Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a nejen rusiofilům ale všem myslícím lidem. co mají v hlavě víc než IQ tykve....
  • hlavně že splácí USA.až ty začnou splácet tak rozkvete Mars *1* *1* *1* *1*
  • Hysterii tu vyvolaly sdělovací prostředky a ne obyčejní občané.Jo a že slavná démokratická US armáda nemohla jet po železnici? No nevím o tom se nějak moc nepíše. Přijde mi to jako záměrná provokace a demonstrace čehosi. Jo a ten připo*** je možná pan Hlas druhý den po opici, já jsem občan tohoto národa tak nevím proč o mě píše, že jsem připo***. Mám prostě svůj názor a třeba i mylný, ale nikoho sprostě neosočuji.
  • no naopak - temnkrát jaderka nebyla myslitelná , protože velení obou stran vědělo co by to udělalo. Dnes to ochlastaní ukrajinštíBANDEROští fašisté a naší topáčtí humanitární.biombarďáci nevědí co válkya obnáší tož hurrá ....a%t si to taky vyzkoušíme.....
  • Fantasto!

Ruská ekonomika se potápí jako Titanic. Díky sankcím nemají rusové na splácení
    hypoték a zasáhne to i sektor s léky. Nemá peníze na modernizaci zastaralé armády.
    Statisíce lidí každým rokem Rusko opouštějí. Alkoholismus a korupce hrají prim.

Rusko jak přiznal Medveděv je v otázce moderních technologií závislé na Západu
    - díky sankcím je od nich odstřiženo a samo nic nevyrábí.
  • Kdyby USA neexistovaly, museli by jsme si je vymyslet, abysme se měli čeho bát a kým strašit hlupáky.
  • Raketoplán Buran je v muzeu *3*
  • Náš všeckýma mylovaný nadsoudruch degeneralisismus Vůdce Putin válku viprovokuje a vihraje! Má atomové rakety a eště v záloze Raketoplán Buran!
  • co asi potřebuje země která má všechno???
  • no lítek do první řady už máme nebojte *3*
  • jj je to lepší počkat na jadernou válku do teď zlato *3*
    zajimavé je že jaderné odzbrojovaní, na kterém se dohodl tehdejší sovětský svaz a USA porušilo převážně USA.....
  • Rusofilové používají plyn jako bumerang - jenže ten se vždy vrací pánové.

Rusko potřebuje peníze za prodaný plyn a bez USA/EU přijde o dobré zákazníky.
    Medveděv přiznal že Rusko má primitivní ekonomiku která stojí a padá na
    poptávce po surovinách. Nic jiného nemá.
  • USA neokupují, USA likvidují, dočkáš se.
  • A jak by měly reagovat na vnitřní krizi v paktu zvaném Varšavská smlouva, a nerozpoutat světovou válku, imbecile?
  • to my teď pár set metru ještě polákům dáme.
    a pak se asi omluvíme sudeťákům *7* *7* *7*
  • Jen ten počet Simčo. Žádám tak mnoho?
  • Kdyby USA v roce 1968 vojensky reagovala tak byla jaderná válka zlato.
    Tak tu nepřekrucuj fakta.
  • děkuji mínuskářum že jim pravda nevoní.překrucovat dějiny to umíte.... *1*
  • Tak máme po zimě můžem válčít .Když to do podzima nestihnem, omluvíme se. Jinak už se učíte být bez plynu a ropy?Máte na to 100 dní *3*
  • Rusko nám také za Ukrajince Brežněva ukradlo Zakarpatskou oblast a hodná Ukrajina se nemůže odhodlat nám a Slovensku ji vrátit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší