Přejít na výpis diskuzí
Dcera Zemanová u Šípa prozradila: Táta se u vtipů s virózou dobře bavil
1.6.2013 | red
143 příspěvků
-
Incest.
-
Blb si ani neuvědomuje ve své zabedněnosti,že dělá ostudu a ještě je sám se sebou spokojený.reprezentuje průřez mentality Českého národa,zde evidentně pomůže jedině totalita,jakákoliv,čech neumí sám uvažovat *9*
-
-
myslíš tím ˇŠípa samozřejmě , že??
-
-
Až vychcípají všichni rudí teroristé, bude na světě mír a pohoda!
-
-
Hlavně cikáni - v Duchcově to už začíná !!! Jsi Pišto pitomec. tady bílí "gádžové" byli k cikánům tolerantní tím,že je prostě nechali na pokoji, a nesrali se do nich. Převychovávat cikány je nesmysl a zbytečnost, jste jiná kultura, prostě kultura východních asijských hord indických pastevců a žijete si svůj způsob života. Rasismus je zde nesmyslné slovo, protože nikdo tu nediskriminuje černochy a ani slušné cikány. Ale těch je málo. A tak děláte blbost, že když vláda umravnila naši rasistickou skinheadskou menšinu, tak jste z toho úplně pitomě dovodili, že si můžete všechno dovolit. A začínáte terorizovat bílé obyvatelstvo. Vláda nechce rasistickou válku, tak její činnost vyhlíží jako nadržování cikánům a skutečně i tak koná. Ale jestli budete pokračovat, tak dojde ke krvavé válce -lidé už se ozbrojují, to už i policie ověřila u Duchcova. Vraťte se ke svému způsobu života a nechte bílé na pokoji. Mne nikdy např.nenapadlo se cikána štítit a nač také rasisticky napadat,prostě raději jsem se konfliktu vyhnul a neměl jsem tak problémy, pokud tedy nějaký cikán se bezdůvodně nezačal navážet do mne. Pro ten případ budu připraven a nedopadne to dobře. Pro toho cikána !!! Jinak sám si ale nic nezačnu. Ne ze strachu, ale proč si přidělávat konflikty,nechci je. Ale ve střehu budu !!!
-
Kde hloupej Honza ve větru se houpe tam srdce slušného člověka v blaženosti se koupe!
-
-
Kde to Pišta do práce chodí,tam na zemi ráj a poklopy na kanálech zůstávají! *3*
-
-
-
"Středoškolačka" zmalovaná jak velikonoční vajíčko vypadala tak 30 a rozumově na 7.
-
-
To ...Naprostý souhlas... Zemanova "pipka", která si vzala na "papínkovu" inauguraci tak nemožný model ve žluté barvě, kterým potvrdila svoji příslušnost a původ z Xaverova. *1* *1* Žlutá kuřátka jsou roztomilá, no ne? *3* *1* *1*
-
-
A ty jsi jako její komorník,že jí určuješ,které šaty si má vzít na sebe ??? Asi budeš úchyl, protože já tedy u holky nikdy ani tak neposuzoval, jaké má šaty, ale odhadoval, co asi by mohlo být pod nimi. Ono šaty zahalují, aby napovídaly, jenže vykládat to teploušovi nemá smysl....
-
Kdybys měl inteligenci, nebyl bys blbem, ale bohužel!!
-
-
Proč ??? Je to docela hezká holka a rozum má přinejmenším lepší, než ty. Že se stala "přes noc první slečnou", není její zásluha a asi jí to spíš vadí - do té doby zvolení Zemana prezidentem byla obyčejnou studentkou, jako tisíce dalších. Řekl bych,že je docela normální. Takže z tebe mluví jenom závist,tak pomlouváš a neznáš ji. Ostatně by o tebe ani okem nezavadila a to tě zřejmě štve...
-
-
Když pominu tvé jasnovidecké bludy, tak se jen zeptám - viděl jsi ten pořad? Neřekl bych že jí pozice "první slečny" vadí, naopak si to zjevně užívá, ale nemá to valnou úroveň.
-
-
-
Kdo lezl do roku 89 soudruhům do zadku a dnes je pravicovej podnikatel ten je bezcharakterním kokotem!
-
Chlastá celá rodina; chudák pes!
-
-
To jako váš pes je ten chudák ???
-
Kdybys měl inteligenci, nebyl bys blbečkem!! *3*
-
-
To falešná Justícia: Opět zde je komunistický kok*t, který mi opět krade můj nick, rudej ubožáku....Nech se vyšetřit u Chocholuška, deme*te!!!! *10* *10* *10*
-
-
Říkal jsi něco cikáne??
-
-
To čepička: soudruhu čepičko, 50.léta minulého století již skončila, stačils sis toho v mezidobí tvého vystřízlivění z opice vůbec všimnout? *3* *1* *1* *1*
-
-
-
To bylo pro ubožáka fleck!!
-
-
Takovej tady není, hloupej komunisto!
-
-
Jsi to ty, blbe!! *12*
-
-
-
-
Zas nějaká moderní hloupost maskovaná jako novota. Je státník a první dáma.
Na titul první slečna nemá nikdo nárok a už vůbec né mladej fracek který dosud
nic nedokázal. *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
dokázal shodit bl Šípa a to už je dost.. většina jeho "nívštěvníků" jsou jen ubohé přitakávací figurky...
-
To neí žádný oficiální titul,stejně jako titu "první dáma"- jsou to přiblblé výmysly žurnalistů. Ostatně Schwarzenberg také není žádný kníže, tyto tituly u nás zrušil již Masaryk...To je jen takový kec, třeba jako se Bolku Polívkovi říkalo "Valašský král" atp. trampové si na osadě zvolili svého "šerifa" atd. Myslím že to je neškodný folklór...
-
Souhlas.
-
-
-
Zavést v PS foukání do balonku tak se zjistí že půlka poslanců je ožralá. *1* *1* Pro ně
ale neplatí zákoník práce jako pro běžné smrtelníky a tak se mohou své práci věnovat
v parlamentní knajpě kde to od rána pěkně žije.
Pak není divu že co druhej zákon je zmetek který je nutné znovu přepracovat. *1*