-
Vysvětlete mi prosím jak zabráníte tomu aby zloděj na základě vyhlášky přestal krást.
Velmi vám děkuji.
Prozatím to funguje tak že člověk který kradl to bez papíru a občanky za hotové prodá nepoctivému výkupci. Tedy stejně jako dříve.
Vaše zbožné úřednické přání pouze poškodilo pouze všechny poctivé. Hlavně že fízli sedí v teple na aralce a plánují nákup vrtulníků. -
Ještě před pár lety měla řemeslná živnost nárok na paušální výdaje ve výši 80% a k tomu ještě odpočet na vyživované děti. Tzn. při milionových tržbách bylo úplně jedno, jaké má skutečné výdaje a tudiž skutečný zisk, ale měl jistotu, že při dvou vyživovaných dětech mu ještě stát peníze vyplácel. Tenkrát neprotestovali, že?
-
... Hugo je blbem dne, sám se přihlásil, chudák :)))))))))))
-
... poradil jsi se, než jsi to vyblil, s celým panelákem?
... píše se "shovívavost", primitivní zoufalče :)))
... o "namístě" nemluvě
... já ti nevím, kdo z nás dvou je na vycházce, blbe -
Antiblb, Bc, naše milá Pusa, co ráno dostali celaskon a další z pavilonu jsou na výletě do internetové kavárny v rámci osvěty. Schovívavost je tedy na místě.
-
... do sběrných surovin patříš zejména ty, balíku :)))
-
... děkuji za pozornost, ale primitiva v sobě tím nezamaskuješ :)))
-
... nebudu ti brát tvé blitky, troubo :)))
-
... ty asi nebudeš podnikatelem, že, balíku :)))
-
Za komunistů také nebylo DPH a šlo to. *1*
-
Je otázkou zda je dobře, aby děcko mohla cokoliv (různé suroviny) směňovat za hotové peníze.
A i tak se divím, jak často ta děcka nebo důchodci chodí do sběrných surovin a s čím (jak to nabyli). Zřejmě to někde našli, že? :-). Jo vlastně ty plechovky od krmení pro psa nebo kočku, já skoro zapomněl... :-)
Vyhláška nezabrání urvání okampu, ale ubere důvod, proč to udělat. Podobně jako zbrojní průkaz nezabrání tomu, aby občas někdo někoho zastřelil, ale věřím, že při volném nošení zbraní by těch problémů bylo daleko více. -
Ty nedostudovaný blbbe s nedokončeným základním vzděláním. Hodnoty odjakživa tvořil dělník. Co by byl podnikatel bez dělníka a naopak. Jen s tím rozdílem, že dělník se bez podnikatele uživí, podnikatel, aby se uživil bez dělníka, musel by se sám stát dělníkem.
-
už tu byla "minimální daň" pro ty, co se drží tak tak.
Teď zas toto.
Aspoň někdy se nás někdo zastane, díky za článek. -
Zkuste nad sebou trochu zapřemýšlet. Jednak nad tím co se stane když někdo hodně nechytrý vymyslí něco hodně chytrého. A jednak nad tím jestli je nutné někoho nazívat breptalem jen pro to že se s vámi podělí o skušenost z praxe. Taky bych si mohl přiložit že jste naiva ale neudělám to páč mi to nepřísluší. To ať posoudí někdo jiný nezůčastněný.
-
A) Ano - důchodci a děcka.
B)Vaše vyhláška lumpovi z baráku okap vyrvat nezabrání. Stejně jako nezabrání aby ho šmejd výkupce za hotové nevykoupil. Kór když jsou to známé firmy.
C) Dyť to říkám nevozí to po troškách jako dřív. Nepřiběhne klučina s pytlem plným hliníkových plechovek..... Čekaj až toho bude víc.... Proto jsou výkupny na 15% počtu výkupů ale objem hmotnosti se skoro nezměnil......A pro to těm lidem běží výpověď. -
Ano pratele hlavni vinu nesou KOMUNISTI a jejich ctyricetileta hnusovlada vedouci jen k rozvijeni ZAVISTI!!! Zivnosnici a PODNIKATELE (napr. Bc. Jaroslav K.) tvori hodnoty zatimco luza levicova a nevzdelana jen zavidi a vymysli jak je OKRAST!!!
-
Zamezit krádežím .... Měla snad PČR.
A to mi povězte jak jim zamezila ???? Vy si myslíte že týpci co vykupují od šméček načerno pod rukou se na základě vyhlášky změnili *1* *1* *1* -
Ty jsi slovo cizího původu, které na svět vylezlo skrz řiť.
-
Ale vždyť ty jsi jen malej ubožáček, který si zkouší (marně) zvýšit ego nesmyslným plácáním na diskuzích a urážkami druhých. *1*
-
... nevím, proč by měl někdo za pižlání nehtíků jezdit k moři :)))