Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane rádobybaviči, který se směje jen sám svým rádobyvtipům, paměť máme právě dobrou. Lidé měli před 89tým hovno, ale měli jistotu bezplatného školství a zdravotnictví. Měli jistotu nějaké, i když mizerně placené práce a tím měli i na základní potřeby. Čekali, že se revolucí jejich životní úroveň zvedne. Čekali, že už je nebude vládnoucí třída vykořisťovat a okrádat. Opak je pravdou, jsou okrádáni státem a bankami ještě víc. Kdo se nechová bezohledně k druhým tak nemá v dnešní době nic. Zdánlivě to vypadá jak se naoko máme dobře, ale až jednou někdo přijde a řekne zaplaťte hned dluhy, hypotéky a leasingy, tak bude půl národa žít v kanále a pod mostem. Makám od nevidím do nevidím a mám nadprůměrnou mzdu, neměl bych si stěžovat, ale dokážu soucítit se spoluobčany "své" země a začínám vidět tu naší růžovou budoucnost. Všichni ti vyžírkové tu budou ještě pár let krást a pak až tu bude jen svrab a neštovice si odletí na ty své ostrovy jako vy a nechají to tu na pospas osudu. Ano to jsou ti praví vlastenci jako vy, co mají plnou hubu humanity a demokracie.
  • To já chci vrhat při pohledu na kohokoli z ODS a TOPky... Včetně jejich lobbistů a podržtašků...
  • Zalez rudá pohromo ! *2* *2*
  • a takhle to dopadá když rodiče pustí k internetu svého desetiletého synka. . .
  • ... a potom se vraťte spátky pod most...
  • A proč myslíš že bych se z nich jako měl posrat? Jen sem se snažil trochu normálně napsat že Vydra je hňup co nejspíš nechápe co se tady děje.Respektive, vidí to jen ze svého úhlu pohledu.Že spoustě herců nastartujou kariéru jejich rodiče je jasný, to nefunguje jen v herectví.I např. doktor se snaží se zvého dítka mít obvykle zase doktora. . . atd.Jen dělník obvykle svému dítěti říká uč se aby si nedopadl jako já.
    Všechny ty skupiny lidí jsou k nečemu potřeba.Koneckonců i ten bezdomovec je dobrej apoň k tomu, abych viděl jak můžu dopadnout když se na všechno vykašlu.Ale lidstvo je potřeba posuzovat všeobecně.Ne si myslet že když já se mám dobře tak se tak maj všichni.Což je problém velkého množství lidí.
  • Musím souhlasit.Popravy a zatýkaní nevinných nevadí.Za hrdiny považují občané Smetanu, který se chce zviditelnit a malého teroristu Vondrouše.Spisovatel Michal Viewegh získává popularitu svými samolibými knihami, které vše jedině kritizují..Jeho poslední román Mráz přichází z hradu je toho důkaze.Já znám knihu- Mráz přichází z Kremlu a ta byla pravdivá.Vzpamatujte se pošlete komunisty tam kam patří, na smetiště
  • No jak tak koukám kolem ono jich tu bude víc *2*
  • Ale čtení tvému zdraví opravdu neuškodí *2* *2*
  • Tak to dopadá když dva ožralci jdou po obědě na internet serfovat *2*
  • Jaka ztrata pameti?Co je to za reci?Ja si dobre pamatuju praci pro vsechny,zdravotnictvi zdarma,skoly a bydleni prakticky taky.Socialni jistoty a poradek na ulicich,kam se clovek nemusel bat pustit deti.A pamatuji si i lzi nynejsich zlodeju z roku 1989.My nic nechcem,zadne majetky ani posty.Takze vitam vitezstvi levice,jen me mrzi,ze neni vyraznejsi aby uz ODS tahlo tam kam patri,na smetiste dejin.
  • Mě se chce blejt velbnosti z Němcové *11*
  • ... kariéře :)
  • ... a máš to, poučuje tě zde každý blb :))))
  • ... se z nich neposer, velká část z nich je líná makat a tak se herci stali díky vlivným rodičům hercům, prošoustali se ke keriéře apod.
  • ... málokterý politik vyvolává odjakživa víc pocit zvracení jako pako Zaorálek :((((
  • Herci. . . co dodat.Běžte si to zkusit, za nějakejch cca 15-16 tis.čistého (a to je ve firmě ve které pracuju já, nedělám si iluze o tom, že takhle platí všude) makat někde do fabriky s vidinou práce do cca sedmdesáti let a klidném a zabezpečeném důchodu jen snít.
    Že sem se měl líp učit? no zkuste si představit svět kde budou všichni inženýři a všichni budou chtí pracovat jen na vedoucích funkcích. . . *1*
    Že bych jim to záviděl? kdepak, ani náhodou.Ale je nutné si uvědomit jednu věc.Společnost se skládá z několika druhů lidí.Jedni musí pracovat aby bylo co žrát,do čeho se oblíkat atd.Další to musí vést,musí se starat o to aby to všechno fungovalo.Nebo si snad někdo představuje, že si dělník od soustruhu bude zařizovat elektriku aby mu ten soustruh běžel, že si bude shánět materiál aby měl z čeho dělat a že s výrobkama bude objíždět zákazníky aby to prodal? no to by toho udělal.Další se pak musej starat o nevýrobní sektor, lékaři, policie, armáda, politici,zábava . . . atd
    Proč to píšu?, protože pan Vydra si asi neuvědomuje,že politika posledních vlád nejvíc dopadá na ty mravence který se staraj o to aby měl v čem jezdit, aby měl co na sebe a aby měl co žrát.A tihkle lidé netrpí kolektivní ztrátou paměti.Právě naopak, tihle lidé si moc dobře pamatujou, že spousta z nich se za komára měli líp než se maj teď.Takže se není čemu divit, že se preference komunistů zase zvedaj.
  • Reklama je na klamání a podvodu založena zlato *2* *2*
  • ... neuvědomuješ si, jak svými příspěvky i tupce přesvědčuješ, že jsi jedním z nich :))))
  • Nejde o to jestli někdo koupí ten šmejd na "zhubnutí", ale o ten podvod, že tento ovar jakoby zhubnul, když je to obráceně. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit