Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Upocenej Sobotka, už má naděláno v gatích *2* *2* *2* *2* *2*
    • A vy jste slyšel o nějakém případě, kdy by mohl rozdělovat miliardy ze státní kasy? On tam zatím při rozdělování neseděl. Ale bere poslanecké příspěvky, jako každý jiný, to je fakt.
    • A Jyrka Pandur jakbysmet. *2* *2* *2* *2* *2*
  • pořád stejná písnička, ODS potřebuje vylepšit skóre před volbami, nebo něco odhlasovat, kauza Rath svým načasováním je jen nástroj na ovlivnění veřejnosti nebo určitých jedinců, tím se Ratha nezastávám, jediná šance je volit tak, aby ODS a její satelity (Peake, lidovci, TOP 09, zelený ale i socdem) projeli volby, je to sice drsné opatření ale asi to jinak nepůjde, tenhle spolek musí tvrdě narazit a to lze jediným způsobem...neřešit co uslyšíme ve volebních kampaních, s nikým nepolemizovat ale volit jinak, zbývá Babišovo ANO, Zemanovci a pro levičáky komunisti, nedělejme si iluze, že se tím všechno vyřeší, ale bude to něco jako reset počítače, minimálně se tak zastaví církevní restituce
    • tak Babiš určitě nebude reset, ale pokračování korupce pod jiným jménem
    • Sázejte,jak dopadne problém Rath.Můj typ:Omluva a po soudním jednání finanční odškodnění.Už se začínají dít věci,které směřují k jeho rehabilitaci.Strach a černé svědomí osvobozuje.Bude to však rozbuška a smete to všechny.Souhlasím s Alfonsem.
    • Taková pitomost, Alfonsi, naivita těchto názorů spočívá v nekonečné, a dokola se opakující víře, že někde sedí a čekají ti spravedliví, odpovědní, nezkorumpovatelní, které stačí zavolat a oni přiběhnou a začnou konat spravedlivě, odpovědně... A žádná zkušenost, která tuto naivitu vyvrátí, nezabrání lidem tvého typu si myslet, že to jenom byl přehmat, ale že ještě někde jinde, sedí a čekají ti praví spravedliví, odpovědní, nezkorumpovatelní... A tak pořád dokola.
      Není to tak, ten systém je dynamický. Když systém umožňuje korupci, pak KAŽDÝ, kdo příjde se může chovat korupčně (i tvůj Babiš), a když systém neumožňuje korupci, tak NIKDO, kdo přijde, se nebude moci chovat korupčně.
      • ale to přece nepopírám, přečti si pořádně, co píšu, souhlasím, každý, jenže u nás jsou už dlouho stojaté vody a je třeba provést restart, trochu je rozčeřit, nedělám si iluze o žádné straně a k tomu systému ... obejít se dají jakákoliv pravidla
        • Vždyť už se čeří!!! A o kom má p. Rath zpívat když ne o těch, které dobře zná. Myslíte že kdyby měl důkazy proti ostatním stranám že by mlčel?
    • No, pořád lepší že se kauzy odkrývají, než když se v dobách opozičních smluv zametaly pod koberce z obou stran, protože opozice prostě neexistovala. Ale pardon, tyhle spekulace - brát úplatky a krást se nemá ani před volbama, ani po volbách. Píšete to tak, jako by se všechno dalo konspiračně naplánovat. Tohle je větší, než "vrtěti psem".
      • jo, kauzy se mají odkrývat, jenže se bojím, že se odkrývají účelově
    • Ty si snad děláš prd...l,ještě se ho zastávej......proboha.....kde žiješ.....
      • tady se nikoho nezastáváme, ale tvrdíme, že tu je s kauzami a tedy informacemi z policejních zdrojů , manipulováno pod něčím dohledem a tudíž, že některé kauzy se řeší a to rychle - půl roku - a jiné se odkládají A někteří aktéři dál rozdělují státní dotace a berou nezákonné peníze do svých rukou a pak kapes. To nám tu vadí. Že obdobně rychle se nepostupovalo, když tekly milióny do vojenské nemocnice, na Řebíčkovy nemovitosti v Dubaji, na jachty v Itálii pro Romana, na nemovitosti na menorce panu HUšákovi a další a další, krádeže" za bílého dne od Knetigůa Langerů na praní prádla, dohazování zakázek za miliony IZIPu, Brábkova firma pak shromažduje info o nás věšech,,,atd, atd..
    • Nevím proč vše vztahujete jen na strany pravice. V rámci jednání levice už za báťučky Stalina a našeho prvního dělnického presidenta se dělaly kauzy,které likvidovaly protivníky i z vlastních řad..Není to náhodou něco podobného?.
      • máte pravdu, je to podobné, vždy ale víc škodí ta strana, co je u moci, o socdem si nedělám iluze, ale teď je naším problémem ODS
  • Do roku 2007 bylo v republice rozkradeno z kapes občanů 2000 miliard Kč. (Jsou to banky, kampeličky LTO, lihové kauzy,továrny,pozemky a pod.). A ještě by měl hovořit Ringo Čech. Taky ví jak v parlamentu všichni kradli (viz:Youtube.com)
  • co si tady pořád honíte stranická tika zatím co vám pod prdeli rozkrádají státní kasu a republiku. Co to jsou za řeči? Modří také kradou, oranžoví kradou víc. Jste jak malé děcka na písku - on mě praštili lopatkou do hlavy první...mě to bolelo víc...Ať jsou potrestáni všichni co kradou a korupčín a vys...na stranické průkazy.
  • Jsem pro zveřejnění všech kompromitujících informací a to i na ODS i ČSSD ! !
    • Pokud něco zvorala ČSSD, tak jsi se to z našich novin a televize okamžitě dozvěděl i patřičnou přílohou. Tak že o malérech ČSSD už víme. Jen o malérech ODS se pouze šušká a chodí se okolo nich jako okolo vroucího asfaltu. Tady bych to zveřejnění hlavně uvítal. A zahrnul bych do něj také maléry TOP 09. Jestli maléry ODS a TOP 09 vyjdou někdy najevo, pak se teprve budeme divit. Ten udivený výraz ve tváři nám pak nejspíš nezmizí do konce života.
  • Jen ať vydrží. Spousta jinejch z ODS vydržela a mandát nepustila. Otázkou je, co vězeňská mafie. Dlouhý prsty jsou všude. Jako Tymošenková zaručeně celu mít nebude, to si modří bossové ohlídaj. A světová mafie se o to pochopitelně zajímat nebude, jako o Juliu. (Má vůbec možnost vlastní cely? Myslím, že tady může jít o život, protože hoch toho asi hodně ví)......
    • Píšeš: Spousta jinejch z ODS vydržela a mandát nepustila. Nevšiml jsem si že by někdo z ODS byl při vykonávání poslaneckého mandátu ve vyšetřovací vazbě nebo že by byl nachytán s krabicí nebo igelitkou plnou peněz. Pokud vím tak s igelitous plnou peněz byl načypán ještě předsedající posl.sněmovny Vlček a ten byl také z ČSSD, Asi to bude opravdu specialita členů ČSSD. Standa Gros měl strejdu Vika a akcie a Paroubek má zlatý důl z psaní knih.
      A jen tak minmochodem, ČSSD byli u moci 8 let a ještě před nedávnem měli ministerstvo vnitra Pecina/, jakto že nikoho nechytli? Že by nechtěli nic vidět?
      • Ty, Pecina byl ministrem rok a nebyl tehdy za ČSSD. ODS měla ministerstvo vnitra asi 11 let. Ti jejich ministři nějaké korupčníky odhalili? A že se v našich novinách téměř nepíše o malérech politiků ODS mě při současném rozložení vlastnických vztahů našich médií nepřekvapuje. Janoušek rozkrádal Prahu ve velkém, vrabci si o poměrech na pražské radnici cvrlikali po celé republice, ale v novinách se o tom člověk nedočetl. Novináři neměli čas. Museli odhalovat bradavici na těle Jiřího Paroubka a nové botky jeho dcerky. Opravdu sólokapr.
  • Naprosto souhlasím s Venou. Tolik místa v kriminálech není.
  • Je to jasné, téměř všichni politici mají nahrabány majetky! Topolánek, Kalousek, Gros,Bendl, Němcová,Palas, Řebíček,Langr atd. Zajímavé je, že chytili jen Rátha! B ylo by dobré prověřit všem at je to zleva nebo z prava majetky,G at dokáží odkud jej získaly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Tiscali Vám todle nevyřeší. Napište poznatek pro Policii ČR, Útvar pro odhalování korupce, zcela určitě budou překvapeni nad sílou informace. Pro jistotu vyšetřování celé kauzy předají americké FBI, pro jistotu *1*
      • To by bylo jako z bláta do louže. Velcí bossové si ty malý ochrání vždycky, i za cenu obětí (viz J.F. Kennedy). Tu by ani KGB nepomohla.
        • S FBI to bylo myšleno ironicky *1*
  • Celý je to dětinsky zinscenovaný. Jediným účelem je,že věc má posloužit před volbama. Nevím,proč je kolem toho takovej humbuk.
    • Nevíte proč je kolem takový humbuk? A co by jako mělo být, když chytí při činu dost těžkýho zločinu tak vysokýho politika? Jako nepsat o tom?

Vy fakt věříte tomu, že ho ODS nechala krást až do předvolebního boje a pak ho chudinku zabásli? A od teďka budeme čekat 4 roky do času před volbama, aby zase zatkli někoho z opozice. Policie je tedy taky úplně zkorumpovaná a řídí nás konspirátoři. Jůůůů, to je ale napínavý. Hned si jdu zase něco přečíst od R.Ludluma.
    • opravdu nevíš proč je kolem toho takový humbuk?? Nestává se často, aby zabásli tak velkou rybu - poslanec, hejtman, stínový ministr za ČSSD. Naposledy šel sedět za rozkrádání ministr financí Svoboda s poradkyní Snopkovou - jako na sviňu, také z ČSSD.
      • Jedna z mála výjimek S&S. Stovky dalších kauz se zametly nebo aktéři zdrhly za hranice. V tomto bordelstátě se nic nedovyřeší, natož aby někdo musel něco nakradenýho vracet, stavby bez stavebního povolení (i v chráněných oblastech) bourat , atd.!! Až teď se mrzím, že jsem v r. 1968 zavčas nezdrh když jsem mohl.
    • to je pravda, měli krást až po volbách. Hned by to vypadalo líp. Jenomže oni jsou jak malé děti - pořád kradou, pořád kradou.......a před volbama je u nás pořád
  • Ke snímku :

Andělíčku můj strážníčku,
    vysekej mě z průseříčku
    vysekávej ve dne v noci,
    od basy a od zlé moci.
    Andělíčku, strážce můj,
    ve vazbě mě opatruj.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit