Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pozemky BOHUZEL vlastni ve velke mire spekulanti puvodem z KSC a kdo nic nikdy kloudneho nedal-bolsevici s odborari!
  • německý provokatére a pohůnku..... on pan Dejdar měl pravdu v jednom..... "že jde o hodně"..., Divím se, že tobě a mladým zpitomělými nedochází, že zrušením toho zbytku Československa, se na trhu objeví k "privatizaci" tak jako po pádu iráku.... všechny ... státní hrady a zámky, všechna díla z Národní galerie, všechny sbírky nesmírné hodnoty, všechny lesy, prostě všechno co je ještě české. A tak třeba Bakala bude moci dělat rauty na svém Karlštejně, hrad Pražský hrad zprivatizuje církev/ jak to chtěla/ , státní patenty a licence se přestěhují a obohatí jak německo tak rakousko. Zbude tu jen smetiště zbohatléků co vše koupí, díky krizi za pakatel.....
    Těch případných Švarcnberkem jmenovaných 10 soudců Ústavního soudu dokáže za č je v Pardubicích perník a pak můžete skuhrat , že to jste nechtěli.....
  • Ja se ani v nejmensim nezastavam komunisticke havete z ODS a jinych estebackych superstran,nekdy si ode me cetl ty potkane,ze jsem tu hnuspartu podporoval?
  • Ted to trochu nechapu s tou holotou linou a zlodejskou?Kdo vlastni nejvice pozemku v CR?A kdo celej zivot nic nedelal? *4*
  • Vážený pane Dejdar, snad Vás alespoň potěší že vůbec nejste jediný pravičák, který se rozhodl volit pana Zemana. Já se také přinávám, že od začátku druhého kola prezidentské volby jsem v "mocenské skupině" pana Zemana, Klause a dalších pár milionů občanů ČESKÉ REPUBLIKY, zejména proto že chci udržet ČESKOU KORUNU i ČESKOU STÁTNOST. A kdo chce euro a občanství Unie, ať si volí Schwarzenberga a jeho Kalouskovskou " mocenskou skupinu.
    Také nechci, aby se na Pražském hradě objevili podobné obrazy z jídelny Schwarzenbergů

http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/2548-tak-tohle-uz-je-moc-na-hrade-schwarzenbergovy-manzelky-se-hajluje.aspx
  • Máte pravdu,řeknete názor a jste v prdeli.......režisérci - demokrati běžte do prdele,
    Martine správný chlap stojím za tebou! R.
  • Jojo Martine Dejdare, trefil jsi to úplně přesně. Většina našeho národa si vykládá demokracii po svém, vždy tak,aby se mu hodila. Čím dál silněji se domnívám, že pro některé lidi a státy je demokracie přímo nebezpečná a jsou schopni žít jen pod diktaturou či absolutismem! Svědčí to o vzdělání,přirozené inteligenci a morálce národa. Ale podívejme se na naše politické špičky a kdo je ovládá a není se čemu divit. Jsem 23 let učitel a "asi bývalý velký vlastenec",který byl za Sametové revoluce jako student hodně aktivní, ale dnes říkám: "Odjebať sa od tialto"-Slováci prominou za gramatiku. *9* . Dobří Lidé,držme se!!
  • sam jsi blbeček a zrůda,ani nevíš co píšeš,nebo jsi dozazil právě domů z baru.Zadtaň se těch zlodějů,co vládnou,nebo jsou hlavou státu,
  • Milý jmenovče demokracie a u nás?Vidíš to dění kolem nás,neschopná vláda,president,který okradl privatizací občany,propustil z kriminálů zločince a předem domluveno hlasování na rozdíl od toho,co hlásají voliči,který něco takového zvolili.Jsi výborný herec a nějakou zdivočelou zemi neřeš,je mnoho jiných a lepších serialu,ve kterých se uplatníš i Ty a lidé na Tebe budou koukat a zdivočelá země finančně prodělá,protože sledovanost bez Tebe bude nulová.Jen mě bude mrzet,že některá televize bude nové díly zdivočelé země vysílát,určitě prodělá nemalé prostředky.Nevím,co se stalo z naším národem,president má být kníže,cizinec,jehož rodiče pachtili z Hittlerem a on neumí ani poříádně Česky a nezná státní hymnu,odsuzuje Benešovy dekrety,studenti stávkuji,nebo drží hladovky proto,že v demokratických volbách byli zvoleni komunisté,kteří nemají nic společného s tím,co se dělo před roke 1989,ale proti tomu,co se děje nyní nedemonstruje nikdo.Mám přes 60 let,ale mrzí mě,co se v tomto státě nyní děje a bez postihů.
  • Vidite to vy komunisticti blbeckove,jak se tohoto ptacka zastavate,a pritom vas nazval zrudami!Dobre vam tak vy bezmozkova holoto lina!A zlodejska!
  • Typický přístup "demokratů" kolem K. Schwarzenberga. Těšme se!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit