na koho se v regionu dá spoléhat (protože mají s muslimáky trvale nevyřízené účty) a jako spojenci by byli mnohem cennější než celé turecko...
  • Velká škoda, že se toho nedožil Václav Havel. Ten by byl určitě šťastný, protože by ocenil přínos migrace. Byl to totiž velký humanista a náš morální vzor. To že byl alkoholik, kuřák a ku*vil se s jinou, když mu doma žena umírala, nemá s jeho povahou nic společného. Prostě čestný muž, který by uprchlíkům ihned poskytl pomoc a pak o tom na schůzích se svými kolegy reformními komunisty dlouze debatoval. Pak by jistě dostal další čestný doktorát.
    • Nesmysl, dostal by koblihu.
  • Fašista Obama by rád zaplavil EU uprchlíky, aby jí pak mohl poskytnout bratrskou pomoc.
  • Jakpak si v tom Řecku krásně žili, než vlezli do EUrosojuzu... *3*
  • Angela Erich Honecker Merkelová nám tady v EU pěkně zatopila.Přislíbila vzít do péče hordy afrických šupáků, přicházejících do unie pouze parazitovat. Pěkně se odpočatý a drzý parazit profiluje v Cale u břehů Britanie.Všude jinde na světě takto prudit - dostává sebranka okamžitě železa a fičí domů! Ne hloupí frantíci raději zas budou počítat mrtvé.V NDR si africká banda dělá co chce.Moc dobře ví, že je nad ní ochraná ruka z Berlína.Takže nám nezbývá pořád a do nekonečna dávat najevo že u nás nebudou mít vandráci nikdy na růžích ustláno.Platová klepeta, kovová klepeta a "Zotavovna za drátem" to je naše rekreační uvítací nabídka.
  • Mně se moc líbí náš premiér Sobotka. Říká: Bude třeba udělat, příští týden o tom budeme jednat v Bruselu. Spor není o to, zda budeme solidární a postaráme se o několik tisíc uprchlíků. Budeme pomáhat. Turci začali něco dělat, ale jsou ještě pod limitem toho, co by skutečně pro regulaci migrace udělat mohli.“ „Dneska už jednáme o záložním řešení. Pomůžeme Makedonii a Bulharsku, posílíme ostrahu hranice mezi Bulharskem, Řeckem a Tureckem, mezi Makedonií a Řeckem eventuélně Albánií a Řeckem.“ My od února budeme mít policisty v Makedonii. „Teď byla dohoda o podpoře syrských uprchlíků v Turecku. My už máme dneska schválený několikaletý plán. Jsme na okraji hlavního migračního proudu. „Už jenom ta jeho diplomatická iniciativa, že se v uplynulých, já nevím.

    Takto bych mohl jeho vyjádření prezentovat nekonečně. Bože mi máme vládu blců, nic jiného se nedá říci.
    • No že máme vládu blců, to snad není nic novýho... :-D
    • Milane, souhlasím s vámi... Ta naše politická reprezentace je jeden tlučhuba vedle druhého a křečovitý Sobotka jako jejich šéf je opravdu tragická postava... Jenže tihle lidi se na své voliče a svou zodpovědnost vůči nim neohlížejí. Zajímat se budou zase až před volbami a jako vždy zase slíbí něco, nač jim lidi naletí.. Jo, nic ve zlém, ale píše se mY:))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit