Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to zase jenom podvrh od vládní koalice. Jak by mohl a čím napsat ve vazbě moták? Při přijetí do vazby se provádí celková tělesná prohlídka a všechny věci co má u sebe musí odevzat. Co to ta vládní holota zase zkouší. Ráth je taková česká Tymošenková.
    • A ty jsi český Honza
    • Až je mi tě líto...
  • Vsechny strany jsou zlodeji vcetne komunistu. *12* *16* *11*
    • jsi mlady a k tomu jeste blby! jsi zblbly tou haveti a zrudami co jsou u moci asi dele nez ty.
      • Jsem starsi asi nez ty, komancove mi lezli vzdy krkem a otravuji zivot stale. Jsou nalezli ve vsech tech vasich vychvalovanych stranach a kradou jak straky. Nevim co tady resite, mazejte do ulic at uz konecne at se to zmeni, jinak tady vsichni chcipnem. *16* *12* *11*
      • Naprostý souhlas, soudruhu! Současní vládní zločinci kompletně ovládli sdělovací prostředky a opakovaně postupují podle Göeblessova hesla, že 1000x opakovaná lež se stává pravdou!
  • Samozřejmě - teď jde o hodně. Jak MUS, tak OKD, ale i Kalouskovy vojenské a dopravní kauzy. Bylo by dobře, kdyby zatčení Ratha vedlo k vyčištění toho Augiášova chléva, který tady po převratu v r. 1989 zavedli všuchni vedoucí pracovníci, kteří začali v OF, pokračovali v ČSSD a ODS včetně jejich všech odnoží.. Nakonec se zdá, že nejméně ze všech je poznamenaná KSČM, i když to bylo proto, že ji nepustili k lizu.To však historie zapomene a proto by asi bylo nejlepší skutečně dát hlas těm kteří ta dnešní svinstva nezpůsobili - naopak, tedy komunistům. Pokud si někdo myslí, že by bylo třeba podporovat nové strany, tak ať mu je odstrašujícím mementem VV.
    • Ty ses snad pomátl!!!!!! Kde jsi přišel na to, že komunisti jsou čistí????
      Buď jsi málo informovaný nebo jeden z nich!!!
      • hlupáčku buď rád že žiješ, a na nikoho nenadávej.
  • To zas bude kabaret *1*
  • Davča na rozdíl od ostatních nemá co skrývat. Proto vypovídá jak to všechno bylo, obsáhle a dlouze. Ničeho se nedopustil, tak proč by odmítal vypovídat. Je to klaďas!

Davčo, drž se! Určitě to zvládneš!
    • To vis,ze to zvladne.Co je to 12 let na dovoleny mezi cikanama,ukrajincema a dalsi pakazi?Jestlipak mu do lochu taky posles naky buchty pablbe?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit