Přejít na výpis diskuzí
'Divím se tomuto připo*** národu', říká Hlas o hysterii kolem konvoje
27.3.2015 | red
192 příspěvků
-
americka armada je parta vypatlanej mozku.jsou schopni strilet do deti i žen.viz irak afganistan atd.pak se omluvi že to byl omyl.je to armada na urovni islamskeho statu..po 2 svetove valce vyvraždily nejvic lidi na svete...vytahujou se na male narody.rusove by jim dali na zadek...tak delaj dusno.zmetkove .rusi nemusim ale americany taky ne....
-
Už zase čekáš na svůj důchod?
-
přesně a v nejlepším odtáhnou jak z Jemenu *3*
-
Není to tak dávno co jsi musel chodit do prvomájového průvodu a ani jsi necekl. Mával jsi komunistům na tribuně jak o život a vylepšoval si svůj kádrový profil. Teď tady všem dáváš na vědomí jak je tvá hlava vypatlaná.
-
Rusofilové míchají jablka a hrušky dohromady.
Americké základny nejsou okupační. Jsou ve státech se souhlasem tamních vlád.
Nikomu nevadí protože neoplototí hranice a nezavedou totalitu.
Rus kam přijde nepozván tam už zůstane a zavádí své totalitní nepořádky.
V Doněcku jsou lidé lynčováni za to že mají jako Ukrajinci doma Ukrajinskou vlajku.
Na Krymu jsou zase utiskováni tataři. Protesty se netolerují.
USA ničí práva neomezuje. M"žete proti ní dokonce protestovat. -
jsem proti demonstraci moci.(jakékoliv země a strany)
-
mám pocit že jsem někdy dávno o téhle patálii četl hru s přímo věšteckým názvem: MNOHO POVYKU PRO NIC:/
-
Jediný cip jsi ty a ty tvoje " principi " *15*
-
Asi mezi nimi mnoho rozdílu není. Oba touží po krvi.
-
A názor báby Blažkové by nebyl ? Když už kde jakej votrapa se vyjádřil a amerckýmu cirkusu zatleskal.
-
Jsem holka.
Simona -
Základna není okupace. Udělej si v tom konečně jasno.
Americké základny státům nevadí. Ruské nikdo nechce protože rus všude kam přijde
zavede vlastní totalitní režim. -
Stále čekám na tvoji odpověď na otázku, kolik vojenských základen na světě má Rusko a kolik USA? Tak buď seriózní a napiš mám to zde.
-
teď jste mu to nandal občane *3*
-
Jistěže bude visílán Kaku. Ovšem tobě to může být jedno, když vy bezdomáči stejně televizi nemáte.
-
okupace jako v roce 1968 ?? hmm a snídal jsi ráno stoličnou a boršč že ?? *3*
-
Až přijde islámská rozpínavost na naše hranice co budete dělat?
Já ty nevěřící co jsou proti všemu už vidím jako první co půjdou chránit Evropské hranice. Ťech pár Amerických vojáků co tady projede je naprostá banalita. V Evropě je více muslimů než Američanů a nikomu to nevadí. Ještě jsem nikde nezaslechl, že by nějaký Američan udělal teroristický útok v EU.
Prosím zasílejte svá jména do pořadníku kdo půjde bránit hranice. Doufám, že se přihlásí ty nejhlasitější skeptici a provokatéři jako první. Řeknu Vám jedno ani jeden zbabělec se dobrovolně nepřihlásí a raději zaleze někam pod zem. -
Jsem holka. Přestaň pomlouvat a špinit názorovou odpůrkyni.
Simona -
takovej humbuk...loni projelo 14 kolon a nikdo ani píp.nedávno plnej vlak britů
-
Rozkaz ano, ale až když se předem dohodl Brežněv s Johnsonem. Kterého ujistil, že nebude pokračovat dál na západ.