Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zcerla jednoznačně rozdíl mezi oběma kandidáty byl v tom, že je prof. Drahoš manipulován kýmsi v pozadí, kdo rozhoduje i o tom, do které TV zavítá, zatímco prezident Zeman si nevybíral a šel tam, kam jej pozvali jako samostatně myslící člověk!!!
    • Rozdíl je v tom, že Zeman v důsledku své alkoholové a nikotinové závislosti, rychle pokračující dementia senilis a egocentrické psychopatie ztrácí soudnost. Kromě toho existuje silné podezření, že jeho materiály o spolupráci konfidenta StB byly sice skartovány, jak je uvedeno v seznamu konfidentů StB, ale v Moskvě prý mají kopie, takže je manipulován Putinem...
      • Čest práci pane kádrovák
  • Volil jsem pana Drahoše a na památku jsem si schoval hlasovací lístek s jeho jménem!!!
    Ať se třeba teplouš Semjon Gayínek zesere!!!







    PCHE !!!
    • da, da
    • Obcan.Havel
      Já taky a bude nás hodně!
  • žádný soupeř. Zemana porazí pouze voliči, kteří žijí v iluzi, že na post prezidenta stačí xicht, dobré PR, servilita směrem k EU a nemluvit sprostě.
  • Po včerejší debatě prezidentských kandidátů je jasné, že “Pražská kavárna” není schopna postavit proti sočasnému prezidentovi normálního kandidáta. Bude to asi tím, že hledali kandidáta v kavárně nebo mezi Schwarcenbergovými lokaji!
    • Spíše kavárna plná kádrových rezerv této organizace https://cs.wikipedia.org/wiki/V%C3%BDbor_pro_neamerickou_%C4%8Dinnost.
  • Prosím? Ten, kdo urážel v obou debatách byl především Drahoš. To musel slyšet úplně každý. On se celou dobu chová jako kdyby byl profesor a ředitel zeměkoule, který má před sebou žáčka na koberečku. To si pan komentátor vypůjčil názor, ale dal ho někomu jinému. Nafoukaný kandidát. Urazil koho mohl nejen hlavu státu, ale i vlastní národ i národy v zahraničí (Británie, Švýcarsko..) my potřebujeme demokracii a ne aby nám někdo říkal, že nemáme právo rozhodovat o některých věcech. To už tady bylo přeci v minulosti. Obě debaty vyhrál Zeman. Proto má můj hlas. A ať je klidně na vozíčku. Mně prezident na vozíčku vadit nebude. Raději chytrý člověk s pokorou, než někdo, kdo jen kolem sebe kope.A že Zeman nemá co nabídnout? Naopak jde s dobou. Skvěle vyhodnotil situaci dnešní doby a nikoho nepoučuje. Myslím tím, že nepoučuje občany jako to dělá Drahoš. Nemluvím ani o tom, že Drahoš nemá vůbec zkušenosti v ekonomii či politice. Nechť vědec zůstane u vědy. Tam lidi potřebujeme a v politice zase potřebujeme jiné experty. Se vší úctou k vědě, technice, zdravotnictví. Já také nepůjdu do nemocnice říkat lékařům, jak mají léčit.
    • Ale pejsku, kdopak že to uráží? Většina občanů naší země je prý slabá duchem, tzv. "opoziční smlouva" se zlodějem per a spolukonfidentem StB Kikinou-Klausem, "Řízek vypadal a chutnal jak bublinková p.del", klátění se u korunovačních klenotů, padání za schodů v televizi a "pane řediteli, kde máte popelníček?", vysvětlování v televizi, že pussy znamená k.nda, "k.ndy sem a k.ndy tam", urážky mrtvých (p. Peroutka), kdo má jiný názor je podle něho swině a měl by být zastřelen, pohrdání zákony a Ústavou ČR, jmenování premiérem osobu stíhanou za podvod na úrovni EU, jehož vláda nedostala důvěru parlamentu.

      Ano, pohrdá zákony a chová se jako ředitel zeměkoule. Kolaboruje s bývalým okupantem CCCP- Musí, prý na něho mají v Moskvě kopie jeho dokumentů konfidenta StB zničených u nás hned po Listopadu.

      Křivák, lhář, sprostý jak dlaždič, ožrala pohrdající všemi kromě sebe... a to má být "symbol" naší země? Kdo ho volí, řadí sám sebe do spodiny naší země.
  • konečně odhodil veškerý zábrany, na duelu bylo vidět, že slušnost byla jen jeho křivost, sám se obklopuje MAFIÍ kavárenských darmožroutů, křiklounů a zlodějů po sametové revoluci, přitom neustálé urážky na prezidenta Zemana už běží od jeho první zvolení již 5let !!!
  • Asi bych našel spoustu chyb na Zemanovi, ale jeho protivník se včera opravdu vyznamenal!
    Nejenže popřál k svátku, (což samozřejmě vyplývá z nálepky, kterou se Drahoš honosí a i slečna Wittowska hezky popřála panu presidentovi; společně pak předali kytice a drobné dárky, jak velí Étiquette bývalého mluvčí pana Špačka) ale dal jednou i přednost Zemanovi!
    Jinak jsem si všiml, jak statečně čelil názorům protistraníka. Napadl mě název sulc,obyčejná huspenina, když ji krájíte, také se tak trochu chvěje. V rétorice již také trochu postoupil dále. Není se čemu divit po tolika "duelech", kde musel Zeman čelit otázkám z různých stran. Stačí pozorně sledovat, vypsat si slabší, či kontroverzní témata a pasáže, nacvičit si to za domácí úkol s poradci a "osobnostmi", jako je například bývalý majitel sázkové kanceláře a dvorní textař skladatele Hapky, paní Štěpánovou &spol. a je VYMALOVÁNO. Poněkud mi ale předchozí představení připadalo jako "Rozhlas po drátě"!
    Zajímalo by mne, kde měl pan Drahoš umístěnu nápovědní budku a kdo byl jeho suflérem?(Vzpomínám si, na vyprávění, jak jeden herec zapomněl text, přiblížil se k budce a na nápovědu zavrčel "NAHOĎ!")
    Jak by dokázal Drahoš čelit Junkersovi, Mergelové, Makrónovi, Bruselu v otázkách invaze uprchlíků do Evropy a následně jejich umístění do států, které se prakticky nepodílely na zbídačení zemí, ze kterých utíkají statisíce mladých, silných mužů, kteří by se měli raději podílet na stabilisaci poměrů ve svých zemích? Nebo se slepě podřídit a nechat si nasadit
    "pátou kolonu" do "kožichu", pokud jsou pravdivá tvrzení, že mezi uprchlíky jsou infiltrováni bojovníci IS? A co samotné postuláty Islámu? Vykořenění "bezvěrců"? Proč ale pan Drahoš nezmínil, jakých úspěchů docílil on? Jakých úspor pro ekonomiku, potažmo ve prospěch občanů dosáhl? My jsme se dověděli jen to, že Akademie věd má rozpočet 6 miliard Kč. To jest 6 000 000 000 Kč! Kolik uspořil pan Drahoš? Že by platilo NOMEN OMEN?
    Velmi se mi líbil komentář paní Elišky Haškové Coolidge, která neměla zásadní výhrady stran funkce presidenta Miloše Zemana a podpořila ho. A to byla blízká spolupracovnice 5 amerických prezidentů, což je docela na pováženou.
    • Jardo, tak metr mimo mísu.. argumentuješ úplně bez souvislostí... jestliže je ekonomika jediným kriteriem pro Zemana.. Představ si despotického fotra, který to umí pouze s penězi a navenek funguje jako starostlivý otec... Lidé nám ho závidí, ale nikdo by s ním žít nechtěl a nemohl... *14*
  • Pan Drahoš včera prokázal., že se nechal "nechytře".,vtáhnout do špinavé, politické hry a scénáře jiných..,jako mediální produkt a trojský kůň., od kterého se očekává., že nebude moc překážet..a který bude kdykoliv hozen "korektně" přes palubu, pokud bude chtít cokoliv dál., samostatně a svéprávně změnit, bez souhlasu "někoho jiného"., kdo má s touto zemí už dlouhodobě jiné a zcela nenárodní cíle..Možná, že už to i tuší, či dokonce ví, ale na tzv. vycouvání..už je pozdě..Pan Drahoš je smutný příklad, že i poměrně inteligentní člověk a vědec., se může mýlit a nechat se bohužel oblbnout "spojenci" i různými pokrytci a vychcanci., co nyní má okolo sebe a kterým dělá beranidlo do vrat a trojského koně jiným "pánům" i cílům..
  • JiriDrahos
    Děkuji všem voličům Pana Prezidenta Miloše ZEMANA za to že ho volili. *14*

    Já sám nemohu reprezentovat ČR, jak jsem předvedl v TV debatách nedokáži ani důstojně debatovat má ústa se stáhnou do odporně pokřiveného šklebu a žalostně zadrhávám.
    Má prohra v prezidentských volbách je tedy více než zasloužená.
    Pokud by se příště volil prezident imámů, či kolaborantských kývačů bruselu jiste bych svoji nominaci zvážil.
    Nyní ale už odcházím do propasti zapomění odkud mne ostatně za vlasy vytáhla lumpen mordorská kavárna, abych co možná nejvíce poškodil zájmy ČR *11*
    • Neuvěřitelná podlost Zemanova ovčince. Co se ostatně dá od té lůzy čekat.
    • 0
      • do pelechu ke svojí zparchantělé mamě. Ty nejsi bijec. Ty jsi Rudyn Hrebeňár malý šedivý starý zakomplexovaný skřet. Tel 723 983 963.
        • 0
  • Každý poctivý ČECH volí ZEMANA! *16* Každý poctivý ČECH volí ZEMANA! *16*Každý poctivý ČECH volí ZEMANA! *16*
    • V tomto případě jsem ráda nepoctivá Češka...
    • Zemana volí jedině ten kdo se přiživuje na jeho prezidentování a díky jemu kolaboruje s CCCP nebo na něho Zeman cosi ví a pak ho volí naprostá spodina a hlupáci bez soudnosti.
    • Každý hlupák volí Zemana *16* *16*
      • Kočičák jsi ubožák

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit