Den obětí sovětské okupace je ruským komunistům trnem v oku
-
Asi je to složité morálně,ale ne právně.Z hlediska práva jsme součástí českého státu a českého právního řádu ,(tedy nikoli jiných právních řádů nebo lidstva atd.) a pachatelem věcí je ten,který je bezprostředně nástrojem skutku,(tedy nebere se v potaz že ho někdo poslal,navedl,měl špatnou výchovu nebo těžké dětství apod.)
A teď to aplikujeme na Váš text:
Tak to platí i o Němcích, Rusech a dalších, které jsme
považovali za přátele a oni vojenskou botou šlápli zrádně do země
přátel?vojáci DDR,Rusi a další pokud s námi měli smlouvu o přátelství,kterou hrubě porušili,tak pro jejich činy není omluva.Platí to i o našich žoldnéřích, kteří se producírují se zbraněmi
jako okupanti po Afghánistánu? Co nám udělali Afghánci, že tam chodí
naši placení zbrojnoši?Co když nějaký uražený
migrant z Afghánistánu to cítí jako Vy a udělá nějakou hrůzu v zemi
okupantů. Budete pro něho mít pochopení?naši žoldnéři se producírují po Afghánistánu v souladu s našimi zákony ,přičemž pro nás nejsou tamní zákony závazné.Proto naši žoldnéři mají naši podporu a nelze mít pochopení pro nezákonnou činnost cizinců na našem území.
-
"Neexistuje žádná milost pro toho kdo vojenskou botou šlápne zrádně do země přátel."
Tak to platí i o Němcích, Rusech a dalších, které jsme považovali za přátele a oni vojenskou botou šlápli zrádně do země přátel? Platí to i o našich žoldnéřích, kteří se producírují se zbraněmi jako okupanti po Afghánistánu? Co nám udělali Afghánci, že tam chodí naši placení zbrojnoši?
Co když nějaký uražený migrant z Afghánistánu to cítí jako Vy a udělá nějakou hrůzu v zemi okupantů. Budete pro něho mít pochopení?
Víte ono je to hrozně složité. Ale děkuji Vám za odpověď.
-
ten,kdo si libuje v porážce a netouží po svobodě nýbrž hledá důvody pro své ponížené postavení,zaslouží si toliko pohrdání.Naštěstí nikoho takového neznám a ani o Vás Jindrichu si to nemyslím.Takže proto to množné číslo.
Mstou mám na mysli mstu všem těm,kteří se na našem neštěstí podíleli a tedy i těm,kteří z toho měli prospěch nebo ho mít mohli .Takže nikoli stařečkům,ale i jejich předkům i jejich potomkům.Neexistuje žádná milost pro toho kdo vojenskou botou šlápne zrádně do země přátel.
Statečné to není,proč by měla být spravedlnost statečná?
- v r.1968 bylo vydáno České desatero: Nevím,Neznám,Nemám,Nedám,Nechci,Nevidím,Neslyším,Neumím,
Nepovím,Nezradím!
Takže kdykoli se setkáme s osobou která má nebo by mohla mít nějaký vztah ke zločinu války,který jsme strpěli,musí být použita pasivní resistance a pokud možno sabotovat jakýkoli druh pomoci .K sabotáži patří :dezinformace,zesměšňování,pomluvy atd.Vše to konáme s čistým svědomím a s radostným vědomím služby národu,který byl okraden o přírodní bohatství a izolován do zaostalosti .
-
Dobrá, ale nač to množné číslo? Vy jste dva?
Pokud těm klukům, které sem Brežněv a jemu podobní poslali bylo v roce 1968 20 - 21 let, dneska je jim přes sedmdesát! Vy chcete škodit stařečkům?
To mi moc statečné nepřijde. Nezlobte se.
-
Cituji:"Odpuštěním se u mě rozumí,že už mě msta omrzí."
Děkuji, že jste mé tvrzení: "To máte hodně popletené." tak rychle a bez vytáček potvrdil
-
o tom co bych měl znát mě ty nebudeš poučovat ,to další ,že pomsta odpuštění vylučuje jsou tvoje představy které se mne netýkají.(Odpuštěním se u mě rozumí,že už mě msta omrzí)Tvrzení "má je pomsta" se týká křesťanského Boha,tedy je v základech Evropy i Českého národa,a já podle toho jednám-jen ať se jim Pán pomstí ještě jednou!
-
To máte hodně popletené. Pomsta je náhražka odpuštění a její uskutečnění odpuštění vylučuje.
Ostatně, v základech evropské kultury existuje výrok:"Má je pomsta i odplata." a další, které byste měl jako příslušní hrdého českého národa znát.
-
až se pomstím,odpustím.
-
Paranoia nebo něco horšího? Hrdina Thrax bude poskakoval po náhrobcích účastníků? Kam až může sahat lidská malost a hloupost? Slyšel jste někdy slovo no lesa, nadhled..... Že se vůbec ptám
-
A ty hrdino si se o to nejvíce zasloužil. Nebýt tebe, tak by nemělo ani smysl žít a Jegl by měl o tobě psáti samé ódy.
-
Hele Jegl, měl by dát dyštanc idiootovi, kreteenovi a vymrdanci pod nickem bbbbbb, co nadává prezidentu republiky. Nebo je to jejich sestra nebo bratr, že si to hovadoo tady vydržujou, na Tischcali?
-
Ano hrdino z dálky, prodělal si šarvátky a války, běž jim to ukázat thraxxy..............
-
O tohle téma se dnes v RF prakticky zajímají už opravdu jen ruští komunisté, malé skupiny., ti účastníci., kterých se to přímo týká., někteří novináři a státní média..Desítky milionů střední generace a zvláště mladí v celé RF, což hodně zdaleka nejsou jen Rusové..mají dnes úplně a to doslova..úplně jiné zájmy, témata a starosti !..V podstatě ani naši střední generaci, natož tu mladou generaci už to ani moc nezajímá..
-
Ale ja se nikomu nesmeji...
Me to jen pobavilo - v dobrem...
Proto take ten :-)
-
Ano ukaž že jsi lepší hnůj
-
urážka a ponížení se ukončují pomstou,kdo to přejde mlčením,ten je otrokem a Rusům jsme se ještě nepomstili.Opovrhujeme jimi,hnusí se nám,ale málo kdy se nám naskytne příležitost.Je třeba ji využít a uškodit jak jen to půjde.
-
Koloběžko neřeš nějaký překlep. Každý si to přebere. Nemusíš se někomu smát kdo se směje nakonec............
-
Kdybychom byli v paktu NATO, tak by nás Američani bombardovali jako Jugoslávii, nebo si snad myslíte, že by nás nechali přejít na druhou stranu bez povšimnutí? Jak říkaly Němky na konci druhé světové války, že je lepší mít Rusa na sobě než Američana nad sebou......
-
Nechtěl jsem Vás nijak urazit, ale trochu mě mrzí pořád to ohlížení přes rameno.....Moudrost se rodí ve včerejšku, ale měla by sloužit zítřku....
-
No jsi to ty, jak včera utíkal po Národní třídě v podvazcích a podprsence?Chlápek s fousama převlečený za babu a hulákal "chyťte si mně!" jako že je Zlobivá Maruška.