Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak mám takový pocit že máme velké štěstí že autoři komentářů nejsou rovněž novináři protože co se snahy o nezaujatý komentář týče nešahají autorovi ani po kotníky. Nelze tvrdit že by se dalo se vším souhlasit ale to co najde jeden v komentářích se kolikrát rovná čistokrevnému rozeštvávání mezi občany a to za každou cenu.
    Může mi prosím někdo vysvětlit proč když máte možnost věci objektivně a veřejně probrat snižuje se řada z vás na ubohé sprostoty bez jakýchkoli argumentů. Pouze ve snaze urazit a naštvat ??
    • Máte pravdu, ovšem na smeč tím že s nimi diskutují nahrávají hlavně ti, s těmi argumenty. Zásada je neragovat, nebodovat a ignorovat. Kdyby se toho všichni drželi, tak tihle blbové táhnou jinam.
    • *8*
  • Z Mc Caina mají Rusové strach. Ten s nima také bude jednat ale tvrdě!

Bránil svobodu Vietnamu proti komunistické agresi a nyní pomůže i Ukrajině.
    Stojí proti stejné Rudé hrozbě která si jen v roce 1991 převlékla kabát a změnila
    pár písmenek - z KGB udělala FSB:
    • Tuhle taktiku s jedním "hodným u moci" a jedním zlým který by se případně mohl dostat k moci používají obě strany. V USA je to Obama x Cain a v Rusku Putin x Žirinovsky na Ukrajině Porošenko x Jaceňuk atd.
      Osobně doufám, že k otevřenému konfliktu nedojde......
      Nerad bych v praxi použil frázi.: "Je konec, teď už rozhodují generálové"
      • A zase chyba!
  • Jmenuju se McCain jsem velkej, dlouhej a namazanej od hlavy až k patě vazelínou.
    Hledám soudružku Pusinku, neviděl jste ji tady náhodou někdo? *15*
    • S demokratem a hrdinou jako je on bych šla ráda. O rudého hulváta jako jste
      vy pohledem ani nezavadím. *16* *16*
      • To už ti práce v Perlovce nevoní? Máš ale smůlu. V USA mají svých ku*ev dost a navíc ty, co dávají republikánům, musí mít na ni vytetovanou americkou vlajku a znak CIA jako důkaz prověrky.
  • S mnohým v článku by se dalo souhlasit. Ale extremní černobílé vidění se vyskytuje na obou stranách. Na jedné straně jsou výmysly antiamerikanistů, odpůrců EU a nekritických rusofilů, na druhé straně jsou výmysly rusofobů. SSSR popdle nich neosvobodil východní Evropu v r. 1945, z Putina dělají monstrum, které touží ovládat Českou republiku. Kdyby na Ukrajinu skutečně pustil regulerní vojska, tak Ukrajina nemá šanci, a dopadne jako my v r. 1968. SSSR si tím ale dlouhodobě nepomohl.
  • Kdo nevraždí s náma - je proti nám!
  • Někdo by možná měl taky napsat článek s názvem "Je česká republika ztracena?".
    Vlastně to tak trochu souvisí i s Ukrajinou.
    Jsme ještě samostatný suverénní stát?
    Tak trochu to vystihuje i dnes tak převážně používané pojmenování "Česko".
    Možná si říkáte Česko sem, Česko tam to není důležité, ale já říkám je to velice důležité.
    Proč v TV slyšíme jen "V Česku bude platit, zákon, V Česku to či ono".
    Jestliže je ve veřejnoprávní televizi za těžko vyslovit správný název naší země a pro "jednoduchost" se používá "Česko" vypovídá to o tom, že lidé ztrácí národní hrdost a jakoukoliv sounáležitost s tímto státem. Vzpomínáte, jak se v médiích toto pojmenování vehementně prosazovalo?
    Novodobé pojmenování České republiky tímto pojmem "Česko" totiž tak nějak souzní s pojmenováním provincie někde v Německu.
    Je na další diskuzi jestli je oficiální samostatnost České republiky ještě reálná, ale mě se zdá, že už jsme jen poddanými jinných světových "autorit".
    A národní hrdost, tak nějak potichu vyšumí s hospodářstvím této země.
  • Naše lež a nenávist musí zvítězit nad pravdou a láskou!
    • Máš pravdu soudruhu. Přesně tímto heslem se řídí naše mainstreamová média a autor článku též.
      • My komunisti se k tomu komunismu prolžeme a provraždíme!
  • Jak jsem také z článku pochopil, hrozně litujete, že zde není doba inkvizic a že nemůžete každého s vlastním názorem upálit v kleci. Že mám pravdu pane Havelka?
    • Zlej Trolle, myslím že tvoje příšuky pan Havelka nečte. *15*
      • Havelka? Ten herec?? Co ten má společnýho s článkem???
        • Dobrá:-) Hlavenka. ssry
        • Je to fašizujicí,kolaborant židobanderovské junty z majdanu řízený CIA,to se pozná podle těch brýlí co nosí *3*
  • i mi Roma odsuzujeme agresi Putina!
    • se nedivím,při vládě komoušů by jste museli naklusat do práce *15*
  • Komouší jsou v šoku. Někdo si dovolil napsat úplně jinou pravdu, než tu jejich.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit