Přejít na výpis diskuzí
Buď zdráva, demokracie! Prohlášení Dejdara k prezidentským volbám
21.1.2013 | Danica Klein
171 příspěvků
-
http://bohumildolezal.lidovky.cz/texty/u083-04.htm
-
A je líp si říkat Duj, větře duj .Ten uchrápaný dědek se chce dostat k moci prezdtentského trůnu jen proto, aby mu vypravili státní pohřeb.
-
Karel je myslíš lepší než Miloš? Až Karel vrátí majetky sudetským němcům tak to zaplatíme všichni a platit budeš samozřejmě i ty *16* *16* *16*
-
Toto je pouze malý vzorek prohnilého státu kterému se zde říká demokracie. Nejsem příznivec Dejdara ale Dejdar si alespoň uvědomuje, že volit cizáky je zaprodat se české zemi.
-
Dejdar je jen jedním z hnízda pravičácké špíny. Teď sklízí to, co zasel. Že bude volit Zemana, to mu bude připsáno k dobru. Že však 20 let podporoval zlodějskou pravici a sehrál hlavní roli v tendenčně natočené politické slátanině, bude už navždy jeho přítěží. Herci a všichni umělci jsou jako korouhvička, otočí tam kam vítr fouká, nebo kde to sype více peněz. Je to opovrženihodná špína a spodina lidského pokolení.
-
Velice pěkně napsáno. Myslím si přesně totéž. Bohužel mnoho lidí je stále velice snadno zmanipulovatelných a za svoji "pravdu" by byli ochotni bez přemýšlení i zabíjet.
-
Jak si jinak Bočana jako režiséra vážím, tak zrovna Zdivočelá země je totální nevěrohodná kravina. Nikoliv příběhěm, ale hlavně provedením - výpravou, volbou herců atd. Dejdar se na tu roli podle mého názoru vůbec nehodil a Bočan se asi zhrozil, co se mu to začlo rodit pod rukama, tak využil tuto špinavou záminku. Ale je dobře, že se začíná mluvit o tom, že i dnes, stejně jako za totáče, můžete letět na hodinu kvůli politickému názoru. Mluvím z vlastní nedávné dvojité zkušenosti, taky me to pěkně nas__alo. Dnešní totalita je zákeřná v tom, že se tváří jako demokracie, ale nezapomínejme, že je to jen demokratůra, jak říkal Karel Kryl. Tímto mu vzdávám poctu, ten nám dneska chybí.
-
Je to ubohé, povrchní a pokritecké... Stejně jako celé jejich dílo a celá dnešní doba...
Prostě komedianti, schopní i v jejich věku ztratit důstojnost, moudrost a nadhled...
Kvůli nějakým volbám... :-)
A nebo to jen hrají aby si předem zajistili popularitu. Dnes nevěřte nikomu a ničemu, zvláště pokud to vzejde z showbusinesu... -
Je pozoruhodné, čeho jsou někteří lidé ve svém zaníceném, zaslepeném až fanatickém "fandovství" schopni. Mluví o prázdné hlavě či absenci rozumu a bezděčně demonstrují prázdnou hlavu a absenci rozumu vlastní. Je mi jedno, koho Dejdar či kdokoli jiný volí. Dokonce mne uráží, když mi to kdekterá "celebrita" v médiích sděluje. Považuji to za neúctu k voličům a navýsost trapný pokus o manipulacemi s těmi, kteří je nekriticky uctívají. Kdokoli vidí v nositeli jiného názoru či voliči protistrany nepřítele, není demokrat! A vůbec nepochopil, co je podstatou demokracie! Bez tolerance názoru druhého není, milí "demokradi", demokracie možná...
-
A také se mě nelíbí, když si nekdo zvolí pseudonym "kapitán nemo", když již existuje NEMO. Mohl by být ještě svobodník, desátník, četař.......... Může být i kapitán dle Verna. Ale já upozorňuji, že "kapitán nemo" není nemo ! Děkuji
-
Dejdara jsem považoval za rozumného. A on podpoří Zemana, komplice mafiána a zločince Klause.
-
Pane Dejdare, nebouráte mosty, citově Bočana vydíráte. I u Schwarzenberga si to žehlíte,
prostě to umíte. Určiě, kdybyste byl již herceem v době natáčení Zemana, rád byste vzal roli i tam. Ani jeden seriál se mi nelíbí. Jsou to oba blbé, politické, zjednodušující plakáty. Teď volíte provařeného bolševika Zemana ! Vy, pane Dejdare přežijete vždycky ! -
Naprostý souhlas jak píšete,co se to s touto společností stalo, copak má klapky na očích? Nemůžu pochopit, jak mohou lidé (neříkám všichni) stále tvrdit, že je tady skutečná demokracie a svoboda, když třeba právě příklad pana Dejdara ukazuje, že tomu tak není. Stačí se podívat kolem sebe, všude plno kamer které sledují náš každý krok, telefony pernamentně odposlouchávané (kdo si myslí, že tomu tak není, je opravdu naivní) a v neposlední řadě právě svoboda názoru-vidíte sami. A co se volby prezidenta týče, je to jen špinavá politika, a když ta komedie nabídla jen tyto dva kandidáty, budu volit Zemana, byť ani on není ten , kdo by měl tuto republiku vést.. Jsem občan tohoto státu a musel bych být blázen, abych volil člověka, který (jak už výše bylo popsáno) má za ženu dceru nacistického stoupence a obdivovatele Adolfa Hitlera. Pokud by byl Karel S. zvolen prezidentem, byla by to urážka pro všechny, kteří bojovali proti nacistům a zemřeli pro svobodu této země. Copak naše společnost má tak krátkou paměť, nebo je jí jedno kdo bude v čele republiky? Jak poznamenal Martin, čekal bych, že se zvedne vlna odporu, za těch 23 let se tato republika prakticky rozkradla, prodala a to málo co zbývá, to je jen otázka času, kdy to zmizí nenávratně pryč. O to nevěřícněji pozoruji, jak mnoho lidí, zvláště z kulturní sféry, podporuje Karla S. . Přitom je součástí vlády, která neustále zdražuje a zadlužuje stát, je podepsán pod církevní restitucí, která patří mezi největší podvody v této zemi a další. Copak to Vám, lidi, nevadí, že volíte člověka, který se podílí na Vaší horšící se životní úrovni? Doufám, že nakonec zvítězí aspoň trochu toho rozumu a nedojde k tomu nejhoršímu.
-
Nesouhlasím s tím co se mu stalo, ale přeji mu to. Umělci dokazují, že jsou prodejní za každého režinu. A´t se ho teď zastanou ti "které pronásledovali" komunisté !!
-
Asi se Dejdar szil se svou roli natolik ze mu jsou lide ze skupiny Klaus-Zeman moc simpaticti asi proto propousteni veznu proto voli jejich kandidata jo a vy co budete zemaka taky volit nezapomente je to verny pokracovatel Klausovi ery nerozlucna dvojka *3* (ja jen jestli vam to vubec doslo..)
-
Mě to připomíná, že Marta Jandová řádila na horách s přítelem. A seklo jí to! Je to téměř stejné...
-
V cem je lepsi?
-
Mam dotaz-ti kmotri a podnikatele-odkud se najednou vzali?
A kdopak jsou jejich rodice?Nejedna se o komunistickou elitu?
Kdysi se jim rikalo ''Ruda vlna'',aspon na hlasu ameriky. -
Je to opravdu šokující,ale ještě více šokující jsou výsledky ankety na Novinkách.cz,kde 57 procent respondentů souhlasí s postojem Bočana a Stránského.
-
Moc tu komunistickou luzu netoc-nesmis jim rikat svuj nazor.Pro ne plati jedine-co rekl kdy soudruh Pepicek Stalinu a jeho privrzenci,tak je pro vic,jak svate.