Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... jsi dokonalej čukáááááááááček :)))
  • ... jsi potkan, vřele děkuji za seznámení s poměry v kutlochu posledního blba :)))
  • ... tupost BIJCE je zárukou, že tím primitivem bude kdokoli vždy vytírat podlahu jako já :)))
  • ... jo, jo, je nabíledni, že navždy zůstaneš nejprimitivnějším póvlem na zeměkouli, blbe :)))
  • ... co bys za to dal, ty zdegenerovaný primitive, nevysiluj se, již tě fakt totálně jebu :)))
  • dearhitler.ru
  • ... Simonka se vzteky pochcala a smrdí jako kyselá prdell :)))
  • ... moje IQ 65 vás všechny rozmázne, pitomečkové :)))
  • ale ty prý dávaš. Tuhle jsi tady sliboval kuřbu. Pak se tu psalo že objíždíš svoji zparchantělou matku. Ty bys moc rád dal, ale není komu.Prase netáhne,co?
  • Já vyjdu s každým, ale třeba na dovolenou bych s Hillary nebo Voloďou jet nechtěla. Ale s Milošem v gumovém člunu, to by bylo jiné kafe! To bych neodolala. S Kimem bych se asi taky domluvila.
  • chacha tak tak to je? Ale přeci zparchantělou matku máš tady jedině TY.Navíc ji prý i pícháš.Zdegenerovaná familie je jen u tebe v chlívku špíno.
  • že by zdejší obecný prasič stránek zalezl domů do chlíva, našel si kousek prochcané slámy a ulehl? Rypákem pěkně do chcanek? Marné romantický prasečník je prasečník.
  • tvoje rodina soudruhu už dávno hnije v půdě ty špíno z bordelu *1* *1* *1*
  • *16* *16* *16*
  • ... mám víc IQ než celá tvá sparchantělá famílie dohromody, zdegenerovaná trosko :)))
  • určitě tvé IQ sklenice vody tomu napovídá *7*
  • ... čau, nedej se :)))
  • ... omyl, ubohý balíku, že na to se*u jako na tebe, je má velká radost :)))
  • ... zdar :)))
  • dearputin.com

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit