Přejít na výpis diskuzí
Izolovaná Severní Korea: Podívejte se na unikátní fotografie
4.4.2013 | Danica Klein
152 příspěvků
-
Nic špatného na těch fotkách není, a ta silnice vypadá lépe než naše D1--- *1*
-
-
kdyby po D1 nejezdila auta, tak by nám také vydržela a máme i jiné dálnice
-
-
Polska konina je bez chyby zdrava!
-
Je vidět ze v zemi oné žijí lidi . Měli bychom se s nimi domluvit. Střílet na sebe nukleárními raketami je cesta do pekel.
-
-
Zatím střílet chtěli oni, pokud se nepletu - a rovnou jadernými zbraněmi. Ignorují celý svět a vyznávají Kima jako náboženští fanatici. A kdo se tak nechová, jde na převýchovu do pracovních táborů. naštěstí tohle známe z 50-tých let.
-
-
Asi nám ukazují poslední mírové fotky z KLDR. Co nevidět budeme koukat na unikátní fotografie americké humanitární pomoci vzdušných sil AirForce.
-
-
Myslím, že ne, pokud tedy Severní Korea jen bude vyhrožovat, ale nic nezačne. Ono si i Amíci spočítají, že jim tam nebudou střílet něco, co by jim snadno zlikvidovali. Třeba poskytnou atomovku Talibánu, kdo ví ???
-
-
Super cesty lepší než v České republice a to že jaso Amerikáni agresoři otom není pochyb. *12*
-
Ještě dodatek: to by měl přijet vyfotit zničenou D1 a další silnice.Podívat se na Prahu 11 -J.M. a určitě by si připadal jako doma.Město psů a ouven.Okružní cesta busem 154 na centrum Chodov - to je zážitek ,být to před r.1989 to by se Pecháček ztrhal.
-
když vidim to mesto a ty silnice no tak mi to pripada,že jsme se mi moc nepohli nafotit ty nase silnice tak bych myslel korea no ,ale maji to tam hezci mame co dohanet chce to vice bezdomovcu at je dozenem
-
H O V A D A komunisticky, nemaji co do huby, ale valku by chteli. *12* *16* *11*
-
-
Nemají co do huby? no podívej se někdá na pohublé trosky lidí z koncentračních Německých a táborů a porovnej si obrázky. Děti i dospěláci jsou dle fotek normálně krmeni.. *1* *1* *1*
A tím že to nejsou oficiální propagační fotečky ale tak říkajíc fotky z druhé ruky a ještě k tomu pořízené cizincem maj ještě větší důkazní hodnotu.
Chápu vztek zdejších kovaných pravičáků. Zhroutil se jim svět a názor že Severní Korea je pustina
kde nic není a lidi choděj v bederních rouškách jako divoši. *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Myslim, že nekdo dela hrdinsky cin z udelani par bežnych obrazku. Už v roce 2006 jsem si v Severni koreji mobilem fotil co se mi libilo. Sice hodne opatrne a se strachem, ale preci. A zde ukazane fota neukazuji nic o bide a nestesti korejskeho naroda. Myslim ze by se lide hodne polekali videt opravdu realne snimky zivota v Koreji, a budovani komunismu. Vladim
-
-
ahoj m.vladime.
nechtěl bys ty fotky vystavit ?myslim,že by lidi měli vidět skutečnou realitu a ne propagandu.
martin -
Lži debila Vladima. Samé bolševické lži. Nikdy jste v KLDR nebyl!
-
-
Proc lhat. byl jsem tam nekolik mesicu a tak vim o co jde. Pokud se potrebujete na neco zeptat, ptejte se. M.vladim
-
Jane, obdivuje mě Váš přehled. Předpokládáte, že tak jako vy někdo používá lži, aby Vás přesvědčil? Podle sebe soudím tebe.
-
-
-
Bravo. Tam se alespoň buduje a dělá něco pro občany.
-
-
Alespoň je vidět, jak nám tady lžou.
-