Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • " A "univerzální amatéry" viní z nekvalitní a neodborné práce."
    .
    No tomu určitě věříme, že nekvalitní práce hodinových manželů leží na srdci profesinálním řemeslníkům. *1* *1* *1*
  • Kdo se nevyrovná se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu.

A my jsme se s rudým komunistickým bestialismem nevyrovnali, a proto se nám sem znovu vrací. Co je komu do toho, jestli doma potřebnou opravu sfušuju sám nebo si řeknu kamarádovi, který je šikovnější a když to udělá tak mu za to něco šoupnu. Měli by posranci řešit důležitější věci, kterých je víc než dost, proto jsme si je zvolili a platíme si je.

A řemeslníci si stěžují že přicházejí o práci? Tak musejí pracovat rychleji, kvalitněji a levněji, než konkurence. A ne že mi nějaký úřad bude určovat komu opravu smím svěřit.
  • Stát by do trhu neměl zasahovat. Je věcí zákazníka, koho si objedná. Dobrých řemeslníků je skutečně málo a tak chápu, že namísto čekání si lidé raději objednají Hodinového manžela.
    • jo vidím to úplně stejně. Čest vyjímkám a skutečně šikovnejm chlapíkům. Ale vemte si, kolik je vychcánků, co si nevidí do huby - pako, který horko těžko vychodilo devítiletku ti po pátym pivu s vážnym ksichtem řekne, že pod 400kč na hodinu se MU NEVYPLATÍ PRACOVAT!

A je jich jako sraček.....jen ať je víc hodinovejch manželů, který opraví samotný matce samoživitelce kapající kohoutek za 200kč - za 20 minut je hotovej.

Nedávno mi instalatér zapojoval bojler a záchod, byl u mě půl hodiny ......1 900kč, bydlí ve stejném městě jako já, asi 2km od mého domova, přitom je úplně dutej. Tihle šmejdíci pak vrhají špatný světlo na šikovný řemeslníky, který by si za to vzali třeba 800kč a za tu půl hodinu přece pořád hezké peníze, i kdyby projezdil kilo za za PHM
      • Za 20 min. 2 stovky, to je též 600 za hodinu. Kohoutek si vyměním sama. To dokáže každý. Těsnění měnit, není dobré, lepší je vyměnit kohoutek. Musí se však vzít do obchodu. Těch typů je tolik, že když ho nebudete mít sebou, tak můžete chodit tam a zpátky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit