Přejít na výpis diskuzí
Dvořáková v šoku: Národ zase uvěřil Schwarzenbergovi. Je to neuvěřitelná kampaň
17.1.2013 | red
104 příspěvků
-
Tak se vy tri 'vzdelanci' predstavte,kdy jste dokoncili VuML a s jakym vysledkem,mate-li vyssi skolu SNB,popripade jestli mate Vyskovskou VS pozemniho vojska,jak to bylo s 'Vasimi' pohnutkami napadnout tehdejsi SRN.
Nestydte se komunisticky S V I N E a napiste nam o sobe... *12* *12* *12* -
Seš klasická ukázka komunistického intelektuála; nechceš pracovat v naší škole coby učební pomůcka? Uskladnění v teple a suchu garantuji.
-
Podle internetu Kalousek odpustil Schwarzenbergovi 5 milonovou dotaci ( na něco?). Takže se nejedná o nezávislého kandidáta, i když nejde o extra částku. Skutečná varianta volbyve skutečnosti je Becher versus Kalousek. Mladší asi taky nemají v paměti Kalouskovi "výstřednosti", slušně řečeno. Je to problém a asi to špatně skončí. Připomíná mi to volbu Obamy, toho mnoho lidí taky nechtělo a nakonec se prosadil, dokonce dvakrát.
-
Not CSSD je zkušený blb, neumí se ani podepsat bez chyby.
-
stejně to bylo rozhodnutý předem, nevěřím volbám.. *16*
-
Pokud chcete,aby byla republika ještě menší,případně jen kolonií suděťáků a pohrobků nacistů,tak volte """KNÍŽETE""" Potom promrknete,až se budete stěhovat z pohraničí.Tenhle dementní stařík je jen loutkou a ve svém omezeném myšlení už není schopen rozlišit k čemu ho použili. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
-
Tady zas mají komouši schůzi? No, nebudu rušit, čest!
-
Pokud chcete,aby byla republika ještě menší,případně jen kolonií suděťáků a pohrobků nacistů,tak volte """KNÍŽETE""" *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* Potom promrknete,až se budete stěhovat z pohraničí.Tenhle dementní stařík je jen loutkou a ve svém omezeném myšlení už není schopen rozlišit k čemu ho použili. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
-
Takže jsi to pochopil...
-
Patrně žádné.Ani pořádně neumí opsat to,co se mu dá. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
-
Velmi chytrá paní, vysvětlila to ovcím a blbům, ovšem s jednou chybou, a to srovnáním s Havlem kterého nemůže 90 procent lidí ani cítit.
-
A proč bych měl psát sci-fi fantasmagorie, když je tady mám jako na podnose. A ty čti, co je napsáno, pokud tedy jsi alespoň alfabet - píši přece svůj názor, mám na svůh názor právoí a navíc předem upozorňuji, co je mi podivné a proč a píši, že to nemohu doložit,k tedy, že jsde jen po spekulatívní názor. Zda je pravděpodobný, ať si každý posoudí, na kolik jsou ty podivné okolnosti pravděpodobné. Prostě tvrdím, že Schwarzenberg bud ečeským prezidentem, protože ty "temné síly" potřebují na hradě Schwarzenberka a ne Zemana. A ten to buď ví, nebo minimálněw tuší, ale předem to nevzdává, poněvadž to také nemůže doložit. A z jeho úst by to již bylo horší. Ostatní si snad můžeme myslet, co chceme, ne ???
-
Národe probuď se toto je jediná cesta
http://www.youtube.com/watch?v=xXekFsv-NuY -
S tímto příspěvkem plně souhlasím, otom že jsou Češi banda blbců,jsem tu už jednou psal. A taky jsem tu napsal,proč a jak dlouho si nechají Češi sr*t na hlavy a na všechno kývat.Proč nejdeme do ulic a nepošleme tuhle zlodějskou a zkorumpovanou vládu,rovnou do krymu i s tím obr zlodějem Klausem i s jeho kumpány,které zachránil svou opět zlodějskou amnestijí,kvůli kterému teť chybí v rozpočtu miliardi.Tyhle dva šašky jsem taky nevolil,Zemana z důvodu,že má špinavé ruce ze svého působení jako premiér a knížete proto,že souhlasí s okrádání lidí v tomhle státě.Lidi kdy už konečně otevřete oči a zapnate mozky.
-
Po likvidaci Okamury nebylo z čeho stejně vybírat. Jeden kandidát téměř jako druhý. pro občany žádný přínos.
-
Chtěl bych vědít co ty máš za vzdělání! Trole!!
-
Lidi nebuďte na hlavu padlí.Proč volíte knížete?To jste už zapomělí co říkal když nastoupil do úřadu k Havlovy?Že je potřeba omluvit se sudetským němcům za odsun,vrátit majetky církvím a šlechtě.Jenom se divím,že studentimu takovému lotru fandí.Volby byly asi zmanipulované.Nejde mi do hlavy poslední skok o 5-6 procent hlasů,pro "knížete".
*6* *6* *6* -
Národ v šoku,že je Dvořáková v šoku
-
Ty to zjevně nemáš v životě lehké; vyzkoušej si přivydělat psaním vědeckofantastických povídek.
-
No,me by zajimalo,z jakych penez je tato 'ODBORNA' pracovnice placena.
Ze by ODS-CSSD/Pruzinskyij-Zeman-Slouf a Kato?