Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Zeman se opet dostava do stavu posledni faze sveho premierovani, kdy se slusny clovek musel obavat, cim zase nasi vlast zostudi. *1*
    • No zato tady píše elita národa za kterou se musí stydět už i kojenec.......
  • Ti dva co byli před ním byli jen loutky v rukou cizího kapitálu, prezidenti to nebyli!
  • Zeman byl jediná dobrá volba, zatím nejlepší president po Husákovi. *14* *14* *14*
    • Kléma Gottwaldů se ti určitě líbil nejvíc co, rudý proletáři?
      • To myslíš toho Havla jo, tak ten se mi nelíbil vůbec!
  • Kačence to sluší
    • Je to milá hezká a inteligentní holka, držím jí palec!! *14*
  • Zeman je můj president. *14* *14*
    • To falešný point: Nauč se nekrást nicky, kreaturo. *3* *1* Můj není ani omylem... Ožrala nepatří na Hrad ani kamkoli jinam... Kde je pravý point? *7*
      • Zato ty piješ jenom pramenitou vodu, že ??? Ale podle vyjadřování do ní přímícháváš trošičku etanolu pro povzbuzení mysli, jinak by nic nevyplodil - asi tak 90 % etanolu a10 % té vody,že ??? No a pak vidíš hned 50 Zemanů vedle sebe a všichni jsou ožralí,protože se kývají ze strany na stranu, ,jak to s tebou cloumá....
      • To Justicia: tady jsem. Každý normální člověk jistě pozná co jsem napsal já a co zloděj *1*

Ten ubohý soudruh s StBáckými manýry co mi krade nick mě baví, i když bych ho spíš měl litovat. Ono je mu smutno a chtěl by se bavit, ale neumí to. Jeho mozeček je zničený fetováním marx-leninismu. *9*

Souhlasím, že ožrala nepatří na hrad. Tam by měla být osobnost vyjadřující kontinuitu a návaznost na slavnou tradici Regni Bohemiase. T., G,. Masaryk se asi obrací v hrobě jak hluboko jsme klesli.
        • To right point: Itś a deep true, of course *3* *1* Bohužel si myslím, že se již neobrací v hrobě pouze T.G.M, ale i VH. *7* *9* Přeji pěkný den. *3*
        • Do očí bys mu to vagabunde neřekl, takovou by ti vypálil že bys sežral protézu pos..al se a skončil na IPce,., *2* *15* *12*
      • Do očí bys mu to vagabunde neřek, takovou by ti vypálil že bys sežral protézu pos..al se a skončil na IPce,. *2* *15* *12*
    • Jestli jsi stejný ožrala a namyšlený hospodský žvanil jako on tak si ho považuje vůdce tvého stáda.
    • Konečně jsi to uznal, to ti trvalo!! *14*
  • Milošek na velvyslanectví Ruské Federace u příležitosti největšího státního svátku v Ruské Federaci (Dne vítězství ve 2. světové válce) podpořil dobré česko - ruské vztahy a nepřímo rovněž podpořil naše exportéry. Každý obchodník velké firmy nebo továrny potvrdí, že uzavřený obchodní kontrakt nebo zakázka s Rusy je potřeba oslavit. Mnoho tupých zabedněnců a příznivců chrápajícího rakouského senily tohle nikdy nepochopí.
    • Máš pravdu, cikán Pišta to ani pochopit nemůže, jeho slepičí mozeček na to není stavěný!! *2* *15* *1*
  • Jestli se Zeman těm vtipům o viróze směje, tak alespoň jedno plus. Kdyby se vztekal tak by byl k smíchu ještě víc. Holt neměl chodit na ruskou ambasádu chlastat. Neměl tam vůbec chodit. Jak president si měl pozvat ruského ambasadora na hrad a ne se poníženě plazit do hnízda KGB. Může být rád, že nedostal vodku s poloniem.
    • Ty jsi nadřízeným Zemana, ty blbečku s IQ 10 ???
    • Do očí bys mu to vagabunde neřekl, takovou by ti vypálil že bys sežral protézu pos..al se a skončil na IPce,. *2* *15* *12* *12*
  • no já ten pořad nesledovala, protože už přesáhl mou hranici tolerance k debilitě v TV, . Ale podle článků a ohlasu, je Katka chytrá a inteligentní. Nevím co tím Tv sledovala, a hlavně Šíp, který, promiňte ten zenit už má dávno pryč, i chlapi v hospodě jsou vtipnější.. ale zdá se že jej utřela parádně.... Bravo Kateřino, dokázala jste že někteří mladí mají v hlavě víc než " osvědčení baviči". Díky
    • Pořad neviděla, ale "podle článků a ohlasu" hodnotí něčí inteligenci. Typická ukázka slepičí logiky. Kdyby ses dívala, tak nemůžeš tvrdit, že "první slečna" někoho utřela. Maximálně utřela tak 1kg svého makeupu.
      • Ty jsi slepice? Že se nestydíš tady něco psát!!
  • Je naprostá tragédie, že tato ožralá kreatura sedící na Hradě, má již tak vypitý mozek-pokročilý delirius tremens, že se směje vlastní blbosti... Je ostudou celé společnosti a má podobné chování s bývalými rudými prezidenty - Tondou Zápotockým a Klémou Gottwaldem... *3* *1* Pane Zemane, styďte se!!!!
    • Do očí bys mu to vagabunde neřekl, takovou by ti vypálil že bys sežral protézu pos..al se a skončil na IPce. *2* *15* *12*
      • To švéd: Se svojí Inteligencí okolo cca 50 IQ jsi k smíchu. *1* *1* Ty se zde prezentuješ pouze touto jedinou větou, která svědčí o tvém nízkém intelektu... Ty můžeš ohromit tak voliče KSČM, kterým jistě bezesporu jsi. *1* *1* Ti se poznají již od pohledu. *1* *3* *1* A když si člověk přečte vaše rudé příspěvky plné gramatických chyb, je jasné, že se jedná o trefu do černého...Míru zdar, deme*te. *1* *3*
        • Jestlipak Ti podobně vadila ožralá a vyhulená kreatura jménem Havel?
          • To Aldis.: Tak za prvé, Václav Havel, soudruhu nebyl žádný ožrala, ale spisovatel a umělecky citlivý člověk, což se o soudruzích nedá říct ani omylem.. Ti nikdy neměli cit pro krásno, pro hudbu, pro umění atd... Ti uměli pouze a to dělají doteď ničit a zase jenom ničit... Proč například dokázali udělat sklad pneumatik ze zámků a hradů? Na toto mi odpověz , rudá kreaturo... *3*
            • Dobry den Justicia,jinak doma vsichni zdravi?Kdy vas matka privedla na svet,ze mate tak perfektni "prehled" o vlade Letiste?To jsme dopadli ,kdyz kde jaky soplak siri bludy a povazuje se fundovanou osobu v tomto smeru.Je videt ,ze jste nebyl krmen chytrou,ovtipne kasi nemluve.kdyby jste byl muj potomek,pak vas bude povazovat za "pitomka".Fackovat kazdy den az do zmoudreni.jen tezka debilita by byla omluvou prestat s vychovou. *10*
            • To byk náš největší ožrala v dějinách náš největší blbec v dějinách...
          • Jo Venca to byl borec, ten vypil za tři a ještě šel dopředu, ti druzí krok vpřed a dva vzad, než upadli. *14*
            • Ale houby, ten byl vždy sežranej tak, že si polámal žebra a jesště se pokaždé zeblil a zesral...Z letadla jej museli vynášet v pytli, aby se to nedalo vyfotit...
  • Váš národ je z většiny tvořený nevděčnou plebejskou holotou. V PS sladce chrním za
    vaše peníze. Ve vládě dávám své ano pro tak neužitečné hlouposti jako S karta
    a nepohrdnu ani nakoupeným poslancem pro hlasování. Protože korupce a zlodějna je
    přeci zcela běžná a normální věc. Pořád vám to říkám holoto"
    Všude ve světě sloužej zbrojní i jiné zakázky pro obohacení se kmotrů a stranické pokladny.
    A přesto mě ve volbách nedáváte dost hlasů! Nevděčníci!
    Všem kolaborantům hercům tisku a hlupákům studentům kteří si přejou drahotu
    další rozkrádačky a korupci. A plně uznávají že sud. Němci jsou pouze oběti poválečného
    teroru a né vlastizrádci pracující ve prospěch třetí říše srdečné danke za váš hlas.
    Karl knížepán a snad i jednou zeměpán předseda strany TOP zloději! Nejsme žádná béčka. *1* *1* *1*
    • Dokazuješ, že jsi representant českých Švejků potažmo ožralých Jaroslavů Hašků, který toho Švejka v trvalé intoxikaci alkoholem psal než se úplně uchlastal. Dopsat Švejka už nestačil.
      Ty tvoje hospodské rádoby vtipy se smajlíky to dokazují.
    • Šloufe poznali jsme tě

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit