Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen ať vydrží. Spousta jinejch z ODS vydržela a mandát nepustila. Otázkou je, co vězeňská mafie. Dlouhý prsty jsou všude. Jako Tymošenková zaručeně celu mít nebude, to si modří bossové ohlídaj. A světová mafie se o to pochopitelně zajímat nebude, jako o Juliu. (Má vůbec možnost vlastní cely? Myslím, že tady může jít o život, protože hoch toho asi hodně ví)......
    • Píšeš: Spousta jinejch z ODS vydržela a mandát nepustila. Nevšiml jsem si že by někdo z ODS byl při vykonávání poslaneckého mandátu ve vyšetřovací vazbě nebo že by byl nachytán s krabicí nebo igelitkou plnou peněz. Pokud vím tak s igelitous plnou peněz byl načypán ještě předsedající posl.sněmovny Vlček a ten byl také z ČSSD, Asi to bude opravdu specialita členů ČSSD. Standa Gros měl strejdu Vika a akcie a Paroubek má zlatý důl z psaní knih.
      A jen tak minmochodem, ČSSD byli u moci 8 let a ještě před nedávnem měli ministerstvo vnitra Pecina/, jakto že nikoho nechytli? Že by nechtěli nic vidět?
      • Ty, Pecina byl ministrem rok a nebyl tehdy za ČSSD. ODS měla ministerstvo vnitra asi 11 let. Ti jejich ministři nějaké korupčníky odhalili? A že se v našich novinách téměř nepíše o malérech politiků ODS mě při současném rozložení vlastnických vztahů našich médií nepřekvapuje. Janoušek rozkrádal Prahu ve velkém, vrabci si o poměrech na pražské radnici cvrlikali po celé republice, ale v novinách se o tom člověk nedočetl. Novináři neměli čas. Museli odhalovat bradavici na těle Jiřího Paroubka a nové botky jeho dcerky. Opravdu sólokapr.
  • Jedině zrůda nebo blbec může propagovat a podporovat rudý fašismus alias komunismus. Ta rudá *12* zavádějící komunismus mají na svědomí nejméně 100 milionů mrtvých!
    • Blbvec jsi ty, protože po takové době ještě nevíš která bije. Jestlipak víš kdo zavraždil Mistra Jana Husa? Kolik lidí bylo upáleno na hranicích, kolik tisíců lidí bylo nevinně odsouzeno
      inkvizicí a popraveno v nesmyslných procesech. Poku to nevíš tak jsi opravdový blbec
      s velkým B.
      • A co dělali komunisté v té době?
    • to si asi pleteš s katolickou církví,která tím přišla k majetkům, nebo s Američanama, který zabíji i do současnosti a ještě budou!
    • Prase tam máš hezké jestli ses fotil před zrcadlem akorát na porážku ty tukoune.
    • Na kontě církve je mnohem více než 100 000 000 umučených a mrtvých, a přesto ji dnes spousta lidí uznává
    • Ty seš člověk plný nenávistí. Ta tě udolá.
    • To jsi opravdu tak blbej nebo mentálně zaostalej ?
  • no!!! jsi blby ci co? ty to neerozvedes? ti to vadi či ni?? mluuuv.jde o to! republika uz neni moje o co se mohu OPRIT! tech zlodeju tu bylo za meho fotra vice nez u trotla v usa.
  • Do roku 2007 bylo v republice rozkradeno z kapes občanů 2000 miliard Kč. (Jsou to banky, kampeličky LTO, lihové kauzy,továrny,pozemky a pod.). A ještě by měl hovořit Ringo Čech. Taky ví jak v parlamentu všichni kradli (viz:Youtube.com)
  • a ja vam ukazem co su zac! chachari jedni.jebem vsetkich co su tu. kapisto?
  • Davča na rozdíl od ostatních nemá co skrývat. Proto vypovídá jak to všechno bylo, obsáhle a dlouze. Ničeho se nedopustil, tak proč by odmítal vypovídat. Je to klaďas!

Davčo, drž se! Určitě to zvládneš!
    • To vis,ze to zvladne.Co je to 12 let na dovoleny mezi cikanama,ukrajincema a dalsi pakazi?Jestlipak mu do lochu taky posles naky buchty pablbe?
  • ano něco se stane ,všechny je postřilime , a ti zabezpečení si toho dlouho užívat nebudou
  • Nebyl Rath, také v ODS? Není jimi nastrčen, aby zdiskreditoval ČSSD? Získal si jejich důvěra a ..... v nestřeženém okamžiku toho využil... Beztak to tak bude...
  • Když JÁ, tak všichni!
    • pověsit na věšák
  • KSC v Stredoceskem kraji tohoto zlodeje kryla...
    Co ted mi reknete bolsevicka haveti a luzo? *12* *12* *12*
    • Nikdo nikoho nekryl. Ve Středočeském kraji vznikla menšinová vláda ČSSD s podporou KSČM. Celá tato kampaň je uměle vytvořená, protože je před volbami a ODS a TOP GUN jsou s preferencemi v ... !

A přestaň používat jméno Vasky Biľaka ty modrý blbe!
      • Ty hnusnej fasisto,nebo komuniisto-to je stejny,kdyby ste ho v tech zlodejnach nepodporovali,tak by se nestal hejtmanem,a nesedel by!Takze za vse muzou opet komunisti!
        A nemel,ze jsem modry blb,kdyz volim DSSS.
        A moje vec,jaky mam nick proklatce! *12*
        • No Ty seš fašoun jak vystřiženej! Tebe si podáme!
          • Ty jo ty prokurvence uchylnej.Par facek a je po bolsevikovi. *6*
    • jsi *ovado 1 klasy! ja za havet povazuju takove zrudy jako jsi ty!
      • Ja tebe za k nepouziti oplzleho c u r a k a! *1* Ale mas jednu nevyhodu,vzhledem k tve impotenci nemuzes chcipnout na syfla,jako tvuj idol Klema Gottwaldu. *12*
        • ses chudak a vubec mi te neni lito! za minule valky bys uz tu nebyl--voly se strileli.
          • Ja si rikal totez-me ublizili krysy tvyho druhu,tak je jasny,ze mi ku prikladu nakej Hans Dittrich z Mnichova nic neudal,ale dobytek tvyho druhu...Takze v pripade konfliktu bych otocil zbran,a verim,ze bych cca 10 bolseviku poslal do pekla,pak by me treba nakej zastrelil... *3* Treba by si byl politruk v my cete... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit