Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... tak na to nečum, já vůbec nevím, co to je, blbče :))))
  • ... toto je na tebe jako snad vše ostatní příliš složité :))))
  • Ty tři slova fakt moc nejdou dohromady soudruhu *2*
  • ... herec Vydra je vyčpělý asi jako zpěvák Lionel Richie
    ... nechápu, kde v sobě někteří čeští herci berou gloriolu výjimečných lidí
  • To že jsou tu blbci co ty reklamní šmejdy kupujou není jeho vina *2*
  • Novotnej, řekni nám jak to bylo s tou reklamou na zhubnutí, jak jsi za to inkasoval peníze. Nechat se nafotit jako ovar, upravit to v počítači a jít se přežrat, není to náhodou podvod?
    Dobře víme, jakým způsobem se přežráváš v Thajsku, jakou komedii okolo toho "zhubnutí" hraješ.
  • A přesto se tu najdou miliony blbců kteří čuměj na VIP na Primě. *2*
  • jsem šel volit a protože nebylo koho, hodil jsem tam prázdnou obálku, Nazdááááár! Dneska stejný jako Čest práci! Jsou tam stejní č..áci! *10* *11* *16*
  • Názory komediantů nás tak zajímají. Konkrétně zprofanovaný ovar Novotnej může kecat. V devadesátém druhém na vystoupení Fešáků říkal: ,,Všichni budeme akcionáři, všichni zbohatneme."
    Tak proč žebral v pořadu Den D o miliony na "podnikání"?
    Vydra a jeho kobyly, na které dostal dotace od Bendla, to je kapitola sama o sobě.

Tyhle komedianty nebrat. Ještě že se nepodařilo Topferovi dostat se zase do senátu a zajistit si další imunitu.
  • V politice chytrost není předpokladem k úspěchu. *2*
  • Chytrý jak rádio. A ještě k tomu agresivní. Měl by jít do politiky, udělal by kariéru, frajer.
  • přece se nezúčastním voleb do instituce, kterou tady nechci..
  • Mám dojem , že komentáře pana Vydry a paní Mašínové sem dávají Parlamentní listy a Tiscali zcela záměrně, protože vědí, že tim podráždí většimu čtenářů a vyprovokuje se tím diskuse , kterou se pak autoři velice dobře baví. Objektivita Vydry a Mašínové je jasně na vodě a jedinou možností je tato články ignorovar a nekomentovat. Pak se tu už neobjeví.
  • Tak to je pravda. Pravda, láska a KSČM musí zvítězit!!!!
  • Spousta lidí to bere jako tradiční procházku *2*
  • když není koho volit tak proč chodit k volbám?? *16*
  • A ti líní tupci přitom živí celou tuto hereckou sebranku *2*
  • Češí jsou možná líní,ale pánové Vydra a Novotný jsou určitě slepí.
  • Jenže za komunistů dělali virvály, když jednou zdražili rum z 36,- Kčs na 44,- Kčs (za 40 let) jejich vády, to bylo kraválu... A dneska se zdražuje a krade každou hodinu a lidé mlčí a jenom kuňkají: "Co se dá dělat, no, je to blbý, no tak raději nepůjdu ani volit, aby náhodou se nepřestalo zdražovat a krást. Statečný to národ Jana Žižky - ten se v hrobě ne obrací, ale létá jako fofrdle...
  • To je dobré přirovnání,
    Já chci taky azurové lízátko, ale vím, že v obchodě nikdy nebude. Ono je totož jiné a nejlepší a proto tam nikdy nebudou, protože ty oranžové, červené , modré a jiné už jsou staré a nechutné ,hnusné,protivné a zvedající žaludek.

Až budou v nabídce nové kusy, rád zvednu prd@l a půjdu i k volbám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit