Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... si děláš legraci, že zde se formují názory pro volby, čéče :)))
    ... vyniknout vedle trotlíků jako PHDR dokáže každý pisatel :)))
  • To, že něčemu nerozumíš nebo to nechápeš automaticky neznamená, že je to dementní.
    Spíš hledej vztah k demenci u sebe samého *1*
  • Takže to mám v hlavě pomatené, ale vlastně mám pravdu? Geniální§ *1* *1* *1*
  • Nevím, proč se zde někteří "diskutéři" chovají jako na trhu. Napsat svůj názor na problém, téma článku, není až tak velký problém. Můžeme se mýlit, ale od toho je zde diskuze, hledat řešení, sjednocovat názory a potom třeba jednou konat, u voleb. Ale ty osobní invektívy sem opravdu nepatří. Zdá se, že jsme se ještě nenaučili diskutovat a nacházet argumenty, které jsou správné.
  • Objed??????????????????????????
  • Domnívám se, že redakce Tiscali to s domnělým názorem Babiše na živnostníky dost přehnala. Všichni pracující odvádí daně, proč potom ne i živnostníci??!! Malíř vymaluje pokoj za deset tisíc přímo na ruku a jde domů. Žádné daně. A podobně většina menších živnostníků. Je jenom spravedlivé chtít, aby se na daních podíleli všichni. i když u malých řemeselníků třeba nižší sazbou. Ale registrační pokladny bych opravdu pro ně nezaváděl. Jde jenom o poctivý přístup
    k povinnostem vůči státu. Jde ale také o to, zda stejnou poctivosti přistupuje stát k živnostníkovi. Věčný koloběh spravedlivého a nespravedlivého. Pokladny to ale jistě nevyřeší. A Babiš to dobře ví.
  • Vážený pane. Baťa začínal od verpánku, třikrát zkrachoval, byl jako dělník u Forda.
    Jeho potomci se na celé město a fabriku vykašlali, otočili se na podpadku a odešli.
    Kdo postaví z dnešních "" podnikatelů "" na zelené louce fabriku, byty pro dělníky, nemocnici a celé město s infrastruktůrou, a malé soukromníky nechá v opravnách obuvi, nebo zakázkové výrobě??? Havlisti? Klauzovci?
    Nikdy jsem nebyl u voleb! Nevolil jsem je - nikoho! A dnes tu každý nadává každému do komunistů, a ti měli 99,99% hlasů. Něco tu nesedí.
    Každý měl začínat jako živnostník, vypracovat se od píky, konkurovat JZD, Svitu, ZPS, pokud to dělali špatně pohltit je. Dnes by mléko stálo méně než 4Kčs, a nelélo by se na pole.
    Boty by byli za 19.95Kč. Oběd v restauraci za jednotky korun.
    Aspoň tak to slibovali v listopadu. Všichni budou mít práci.
    Když mu tak fandíte založte si družstvo vlastníků a Babiše převálcujte i bez dotací z EU. Ukažte jaký jste odborník - skutky!
    Pak se pokloníte živnostníkovi = to úředník, ekonom, daňový expert, manažer, právník, řidič,
    obchodník, hlídač, vrátný, THP, dělník, mechanik,... - odborník a to vše v jedné osobě.
  • Za vzniklou situaci je spoluzodpovědný i ten Sígr, promiňte Singer. (Pěkně vykrmené prasátko).
  • ... na naivnost nelze reagovat :)))
  • ... myslíš, že ti porozumí balíci jako Simona, Hary, zlej troll, PHDR a jiní tupci zde?
  • náhodou to byl skvělý nápad s koblihou. Vyplatil se *14*
  • ... děkuji za potvrzení :)))
  • ... asi jako ty :)))
  • Živím se zpracováváním účetnictví a daňových přiznání už 20 let, ale toto, co se teď děje ve světě zákonů, tu ještě nebylo. Úplně mi to připadá, že samé změny, které teď prošly, jsou jen odlákáním pozornosti, od toho, co se skutečně děje. Všichni účetní a podnikatelé museli řešit samé blbosti, které ve skutečnosti nepřinesou nikomu moc užitku. Tím myslím například číslování dětí, kdy na jedno máte menší část odpočtu, na druhé o 200 Kč více. O co jednodušší by bylo, zvýšit na každé dítě odpočet o 100 Kč, užitek pomalu žádný. A vrácení školkovného...proč se prostě teda celorepublikově nezruší, pro chudší lidi nemá cenu, ty s malým platem cca 10 tisíc na vrácení daně nedosáhnou. A to nemluvím o tom, jakou díru to udělá do státního rozpočtu!! A 10% sazba DPH, úplný zmatek, stejně nikdo pomalu neví, co tam patří. Lékárny stejně nezlevnily, jen se jim zvedla marže. Chystaný reverse charge na kovy, který má platit od příštího měsíce? Ale jaké kovy se do toho budou zahrnovat není ještě jasné....a my máme podnikat, když ani vláda nedá jasné pokyny, co máme dělat. A on-line systém pokladních dokladů to si vůbec nedovedu představit, ani technicky, jak to počítače zvládnou ani lidsky...A když jsme všichni zloději, tak mi někdo ukažte bohatou kadeřnici, masérku, pedikérku......určitě mají nové domy, jezdí 3x ročně k moři, že??????
  • ... a čím jako přemýšlíš, balíku?
  • ... od primitiva jako ty se to nedalo čekat :)))
  • ... od debílka jako ty to sedí, zoufalče :)))
  • ... jsi neuvěřitelný primitiv, ale tady máš kámošů spoustu, zoufalý tupče :)))
  • ... od primitiva jako ty to je kompliment, balíku :)))
  • ... ty jsi toho důkazem, blbe :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit