Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, alespoň si nemusí stěžovat na komunisty, ale také na své...
  • Ale houby, peklo by už muselo být dávno přeplněné víc, než naše basy před amnestií....a to už je co říct...
  • Pane Dejdare, podporovat dva politické mafiány mě přijde taky poněkud divné. Daňoví poplatníci platili kmotrům, politickým mafiánům peníze, tvořící dluh našeho státu, kradou za pomocí policie a soudů, které pracují na jejich objednávku, zametají případy pod stůl. Banky, tunelování významných podniků, na čemž mají účast oba Vámi milovaní je neodpustitelné. Z toho titulu se ani nedivím přerušení vztahu k Vám, protože platí jaké máš přátele, takový jsi sám. A podporu mafiánům můžou akceptovat jen lidé spojeni s nimi
  • Něco jinýho je ztvárnění nějaké role,ať už "kurvy kapitalisty nebo prvorepublikového uňudlance z kamenolomu",kterej se potácí po schůzích a probírá všechno doma se svou pradlenou a jinak vypadá civilní život. A poku se jedná o demokracii,tak ta tu nikdy nebyla. Jakýs,takýs pokus byl mezi válkama a trvalo to devatenáct let,než nás naši spojenci potopili i s demokracií.
  • To bude dobrý :)
  • Ubohej návrat k normalizaci,ukázka "demokracie".Ještě by to chtělo proces!
  • Víte, já už dnes přestanu odsuzovat ony fanatiky, kteří demolují ve své malosti stadiony a podnikají mezi sebou rvačky. Proč je odsuzovat když se do této kategorie (sice jinou formou) dobrovolně pasují i režiséri a i někteří herci. Jsou to rowdies České kultury. Pryč s takovouto svoločí, která si nezaslouží pozornost veřejnosti. Dietel sice musel být poplatný minulému režimu, ale to co natočil mělo hlavu a patu. Mnoho herců a režiséru by mu nemohlo ani čuchnout - no vždyť víte kam. Snad se jich dokážeme bojkotem zbavit. Jó hoši vstoupili do politiky a tam se pohybují na velmi tenkém ledě. Za svoje postoje musí nést zodpovědnost. Fandit sudeťáckému landsmančaftu bude něco stát. Já bez nich dokážu žít. Vy také? *16* *16* *16* *16* *16*
  • Pane Dejdare,
    když jsem zahlédl jen část paskvilu Zdivočelá země ihned mne napadlo,že by bylo vhodné začít s novým seriálem Divoká země začínající rokem 1989.Se všemi lotrovinami,které se dějí pod rouškou demokracie,křivení charakterů,úpadek školství,zemědělství,inovativního průmyslu,zásobování obyvatelstva hnusnými t.zv.potravinami od anonymních výrobců,promíjení daní přátelům atd.atd.
    Kapitalismus je přece jasně koncipován k okrádání člověka člověkem.Je to jednoznačné vítězství mamonu nad charakterovými vlastnostmi každého jedince.Příklady si najdete sám.
    Jak je šlechetný pan Švarcenégr,když se bude zastávat chudých.Už vidím jak stojí jako baronka ve Švejkovi nad jeho lůžkem a říká: tsesky fojak tobry fojak.
    Ale vy, zastánce kapitalismu s tím souhlasíte.Nemá cenu házet hrách sviním.
  • Je skutečný Zeman a ne nějak adoptovaný (podle českého práva NEPLATNĚ), nikdy nechtěl rozdat Čechy Sudeťákům, mluví skutečně česky a zná naší hymnu. Stačí?
  • Dejdar u mne stoupnul na ceně a ty parchanty co ho kritizují jsem zatratil do pekel, on je veme čert už brzy.
  • Jan Hus o vlastenectví: "V této příčině jsou Čechové horší než psi a hadi, protože pes hájí lůžko, na němž leží, a kdyby jiný pes ho chtěl odehnat, bojoval by s ním a had lotikéž. Nás však Němci utiskují a zabírají úřady v Čechách a mymlčíme !" (Z kázání v r. 1401)
  • A tvůj otec zase pěknej V Ů L *3*
  • Milá tečko. Myslíš si, že komplic mafiána Kalouska je lepší??
  • Celkem souhlas, akorát co je na Zemanovi bolševického, to nechápu. Vždyť ti bývalí "bolševici" nám právě dnes vládnou, nebo ne?
  • Otec Karla Schwarzenberga byl členem fašistické Vlajky http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Otec-Karla-Schwarzenberga-byl-clenem-fasisticke-Vlajky-260223
  • Ďábelská praxe - Václav Klaus a Miloš Zeman viz zde :

http://www.youtube.com/watch?v=h7UZZkCSXts
  • Ďábelská praxe - Václav Klaus a Miloš Zeman, politické divadlo v České republice viz zde :

http://www.youtube.com/watch?v=h7UZZkCSXts
  • Asi to bude tím, že u nás není demokracie, neboť ta je možná jen tam, kde je sociální kapitál, tj. občanská společnost, malé sociální občanské organizace, které se slučují ve větší asociace atd. To pak vede k jiné společenské kultuře, mj. i toleranci jiných názorů, ale také ke kritickému myšlení a vzdělanosti ve společenských vědách u lidí celkově. U nás nic z toho v širokých vrstvách neexistuje a se současným politickým vedením jen tak existovat nebude, proto máme jen "demokratůru" pro ovčany. Každý posuzuje jen přesvědčivost politiků na obrazovce a zapomíná se, že přesvědčivost lze nahrát. Dokonce existují profesionální podvodníci, kteří jsou na ni mistři. Až konečně jednou začneme sledovat výsledky činnosti lidí, ne jen vystupování a co kdo říká (protože říká jen to, co by ostatní chtěli slyšet nebo jak by se on chtěl jevit sám sobě a pak dělá něco úplně jiného - obrana sebepojetí), tak se snad začne trochu blýskat na lepší časy.
  • Trochu mimo téma:
    http://www.ac24.cz/blogy/152-hrichy-karla-schwarzenberga

http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/431-havel-si-pral-navrat-sudetskych-nemcu-i-jejich-majetku.aspx
  • Toje názor Máně z podhradí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit