Přejít na výpis diskuzí
'Divím se tomuto připo*** národu', říká Hlas o hysterii kolem konvoje
27.3.2015 | red
192 příspěvků
-
Srpen 1968
Spojené státy americké na tuto skutečnost nijak nereagovaly, neboť pro ně byla přednější bilaterální dohoda se Sovětským svazem a poválečné rozdělení tehdejší Evropy respektovaly. *3* -
Připravte se i na kvalitní stravu, nebudete požívat jen Babišovo chemické dobroty, ale budete požívat i Babišovo chemické jaderné radioaktivní dobroty.
-
Nejsem Rusofil=příznivec všeho ruského , NATO mne nevadí vadí mne USA.
-
Armáda USA nás taky osvobodila, ale na rozdíl od té ruské nás nikdy neokupovala. Jsou zde vítáni, kluci šikovní!
-
soudruzi, diky memu moudremu vedeni a rozumnym krokum se podarilo stabilizovat hospodarskou situaci naseho milovaneho Ruska. Takze mohu hrde rict, ze maso i chleba bude. Nejspis kolem roku 2019.
-
USa a NATO Rusofilům prostě vadí . Z jednoduchého důvodu.
Dokud tu jsou nemůže diktátor Putin obsadit okolní země a znovu oživit
totalitní říši podobnou SSSR:
Ukradl kus Ukrajiny. Operuje s neexistujícím NovoRuskem které ukradl. Na papíře
nezávislé jinak Ruská loutka. Jenže svět ji nikdy neuzná a sankce tlačí Rusko
ekonomicky ke dnu. Proto to zděšení v tábože Putinovců. -
Bacha,Simona má koule... *1*
-
ano Simčo za koho kopeš?
-
Ty raději mlč. K článku nenapíšeš vůbec nic. Zmůžeš se jen na laciné podpásovky.
Mladá holka Simona -
Vlasatá halekající opice dáva najevo, že ještě nepošla. Radost z jaderného konfliktu budou mít i majitelé fotovoltaických elektráren výkon těchto zařízení bude neuvěřitelných 456%. Temelín po zásahu bude vyhřívat českou kráterní kotlinu minimálně 300 let zcela zdarma.
-
Simone a Ty máš doma jakou vlajku? Indickou?
-
Nejlepší by bylo kdyby vzal tu s těmí rudými vlasy a šel zpívat. Tak vzít pušku ,už by nemluvil o přip......m národu.Možná ,že by lovil z kalhot kaštany.
-
Jsem holka. Nechte si ty vaše laciné podpásovky.
Simona -
No a zanedlouho začnou umírat děti v Evropském blahobytu, bude jim poskytnuto jaderné solárko, díky americkým dementům.
-
Jsem holka. Základny nejsou okupační armáda.
Ruské základny nikdo nechce. Proč? Protože Rus má nepříjemnou vlastnost
že všude kam vleze zavede vlastní totalitu.
Simona -
Simone, stále čekám na odpověď, kolik vojenských základen na světě mají USA a kolik Rusko. Stačí počet. Nemusíš mně vysvětlovat, že americké základny přijímají lidé ve všech zemí s radostí a vstřícností (kupodivu ten radar u nás narazil na velký odpor). A jestli jsi holka nebo ne, to mně nezajímá.
-
Pane Vachmajstr, Vy jste hlava!
-
v americe taky ale nepíše se o tom *3*
-
Proruskofašistickým kolaborantům tečou nervy, zatímco v Rusku umírají děti hladem.
-
super film je Pentagon wars *3*