Přejít na výpis diskuzí
Evropa bez Británie, snadné sousto pro ruského medvěda?
24.6.2016 | Alina Holušová
217 příspěvků
-
KDO SE VLASTNĚ BOJÍ? JE NA ŘADĚ CZEXIT? Ti lidé co se musí starat sami o sebe za těchto podmínek jak se o nás stará EU budou i bez EU na tom stejně. Teď propaganda bude vše špatné svádět a vinit a odrazovat od dalších odchodů. Jak průhledné a populistické, po ovoci poznáváme je...Jaký to má užitek setrvávat ve svazku který je veden tak že diktuje, tím se stává se totalitou, nemá zpětnou vazbu, a jde proti lidem a neptá se jak to sami chtějí? Vlastně paradoxně napomáhají že lidé se od EU politiky odklánějí. Připadá mi to jak za minulé totality. Také štvala svou propagandou proti kapitalistickému západu. Tím že nic nevzkvétalo, pokrok nenastával, sliby o zářivých světlých příštích časech se nekonaly. Ale i přesto jsme si žili lépe než jiné části světa, protože jsme z větší části pracovitý národ. Dělo se pak logicky že byl západ vlastně populárnější. Jaká to opět podobnost. Neměli bychom už na nikoho spoléhat. Mocnosti nás vždy jen využívali. Ve finále se každý musí o sebe postarat sám. Sedět na zadku a čekat pomoc od nějakého Putina či někoho jiného? To jsou myšlenky a názory vazalů a nesvobodných neschopných poddaných a lokajů. To už tu přeci máme teď, žádná prosperita se opět nekoná, valná většina se stala otroky a rukojmí monopolů a bank. To se prosím proberte a sami už začněte něco dělat.Jaký si to každý sám udělá takový to má...Historie ukázala že schopný obyčejný čech je schopen přežít i v těch nejhorších časech. Bojí se jen ti co se vezou a profitují...lokajové a patolízalové na obou částí spektra a světových stran...Pokud s tímto názorem souhlasíte či nesouhlasíte nemám s tím žádný problém Toto je moje myšlenka, nemusíte třeba v mnohém souhlasit. Je jen na nás chopit se příležitosti a začít něco skutečně dělat. Každý jak umí podle možností a schopností. Myšlenka-slovo-SKUTKY.
-
Vivat Novorossia!! *1* *1*
-
-
Odproné rusácké bestie určené k vychcípání hladomorem zorganizovaným největším světovým gaunerem komoušfašistou - potratem bolševické ču.ky skřetem putinem.
-
Trotlle, trotlle, ty ruský ocase,ty tu demenci ani skrývat nemusíš.
-
-
Nasr si, semjone. *15* *15*
-
-
-
To je ale echt tupoblbec tenhle teplej Semjon Gayínek, prej se trhne Skotsko, to se asi pak hned přestěhuje na kontinent, bóóóóže!!!
-
-
Semjon Gayínek jsi ty sám ruský teplouši BTw zlej trolle,
semjona jsi vytvořil ty a to tak že jsi zkomolil moje jméno Simona,
Jsem holka a tobě to vadí takže i teplouš opravdu budeš.
Podvádíš tu s bodama. na víc nemáš ruse hnuse. *2* *2* *2*
skotsko se vrací do EU takže smůla ruský kašpare,. *2* *2*
-
-
Je pokud si nebudeme lhát,nebudeme strkat hlavy do písku nebo do cizích prd.lí, bude nám mnohem lépe.
-
Bijte na poplach! Bijte na poplach! Holuška se zase urvala za řetězu a fantazíruje! *15*
-
Simone ty bukvice beeeee, beeeeee..hi..hi..hi
-
-
Já jsem TA holka Simona a tobě to vadí.
Takže do kategorie teplouš spadáš jen ty sám Rusáku zlej BTW Rybanne kulihrachu trolle *15*
-
-
jediný kdo to špatně nese je simona jinak se nedá rozumně vysvětlit je zaplevelování všech diskusí.a to se prosím považuje za slušnou osobu
-
-
Nevím proč bych to špatně nesla. Skotsko se vrací do EU takže část británie v EU
zůstává. Hloupé anglány nyní čeká velký problém - ekonomický propad a odtržení Skotska.
Anglán bude brzy prosit aby ohl do EU zpátky
Ty tu podvádíš s hlasováním, komolíš moje jméno Simona a zapleveluješ debatu Gayínkama.
Ty po slušné debatě nevolej ruský grázle zlej BTW Vinetu Rybanne trolle
-
-
raději medvěda,než teplouše a kary smradlavce z Británie..
-
-
Raději lidi z civilizovaného světa, než smradlavou, ožralou, tupou, rusáckou filcku, což je 99,9% těch vychodostepních válečnických nájezdnických bestií.
-
-
Jsi b l b co o rusku nic neví
-
-
Kdo byl v Rusku tak ví, a já tam byl, a nejen jednou *16*
-
-
-
-
A teď tu o karkulce.
-