Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pane Ráthe, buďte nadále poslancem, Bárta a Škárka se také nevzdali mandátu. Oni se vás bojí. Je to špinavá práce Kubiceho., Řídí ho podsvětí ODS.Držíme palečky.
    • Když někdo Ratha řídí , tak je to středočeská soc.dem.Špinavou práci provedl Rath a přiživili se na tom komunisté
    • Asi chlapce nemas pravdu s tim Kubicem.Vse vypada na praci Europolu-slo o prostredky EU!Kdyby ukradl "jen!" prostredky tohoto statu,tak by se nic nestalo-viz kauza Gross,Bohus Sobotku-OKD,MUS...
      A zase,kdyby ukradl prostredky Izraele,tak by se za zahadnejch okolnosti ocitl v base pobliz Tel Avivu.A bylo by po problemech s imunitou. *1*
  • ČSSD je největší banda uplatkářů a zlodějů. Počínaje Standou Čistým, přes zavřeného min. Svobodu, Jyrku Pandura a Dráthem konče. Mají plnou hubu obyčejného člověka a poctivosti ale kradou jak straky. *6* *8* *16* *11* *12* *13* *9* *1* *12*
    • A ODS je hromada hnoje.
      • Asi jsi to myslel jinak než než napsal,ale to se u levicově orientovaného stává.Bez hnoje totiž nic moc neroste,je mimořádně důležitý pro úrodu.Socani nehnojí,jen sklízí a podle toho vypadají jejich schodky a úroda.Povětšinou rozdáno cikánům v dávkách,zbytek do podlah *1*
  • Aldis je rusky spion.Jinak podporuje cikansky netahla,zlodeje,nasilniky a v neposledni rade i vrahy. *12* *12* *12*
  • jen aby promluvil a hráze se protrhly nic víc není momentálně třeba, ta vládní špína se musí vypláchnout a zlikvidovat sama mezi sebou
    • Ale kde máš zaručeno, že to spláchne Topolánka, Dalíka, Řebíčka, Duchoně, Drobila, Kocourka, Vondru, Kalouska a jejich další kumpány?
  • To bylo určeno pro RsDr Bil'ak Vasil
    • Nemám co dodat, naprostý souhlas!
  • To jsou slova inteligentního pravičáka.
    • Me by zajimalo,jaky mas IQ-asi tak houpaciho kone.Prej si studoval s Geezou Lakatosem,a s uspechem si dokoncil treti tridu pomocny skoly,je to pravda?
      Hlavne takovato inteligence voli KSCSSD...
      • ty musis byt cigos --normalni dsss to neudela. magor bily nebo cerny---uplne jedno--co? magore?
        • Chcipni social-fasistickej imbecile!
  • Topolánek vyhrožoval nocí dlouhých nožů a už je to tady. Vládním šmejdům klesají preference, tak udeřili a snaží se umlčet hlavního kritika. Vždyť uznávají a obdivují takové hrlořezy jako jsou Mašínové a tohle byla pro ně jen hračka . Rath je jen český Dimitrov a Tymošenková.
    • ja bych nikoho nejmenoval. jsou to lidi bez tvari, bezpaterni. jsou to lidi co si mysli ze za ty dary co dostali mohou prodat i republiku. dle mne to nejsou cesi a i kdyby byli zde narozeni---nic to neznamena. jsou to proste zrudy kterym nezalezi na ostatnich--obycejni sprostaci ( *ovada). tady uz nejde o cestvi!! ja jsem uz to vzdal--- *ovada co prohrali 2.sv. valku mi budou diktovat co mam delat a jak rychle!! za 20 roku rozkradli toho vice nez jsme za 2 sv. ztratili. a ted co se da delat! no nevim! socany odstavujou od koryta. ZACNEM SE ASI MODLIT!! vypada to ze R-U vyhralo se svym cernymnegrem.
    • Ty jsi právě tak chytrý jako Vasil Bilak- toho obdivuješ ty, že ano.
  • Milý aldisi jsi ukázka pravého českého blba, zaslepéného zlobou z 30kč poplatků u lékaře. Jak časté u starých komoušů.
    Chytili doktora za ruku a skalní fanoušci tohoto psychopata odmítají uvěřit tomu, co je jasné i Sobotkovi. Možná bude povídat o dalších a je jedno z jaké strany budou- vždyť to jsou peníze každého z nás.
    Pan doktor je zodpovědný za politickou kulturu, kterou spolu s Paroubkem zavedli. Je to rozdíl politická kultivovanost za Zemana a po Paroubkovi.
    • Milý antianti, vzhledem k tomu, že jsem ročník ´76, tak se nepovažuji za starého! A když jsi nakousl zdravotnictví, tak kdyby tady netekly miliardy do předražených dálnic a do válečných akcí našich západních vlezdír, mohlo být zdravotnictví stále zdarma!!!
      • No je vidět, že tvůj obzor končí za tvým soustruhem v Kolbence.
        • Kolbenky a další továrny jste zlikvidovali v divoké privatizaci. A jejich soustruhy a další vybavení jste naházeli do šrotu. Proto to tady tak vypadá!
          • Podivejte se kam to speje,nakej pravem blb si pismeno L vymeni za O.
            No,ten Aldis potrebuje zazit komunismus-tak to *12* deportovat smer Severni Korea,at si buduje...
          • Kdyz si rocnik 76,tak drz tlamu,nez pres ni jednu chytis kryple.Ani nemuzes vedet,co je,tedy byla Kolbenka primitive.
            • Hosi,vsechny komunisty je treba fyzicky zlikvidovat,a to po cely planete!!!
            • ty kryple schovávající se se za nějaké bilaka drž taky hubu
            • Tady se podívej na Kolbenku ty ho**do!

http://aktualne.centrum.cz/domaci/fotogalerie/2010/09/30/trojrozmerna-zkaza-jak-umira-byvala-kolbenka/

A takhle Ti můžu předložit nekonečný seznam dalších továren. Chceš to podle abecedy?
            • Jaky prehled???Ty v zivote ani nevis,kde Kolbenka stala,tak neslintej.A kdo to rozkradl?Komunistickej dobytek nalezlej do ODS a CSSD!
            • Sám jsi primitiv neskutečného ražení. Mám přehled o našem průmyslu, který jste po převratu zplundrovali.
  • KSC v Stredoceskem kraji tohoto zlodeje kryla...
    Co ted mi reknete bolsevicka haveti a luzo? *12* *12* *12*
    • Nikdo nikoho nekryl. Ve Středočeském kraji vznikla menšinová vláda ČSSD s podporou KSČM. Celá tato kampaň je uměle vytvořená, protože je před volbami a ODS a TOP GUN jsou s preferencemi v ... !

A přestaň používat jméno Vasky Biľaka ty modrý blbe!
      • Ty hnusnej fasisto,nebo komuniisto-to je stejny,kdyby ste ho v tech zlodejnach nepodporovali,tak by se nestal hejtmanem,a nesedel by!Takze za vse muzou opet komunisti!
        A nemel,ze jsem modry blb,kdyz volim DSSS.
        A moje vec,jaky mam nick proklatce! *12*
        • No Ty seš fašoun jak vystřiženej! Tebe si podáme!
          • Ty jo ty prokurvence uchylnej.Par facek a je po bolsevikovi. *6*
    • jsi *ovado 1 klasy! ja za havet povazuju takove zrudy jako jsi ty!
      • Ja tebe za k nepouziti oplzleho c u r a k a! *1* Ale mas jednu nevyhodu,vzhledem k tve impotenci nemuzes chcipnout na syfla,jako tvuj idol Klema Gottwaldu. *12*
        • ses chudak a vubec mi te neni lito! za minule valky bys uz tu nebyl--voly se strileli.
          • Ja si rikal totez-me ublizili krysy tvyho druhu,tak je jasny,ze mi ku prikladu nakej Hans Dittrich z Mnichova nic neudal,ale dobytek tvyho druhu...Takze v pripade konfliktu bych otocil zbran,a verim,ze bych cca 10 bolseviku poslal do pekla,pak by me treba nakej zastrelil... *3* Treba by si byl politruk v my cete... *1*
  • Když JÁ, tak všichni!
    • pověsit na věšák

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit