Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rath sedět nebude. Pokud by promluvil, půjde sedět celá vláda od roku 1990. Podrží ho, omluví se mu a dostane odškodnění.
    • Ba ne spíše se oběsí v cele a bude mít nůž v zádech aby byla sebevražda prokazatelná *6*
      Nepamatujete to se již jednomu policajtovi stalo *7*
    • Jen at jsou potrestani vsichni, padni komu padni.
  • panove!! jste zblbli demagoii z vladnoucich stran co na 100% ovladaji media. asi vam uslo ze USTAVA je zakon. a neberete ho vpotaz. vite houbelec co se ma a co nema.
    jenze vam mediam je to jedno'' jen abyste byli čteni.

uvedomte si , ze jste vetsi *ovada nez ti nasi politici
    • chytrolíne. Budou štětstím unešeni, že jim někdo poradil v zapeklité věci *1*
      *ováde ubzučenej
  • Topolánek vyhrožoval nocí dlouhých nožů a už je to tady. Vládním šmejdům klesají preference, tak udeřili a snaží se umlčet hlavního kritika. Vždyť uznávají a obdivují takové hrlořezy jako jsou Mašínové a tohle byla pro ně jen hračka . Rath je jen český Dimitrov a Tymošenková.
    • ja bych nikoho nejmenoval. jsou to lidi bez tvari, bezpaterni. jsou to lidi co si mysli ze za ty dary co dostali mohou prodat i republiku. dle mne to nejsou cesi a i kdyby byli zde narozeni---nic to neznamena. jsou to proste zrudy kterym nezalezi na ostatnich--obycejni sprostaci ( *ovada). tady uz nejde o cestvi!! ja jsem uz to vzdal--- *ovada co prohrali 2.sv. valku mi budou diktovat co mam delat a jak rychle!! za 20 roku rozkradli toho vice nez jsme za 2 sv. ztratili. a ted co se da delat! no nevim! socany odstavujou od koryta. ZACNEM SE ASI MODLIT!! vypada to ze R-U vyhralo se svym cernymnegrem.
    • Ty jsi právě tak chytrý jako Vasil Bilak- toho obdivuješ ty, že ano.
  • To bylo určeno pro RsDr Bil'ak Vasil
    • Nemám co dodat, naprostý souhlas!
  • Zlatrí komunisti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit