Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... ty ze své nejlépe nikdy nevylez, primitivní chudáku :)))
  • Nábor stávkujících proti vstupu okupačních vojsk US Army na území Novočeska proběhne zítra v 10.00 hod. před všemi úřady práce .Čest. *10*
  • No taks nám to vysvětlil USAfile.......hned jsme klidnější.... *6*
  • Proti radaru jsem byl taky ale konvoj vítám.
    Radar byl protlačován na základě lživých argumentů (obrana proti Iránu, 0 dopad na zdraví, atd), tedy lžiargumentů takové povahy, které teď používá Putin ve spojitosti s Ukrajinou (Topolánek od něj asi hodně okoukal). Nikdy jsem nebyl příznvce Ruska, ale neberu nekriticky vše, co nám sem Bushovi jestřábi chtěli nacpat.
    Od Radaru se politická situace dost změnila, v USA u kormidla už není Bush a dost se toho změnilo k lepšímu (i když rusofilové nebudou nikdy souhlasit) a Putin se naopak totálně zbláznil.
    Konvoj odsuzují je největší rusofilní křiklouni, kterých je sice minimum, akorát hodně řvou. takže pokud si pan Hlas myslí, že rusofilové = český národ, tak by měl omezit příjem alkoholu na doporučované 4 deci vína denně.
  • je vyhlásit Českou republiku za otevřenou zónu, ať si tu která armáda chce profrčí, škody nenadělá a ještě naši prodavači v bufetech s rychlým občerstvením vydělají, čímž se zvedne hrubý domácí produkt. Máme s tím historické zkušenosti, jen je třeba aspoň 24 hodin předem uklízečce na Hlavním nádraží v Praze nahlásit průchod té či oné armády ať stihne vytřít podlahu a informovat cestující aby nezavazeli v cestě....
  • http://orgo-net.blogspot.cz/2015/03/americka-kapitanka-odmitla-vypustit.html?m=1
  • jo night club volá *1* travesti show co?za co jdeš za vondráčkovou?
  • Mějte se pánové. Dnes budu nakupovat a relaxovat.

Oblékla jsem si černé kalhotky a černé punčochy. Černou minisukni a červený
    roláček který odhaluje přírodní krásná prsa číslo 3. Nakonec černou bundičku
    a Bože já jsem kočka. *14* *14* *14* *14* *14*

Je pátek a jak se říká blázni mají svátek. Tak všechno nejlepší rusofilové. *15* *15*

Mějte se
    Vaše vášnivá kuřačka Simča. *14* *14* *14*
  • Poláci konvoj vítají, chtějí, aby i zůstal, říká novinář

http://video.aktualne.cz/dvtv/polaci-konvoj-vitaji-chteji-aby-i-zustal-rika-novinar/r~605b6ef8d3d211e4a66e0025900fea04/
  • ... jsi neuvěřitelně hloupý, že se tou troskou zabýváš, ale dobře ti tak, blbe :)))
  • Bastard TRPAJZLÍK SE VYSTAVUJE V kREMLU! Vydrží jeho poškozený mozek?
  • ... nefandi si, moc toho tupce intelektuálně nepřevyšuješ, blbe :)))
  • ... budou čumět na tebe, vypatlanče :)))
  • Až odvezou do nově otevřeného diagnostického centra pro duševně choré v Klecanech místního pisatele pod 10 nickama tak se smrskne diskuse ze 150 na 30 příspěvků !!!
    V opačném případě jde o placeného pisatele portálem Tiscali .
  • No a když vlezou na dálnici bez známky a snímače poplatků tak poldové budou koukat jinam ? *3*
  • Slovy Bolka Polívky: Ještě jsem ho neviděl, ale věřím, že ho má.
  • mnó

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ze-pry-jsou-v-Moskve-lide-nestastni-a-hladovi-No-nevime-Pojdte-se-tam-s-nami-podivat-368112
  • S přirozením jako vrata od stodoly.
  • dnes po deváte hodině startuje sojuz s posádkou na ročni misi *3*
  • Jsem holka.

tuto informaci si může každý na inernetu najít. Nikdo s tím žádné tajnosti nedělá.

Simona

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit