Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Británie po otravě Skripalových požádala o součinnost a ostatní státy Evropy reagovaly. Hambáček NEpožádal Evropu o součinnost, tak se nic dít nebude!

Naše státní chyba, naše státní ostuda!

• TheGGG

jsem čech a slovan ne evropan a západní sluníčko, EUnuchové z brusele ať si stojí za kým chtějí, já mám jasno na čí straně jsem.

• Já jsem Čech a tím pádem EVROPAN. Pokud se někdo domnívá, že patří do východních stepí, nechť se tam odstěhuje.

• KIMCID

Smutné že nevíš kde začíná step natož kde končí evropa

• TheGGG

kdo se chce odstěhovat do multikulti západní no go zony, nech tam peláší, ale díky, v ČR to nechci.

• Být Evropanem není věc pasu, ale stav ducha. 

Není jednoduché být Evropanem, zvláště, když o nás mocní tohoto uskupení evidentně vůbec nestojí. Máte to těžké, ale nesete to statečně. 

I já bych se tak chtěl cítit, ale jsem stále víc Čech. Možná moje chyba. 

• gaheris

Kdepák, ten spolek co se nazývá našimi spojenci se směje do hrsti, a když jí má plnou směje se do druhý! Oni si už nepamatujou jak ustoupili Hitlerovi ohledně sudet, tak fajn! Jen si to zopakujeme, co je to ten Mnichov? Asi oprávněný požadavek Německa tenkrát? No a teď je oprávněný požadavek dát zakázku v USA, to by tak hrálo aby si češi mysleli že nemusí poslouchat! Nakecáme jim jak Timur a jeho parta vyhodili do luftu celej vrbětickej sklad patron a vymalováno!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit