Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už nikdy fronty na maso posrané od much!
    • otec nosil maso i tresčí játra z kantýny na OV KSČ. Bez front a bez much *15* *15* *15* *15* *15* *15*
      • Já jsem si to taky myslel *1* , nebo stačilo, aby byl funkcionář, vedoucí pracovník, milicionář, komouš, svazák, světskej (což je stejná skupina hajzlů), hokejista, nebo vedoucí prodejny s nedostatkovym zbožím a měl maso z místního masokombinátu zadara. Na sídlištích smrděli kontejnery zkaženym masem, který místní "šlechta" *12* nestačila sežrat, v masnách v pátek matky stály od 6 h. fronty. Maso se v masokombinátech kradlo po náklaďákách. A tak to bylo všude. Ve fabrikách vše, co se dalo ukrást (od tužek, papírů, po vrtačky, stavební materiál, toaletní potřeby). To jenom pro ty soudruhy, co zde kálejí svými rudozlodějskými tlamami, že někdo po 89. rozkradl "národní majetek". Nebylo co, soudruzi, už bylo rozkradeno vámi. Zaostalá výroba, technologie, zničený zemědělství, poškozená krajina. *16* *16* *16*
        Výborně, pusinko, jen tak dál *1* *1* *1*
  • no když už jsou na tom rosofobové v USA tk, že jejich guru je hloupoučký agresivní Mc cain, který tak rád vidí mladé muže umírat, sám a pravnoučkama sedí pěkně v zázemí, tak už jsou v koncích, Říkám to pořád, pravice nemá myšlenky, má jen hesla, a ještě hloupá hesla. *15* *15* *15* *15*
  • Pamatujete, jak si za komoušů musely ženský vyrábět vložky, protože se nadaly koupit?
    • Pamatujete si jak bylo hezké jentak se projí bez mobilu. Bez toho, aby vaší pozici někdo stále sledoval.
      Nedávno jsem slyšel hezkou frázi v rádiu od pana Petránka:
      "Víte kdy byla nejlepší doba? Když Vám bylo 25let"
    • Ano to byla komunistická bída v praxi. Zde je musela dívka hodiny vyšívat
      zatímco na západě si je žena koupila hotové na každém rohu.
    • já jo. Z vaty a obvazů *1* *1* *1*
      • no prosím, tak to je opravdu ojedinělá zkušenost a kdoví, kdy se ti, zloději nicků, bude hodit. My ostatní jsme si běžně vložky kupovaly v drogerii či v lékárně - ale takovou inovaci,
        šít je z obvazů, na to jsme nedosáhly *2* *2* *2* *2* *2*
        • Pamětníci vědí, že pokud vložky náhodou byly, tak se na ně stála fronta. Jako na auta, ledničky, pračky, televizory, bojlery na teplou vodu, na banány, na maso na neděli i od 4 h ráno, na knížky... *9* *9* *9* *9* *9*
          • Když jste byli blbí, dobře vám tak. Já nikdy frontu nestál.
    • ne, to je ale novinka, vy jste si je doma šili? *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Pan Mc Cain - budoucí prezident USA to řekl jasně!!

Diktátorům se neustupuje. Bohužel EU je opět zasažena váhavostí a ztrácí čas
    na jednáních s Putinem které nikam nevedou.
    S Ruskem není třeba jednat. Je třeba mu dát ultimatum - stáhněte vojáky z Ukrajiny
    nebo bude zle.
  • Už nikdy fronty na toaletní papír!
    • a že ho rusofobové v posledních měsících spotřebují pořádná kvanta *15* *15* *15* *15*
    • si zas budeme vytírat Rudým právem. *1* *1* *1*
      • Raději iDnes, ale nezapomenout vytáhnout PC ze sítě!
      • nekraď nicky nezábavný osle
  • On takovej běžnej komunista za den vyprodukuje tunu lží, ale neunese ani gram pravdy!
  • já bych řekla, že Rusko KONEČNÉ nalezlo samo sebe, nebude vyvážet své bohatství za pusu, i když kdyby nedodávalo Ukrajině uhlí, pomrzli tam ještě tuto zimu. Doufám, že už to bude naposledy a nadále nechá Ukrajinu, aby se stala, jak to půjde. Doněck a Luhansk sáami, Zakarpatská taky sama . a co teprve bude se Lvovem, Poláci mají dlouhé prstíky... takže o Rusko strach nemám, to je zcela v pořádku. *15* *15* *3*
  • Už nikdy fronty na pomeranče!
    • raději frinty na práci a teplou polívku *15* *15* *15*
      • frinty na práci bych také neakceptoval *3*
  • Vážený pane Hlavenko. Za tuto logicky vypadající, manipulativní konstrukci, byste měl dostat nějaké vysoké vyznamenání v Bruselu potažmo v USA od tamních válečných štváčů. Naštěstí cenzura ve světovém internetu není ještě tak velká jako u nás v České republice a můžeme se k nějakým těm relevantním informacím dostat. Vy naprosto hřešíte na to, že lidé tupě zírají na oficiální média v Čechách a nemají relevantní informace z Ruska, nebo třeba velice zajímavé informace z USA ( viz situace ve státě Texas).
    Právě proto, že jsem zažil patolízalství za komunistů vůči SSSR, nebudu kvůli vašim konstrukcím lízat paty v dnešní době naprosto podobným strukturám na západě, potažmo v USA. Ať si každý utvoří názor sám, nic méně já nehodlám udělat stejnou chybu dvakrát...
    S úctou Jura
    • co to tady plácáš? *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • Dobrý den vinšuju pane Juro,spočítal jste ovce v ohradě a vrhl jste se psát příspěvky na diskuze?
      • Bohužel nemám takový intelektuální potenciál jako vy, takže nejsem schopen Vám odpovědět. Prostě vaší (jistě relevantní otázce nerozumím). Promiňte :-).
        Užijte si diskuzi přátelé. A hledejte informace, i když nevědomost je sladká a čím míň toho vím, tím líp se mi spí... Že?
  • Tady je srandy kopec, rusofilkové bzučí jak vyplašení čmeláci, ktešřé létají sem a tam. *1* Pravda se jim, holt, nehodí do krámu.
    • rusofilové se celkem baví, protože na článek bez argumentů. kde jako sláma z bot ční základní - a asi i jediná myšlenka autorova- . nesnáším Rusko, není nic jiného než sranda. *15* *15* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší