Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go

    "Evropská unie stojí jednotně a solidárně za Českem" ... když se jí to hodí do krámu.

    Ale zkuste si vymyslet zákon o větším podílu českých potravin v supermarketech ... nesmí projít - a neprošel. To pro ty, kteří vykřikují, že ČR je suverénní země. Zlaté oči!

    Kolik (zejména velkých) výrobních a obchodních firem v ČR je v českých rukou? Kolik  má sídlo v zahraničí a náleží cizincům? On majitel může být i Čech, ale daňový cizozemec.  

    Zkuste říct něco zvěrstvech páchaných Němci za 2. světové války a nebo se zmínit o reparacích - hned budete ti zlí, kteří ubližují hodným Hitlerem pomýleným občanům.

    A jak jsem říkal - žádné odtajnění spisu čučkařů nebude. Ještě byste lidé mohli prokouknout jejich účelovou habaďůru.

  • josef.chmela

    To je jasné, že společná akce nebude. Ona totiž celá ta bouda pěkně smrdí a EU si kvůli nejaké nepodložené akci nerozbije obchodování s Ruskem. To jen my jsme ti užiteční idioti pro teroristy USA.

  • Nemám obavu. NATO stojí za námi. Vyhodíme zbylé diplomaty Rusům, oni vyhodí zbylé nám. My odmítneme Sputnik a vyřadíme Rosatom. Rusové nám neprodají další plyn. Američané vytvoří humanitární letecký most a budou nám shazovat bomby s břidličným plynem a Astra zeneku. Westinghouse dostaví jaderku. Polovina lidí skape na vakcínu, druhá polovina po výbuchu zfušované elektrárny a výhoda bude, že na radiací zamořené území nepůjdou ani Rusové, tak budem díky NATO před nimi ochráněni, teda pokud tu někdo zbude......😯

    • Fuj, to vypadá, pane Realisto, docela reálně. 

  • Jestli můžu radit, vyhlašme válku už teďka. Končí duben, začíná se oteplovat. Přes léto se to bleskem dořeší a v září už můžeme být zase doma v teple. Podzimní deště a zimní mrazy v blátě zákopů nestojí za nic.....revma je prevít......😯

    • Zkuste to říct tomu slavnému fialovému, vykulenému trojspolku. Ten už se šikuje.

    • To si myslel Hitler i Napoleon....

  • tobro

    Převod do lidštiny: "Když jste tací.debilové v USraelském rektu, tak si to užijte! Hezký den!"

  • Borrell: Evropská unie stojí jednotně a solidárně za Českem, společná reakce ale nebude. 

    Tak jsme jim posloužili, úkol byl splněn. A teď máme co jsme chtěli, dobře nám tak. 

  • No čekala se větší podpora. Jistě se promítá i naše gobální nechuť přijímat vyžírky z gumových člunů. Nedá se nic dělat. Musíme se radovat z maličkostí. Třeba Hlupaňa Pekarová. Jak se jí přistrčí k hubě mikrofon, vypadá to, že by se na stíhačce vypravila sama do Moskvy udělat pořádek. Blbka je velká bojovnice. Zatím tak maximálně u dřezu v kuchyni. Pokud by se dostala k žezlu, jejda to by bylo mezinárodní ostudy. Marné rusák je mazaný a vlezlý nepřítel. Tradičně. Ale zas, na každou sviňu se vaří voda.

  • Já se jen obávám, aby z toho nakonec nebyla jen velká ostuda.

    • Už z toho ostuda je.....poplácali nás po ramenou, stojí za námi ( sice nám neřekli jak daleko ), ale byli jsme největší řvouni v EU a odmítači. Tak od EU máme vzkaz, vyžerte si to sami a my mezitím převezmem vaše trhy v Rusku.

  • KIMCID

    Tento muniční sklad patřil údajně soukromé firmě, nikoliv českému státu. Rovněž ostrahu prováděla soukromá firma, nikoliv armáda. Jedná se tedy o trestný čin, nikolv terorismus.

    • Ať to budeme nazývat tak nebo onak, ti dva šikulové z GRU ať prokazují svoje nekvality výhradně v hranicích Ruska. Potom je to jejich věc. 

      Když dovolíme, aby nám vojáci jakéhokoliv státu (tedy třeba i USA) tady páchali podobné věci, tak je něco špatně. Padni komu padni.

      Nechci zde ani Ruské, ale ani jiné agenty, vyhazující něco do vzduchu. 

      • KIMCID

        Až na to bude předložen důkaz tak budu souhlasit.

  • Vždycky se ptejte, komu to prospěje. Komu prospěla tahle "aféra?" Prospěla USA+EU, uškodila Rusku i nám. Je vám jasné, že akce Ruska proti našemu muničáku, postrádá jakýkoli smysl? A je to nejspíše jen zpravodajská hra USA+EU proti Rusku, aby se proti nim obrátilo veřejné mínění u nás? V situaci, kdy se jedná o Sputnik, dostavbu atomovky a další? On vážně někdo věří, že k nám Putin poslal své agenty vyhodit do povětří muničák ani nevím kde? Proč by to proboha dělal?

    • Když vidím aktivitu demobloku , tak mám oprávněné obavy o faktech v mediich.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit