-
Už nikdy fronty na banány!
-
-
no ten sajrajt, co se prodává za banany... už nikdy. Dřív veškerá zelenina a ovoce z dovozu prošlo kontrolou a bylo hvalitní. Ty nynější hnusy bez chuti dozrávanéchemicky.... fuj
-
To je jak heslo z rudého práva. :-)
P.S. Banány mi jsou fuk. Já říkám, už nikdy válku.
-
-
Ani 105 soudruhů Hitlerů by nedokázalo to co dokáže nama všeckýma mylovaný Vůdce nadsoudruch degeneralisismus Putin!
-
CCCP se pomalu, ale jistě, ocitá tam, kam ho Putler nasměřoval. V ř..i!
-
Šoupněte mě do díry!
Soudružko Pussynko, kde jsi?! *1* *2* *15* *3* -
-
S vašim dělnickým platem se do pořádné díry nikdy nepodíváte. *16* *16*
-
-
Dle ohlasů, si myslím, že nás Tiscali zase napálilo a obchodní oddělení si mne ruce. *1*
-
40 000 rublů je plat zdejších, fašistickým diktátorem Putinem placených demagogů a propagandistů.
-
je vidět že soudruh Hlavenka pilně tvořil v minulém režimu nástěnky a propagandistické články, zřejmě v Rudém Právu, avšak s příchodem listopadu 89 "prozřel" a začal uplatňovat své "objektivní informační kvality" na té správné druhé straně oceánu. Těším se, až to tady zaberou musulmani a pan Hlavenka "opět prohlédne" a začne pět oslavné ódy na Islám a současně hanět dosavadní kapitalismus.
Já bych dodal jenom tolik....je-li Rusko ztracené, nerad bych jmenoval místa, v nichž se nachází USA a bohužel s ním nesvéprávné lokajské státy smutné Evropské Unie. -
Tak k těm sankcím,abych to vyprávění zkrátil:Jak známo,Kubu sankce nepoložily,i když to nebylo snadné.A ptám se,proč USA nezničily Kubu vojensky?Prostředky na to měly.Nešlo to,protože Kuba je blízko USA a ty by také dostaly od tehdejších spojenců Kuby tvrdý zásah.Jiné kafe je Ukrajina-daleko od USA-a kvůli ní USA prosadily sankce,které ctí i vazalská EU.Co to přinese?Velké nic.A vojensky na Rusko USA i EU nemá.Není to na množství tanků,děl či vojáků,dnes jde o sotisfikované zbraně hromadného ničení a na to v dnešní době stačí kódy a prostředníček jedné ruky na zmáčknutí červeného tlačítka.A to USA vědí.Není radmo si zahrávat s existencí světa.
-
Podle všeho je kotel u Debalceve uzavřen, Novorusku se zadařilo, ale ještě není vyhráno Kyjevšisti tam stahují vše co jim ještě zbylo!!!
-
těžko se rusko ztratí zachová -li si svou rozlohu...článek jsem nedočetl ,přál bych si dožít v míru a totéž přeji všem lidem..
copak někdo nenávidí američany?obyčejné lidi?nejsem spisovatel ale článek je výblitek na objednávku a plácá nesmysly..