Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanhorne

"Rusko prý chce rozbít EU."

To neni zadne pry ani konspiracni theorie.

• No pokud si vzpomínám, valilo se to na nás ze všech stran. 🙂 Že prý Rusové ovlivnili americké volby, snad i britské referendum, volby u nás, všude prý sami "ruští trollové" člověk aby se bál podívat pod postel, že prý tam na něj jukne ruský agent. Skoro by člověk věřil té naší propagandě, že Rusové zavinili i vyhynutí dinosaurů a třicetiletou válku.  Prostě hysterie padesátých let o imperialistických agentech jen obrácená o 180 stupňů. Inu každý režim má své pohádky, že...? 

• Pavel.Jegl

Nevím, jaké konspirační teoretiky či konspirační teorie máte na mysli.

Podstatné však je a vždy bude, aby ‚podstatná‘ část lidí dokázala odlišit zrno
    od plev.

• Jedné věci nerozumím. Podle konspiračních teorií prý volby v USA v Evropě, i u nás prý má pod palcem Rusko. Prý způsobili zvolení Trumpa, Zemana a pohoření Top a ODS já nevím koho ještě. Rusko prý chce rozbít EU. Jestliže mají ruští agenti takový vliv, jak se tvrdí, proč protievropské strany ve volbách propadly? 😯 To nechápu......kde udělali protiruští demogratyčtí konspirační teoretici chybu?

• Češi Evropě spílají, přesto pro ni....to máte asi jako když USA vnucují celé Evropě "po dobrém" sankce proti Rusku a samy nakupují s Rusy ostošest. Momentálně nakupují ruské letouny, Be -200.  Co myslíte, kdybychom i my si ty stejné letouny nakoupili,  neřvaly by USA jako první? Já myslím, že by řvaly. Ale stejně by ti naši loajální slouhové aktivně, jako správní "užiteční idioti", toto nedovolili. Takže, čemu se vlastně divíme, že? Německo je jako USA, sic Rusku spílá, je pro sankce, ale ...buduje Nord Stream 2 a ruský plyn už syčí z trouby ven...sankce nesankce. 😈

• No jo, ale to nebyla tehdá firma....ale jako úplatek, docela dobrý.😈

• Až nás budou mazat roboti bude to horší ,asi pujdem na pivo.Takhle je to ještě furt reakce člověka neb i korektor je zatím člobrdíček🙂

• Záchranná služba hl. m. Prahy. A měl jsem tam přiděleného osobního fízla.
  • Tak to mne ale vážně zajímalo, o kterou firmu šlo?  Obecně firma je spojena se soukromým vlastnictvím a za účelem zisku....No, nechám se překvapit. 😈

• a ty umíš na jaký nástroj ?
  • asi se to nějak odpařilo
  • ano, jinou ani nemám.
  • Pavel.Jegl

V diskusi k tomuto článku jsem žádný příspěvek od TOMy231 nemazal. Pal jste ho pod touto šifrou?

• Můžete mě , prosím, napsat proč jste smazal můj dopis, který jsem Vám psal a který obsahoval výtku k Vašemu velkopanskému chování ohledně cenzury příspěvků v diskusi ?
  • Ale ano, nabídli. Na mou duši.🙂

• Rozumím. Také jsem si prošel podobnou anabázi. Kdo ví, jak a kde bych skončil, kdyby se neudály ony historické události v roce 1989. Jen malá oprava, asi nešlo o místo ve "firmě". Tu by Vám soudruzi určitě nenabídli. 😈

• KIMCID

To je možné ale buď všem stejně.Nebo to nemá žádný smysl.

• KIMCID

Klobouk dolu za nervy.

• Přiznám se, že vašemu příspěvku v kontextu k mému nerozumím. Stane se.

• Pavel.Jegl

Pane Filie debatujete o něčem, co jste v diskusi ani nepostřehl, neboť to bylo smazáno. Pokud na těchto stránkách bude někdo projevovat radost nad tím, že už kdosi hnije v zemi, a nemyslí Hitlera či podobného netvora, smažu příspěvek, jedno zda má šifru Kimcid či Filius. S tím se ale skryje celé vlákno. Vůbec nejde o evropskou nebo protievropskou cenzuru. Děkuji vám, že jsem podobná svinstva ve vašich příspěvcích nezaznamenal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit