Přejít na výpis diskuzí
Herci Vydra a Novotný: Češi, kteří nevolí, trpí asi Alzheimerem. Líný národ
21.10.2012 | Sebastian Kantor
98 příspěvků
-
... herec Vydra je vyčpělý asi jako zpěvák Lionel Richie
... nechápu, kde v sobě někteří čeští herci berou gloriolu výjimečných lidí -
Docela by mě zajímalo, proč se dává prostor ke komentáři výsledku současných voleb jenom těm, kteří z kapitalismu nejvíce prosperují? Z toho pak logicky vyplývá otázka, komu vlastně takováto média slouží...
-
Češí jsou možná líní,ale pánové Vydra a Novotný jsou určitě slepí.
-
-
Tak to je pravda. Pravda, láska a KSČM musí zvítězit!!!!
-
-
Ty tři slova fakt moc nejdou dohromady soudruhu *2*
-
-
-
Angažování různých herců,zpěváků atd.v politických sr(cenzurováno),je zoufalost před definitivním zaříznutím.
-
Je jenom a jenom na mém rozhodnutí zda půjdu a když,tak koho budu volit.Pokud budu dostávat penízky z pochybných fondů,tak možná půjdu volit ty,kteří mi k tomu dopomohli.V opačném případě mi jsou ti gauneři v politice celkem ukradení a nestojí mi ani za to,abych někam šel volit. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
pro Lepetyra:
Dobrý den, dle mého selského rozumu nikdy nic zadarmo nebývá a tak to bylo i před rokem 1989. Na to "zadarmo" se musely přece vzít peníze z jiného hrnce, nemyslíte? Ohlížet se zpátky a srovnávat "tenkrát" s "dneska" je k ničemu. Jediné srovnávání, které má smysl, je srovnávat se s těmi lepšími. To je inspirativní a to jediné má smysl! Až si tohle Češi uvědomí, zvednou zadky z hospodských židlí a začnou pořádně a kvalitně pracovat tak, aby si zasloužili zpátky svoje "zlaté české ručičky".
EJ -
Pane rádobybaviči, který se směje jen sám svým rádobyvtipům, paměť máme právě dobrou. Lidé měli před 89tým hovno, ale měli jistotu bezplatného školství a zdravotnictví. Měli jistotu nějaké, i když mizerně placené práce a tím měli i na základní potřeby. Čekali, že se revolucí jejich životní úroveň zvedne. Čekali, že už je nebude vládnoucí třída vykořisťovat a okrádat. Opak je pravdou, jsou okrádáni státem a bankami ještě víc. Kdo se nechová bezohledně k druhým tak nemá v dnešní době nic. Zdánlivě to vypadá jak se naoko máme dobře, ale až jednou někdo přijde a řekne zaplaťte hned dluhy, hypotéky a leasingy, tak bude půl národa žít v kanále a pod mostem. Makám od nevidím do nevidím a mám nadprůměrnou mzdu, neměl bych si stěžovat, ale dokážu soucítit se spoluobčany "své" země a začínám vidět tu naší růžovou budoucnost. Všichni ti vyžírkové tu budou ještě pár let krást a pak až tu bude jen svrab a neštovice si odletí na ty své ostrovy jako vy a nechají to tu na pospas osudu. Ano to jsou ti praví vlastenci jako vy, co mají plnou hubu humanity a demokracie.
-
Za našich dobrých časů by se z kriminálu nevyhrabali!!!
-
Lidé nevolí to co nechějí!!! Senát je k ničemu jen žere peníze, tak ho lihé nechtějí a k volbám nechodí. Pravicové stany jsou stranami zločineckými, tak je lidé nevolí
-
Se senátem nesouhlasím a zloděje nevolím,tak nevidím důvod proč bych volil