Přejít na výpis diskuzí
Český průmysl kolabuje. Před zraky zkoprnělé vlády
20.5.2016 | Tomáš Chalupa
815 příspěvků
-
Obama ohledně dluhu USA.
"Pánbůh nám to zaplať." *7* -
-
Ty kdyby jsi Simoně neukradl nick a jméno tak by jsi snad ani neusnul, ruský
zlej teplouši BTW trolle. *15* *15* *15* *15* -
zlej trolle, proč nám levičákům děláš takovouhle ostudu, tady nejsi v Kambodži, tady jsou i chytří lidé z našeho okruhu ?
-
-
Mrtvý Husseinovec Obamovec - Dobrý Husseinovec Obamovec.
Když zastřelíteamrdóla nespácháte zločin ale děláte dobrý skutek, pomůžete světu
Protože se svět zbaví vraha a zloděje placeného Vošinktónem. *3* -
-
?
-
-
!
-
-
-
Takže zase za dva měsíce. pa pa, jsem proruský Semjon *14*
-
Bloomberg: Fondy investující do Ruska vydělaly víc než ostatní
Fondy, které soustřeďují svou činnost na Rusko, měly větší zisky než jakékoli jiné, které se orientují na velké rozvojové trhy, píše Bloomberg s odvoláním na údaje eVestment.
V průměru činila výhra hedgeových fondů pracujících s ruskými aktivy od začátku roku 2015 29 %. Tento výsledek je osmkrát vyšší než u fondů specializujících se na Čínu a šestnáctkrát vyšší než u těch, které investují do Indie.
Financial Times: slabý rubl a nahrazování importu přitáhne do Ruska nové investice
„Ve světě není tak mnoho míst, do kterých by byly investice stejně výhodné jako investice do Ruska", zdůraznil Albin Rosengren z investiční společnosti East Capital Group.
„V loňském roce investoři z Ruska odcházeli, protože na ruských trzích panovala neurčitost, teď se ale vracejí, když vidí jejich přitažlivost", dodal Rosengren.
Podle jeho slov byly pro jeho společnost investice do Ruska úspěšné, a to jak v roce 2015, tak i v roce 2016. -
-
zlej homotrolle, tomu se říká obchod s chudobou, chytřejší a vyspělejší státy vysávají zaostalé primitivní režimy, vždycky to tak bylo a vždycky bude *3*
-
-
Koho zajímají tvoje chvisty... *15*
-
-
myslel jsem, že na diskuzích to takto chodí, to že s tebou nikdo nekomunikuje není můj problém
pokračuj ve vykřikování bolševických hesel a v okusování kaštanů ze smradlavých ruských zadků *11*
-
-
-
a to je dobře nebo špatně že USA a EU vydělává v Rusku ???
-
-
jednou to pochopíš, snad *5*
-
-
nemáš na to odpověď co ? ale na druhou stranu umíš skvěle kopírovat text a gájínkovat *15*
-
-
-
-
Ruský teplouš Semjon BTW už zase skáče jak Simča píská a namáhá se s klikáním bodů.
Hell yeah. Makej ty Tiscali proruský howado. Jinak půjdeš do plynu -
Celý svět zajímá zápas Rusko - USA.
Rusko vede 3:0.
Na ostatní týmy kálí Bílý tesák. *14*
Hell yeahhh *5* -
-
celý svět zajímá hlavně finále Kanada - Finsko.
Zápas o Bronz má podle statistik mizivou sledovanost *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
Chceš eura? Tak popros socko. *5*
-
-
Jsem finančně zajištěná a placená v dolarech.
Takže smůla ruský teplouši. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Ty jsi dolary viděl akorát v televizi, kašpárku. *15*
-
-
Já jsem TA hoka takže viděla nevzdělaný ruský křupane.
Jsem finančně zajištěná a jsem ráda že se užíráš vzteky i závistí ruský teplouši *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
Ruská ekonomika se bude postupně stabilizovat a začne růst, prohlásil prezident RF Vladimir Putin.
„Myslíme si, že začne postupná stabilizace a růst ekonomiky", řekl Putin v interview pro německý časopis Das Bild. Podotkl, že úřady RF schválily celý soubor programů včetně nahrazování dovozu.
„A to jsou právě investice do hi-tech odvětví", zdůraznil hlava státu.
Putin: Vrchol krize má ruská ekonomika za sebou
Připomenul, že v RF se nyní zaznamenává pokles HDP o 3,8 % a průmyslové výroby — o 3,3 %, a že inflace se zvýšila až na 12,7 %.
„To je moc, přitom se ale zachovává kladná bilance zahraničního obchodu, a poprvé za mnoho let se značně zvýšil objem exportu produkce s vysokou přidanou hodnotou. To je určitě kladný proces v naší ekonomice", řekl prezident.
Připomenul rovněž o zlatých a valutových rezervách Centrální banky. „Centrální banka má asi 340 miliard zlatých a valutových rezerv, možná, že se mýlím, je to ale přes 300 miliard", oznámil Putin.
Podle jeho slov má vláda dva rezervní fondy objemem 70 a 80 miliard USD. -
Miloš Zeman je rudý čůůrák a bude oběšen za vlastizradu. Hell yeah
-
Kanada je mistrem světa.
Ruský neschopný tým zase jen naříká a pláče. Bůů bůů. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*