Přejít na výpis diskuzí
Jezdí sem za prací, ale nedodržují české zákony a pořádek. Spasí nás Chovanec?
23.1.2017 | Tomáš Chalupa
142 příspěvků
-
... mozek primitiva se za chvíli zavaří, nečtu blba, ale stále nabízím férově rozbití tlamy kripla :)))
-
prase se loučí? Jde poskákat maminku? Tu svoji Zparchantělou prasečí matku?
-
... pa, debilní chudáku :)))
-
-
říkáš pa ouchyle
-
-
... kriplovi, čau, zbabělá kryso :)))
-
-
-
... rozhodně si nenechám požitek ze skvělé skotské whisky kazit komunikací s krabičákama :)))
-
-
vodovod, ty impotentní whisko
-
-
prase a Whisky? To se povedlo. To co ti tak chutná jsou chcánky prasete od vedlejšího žlabu.
-
-
-
... jsem spokojen, póvl jako nikdy nic nového nenabídne, jdu do do lahodné Chivas Regal :)))
-
-
ty regále. Jdeš do prasečího chlíva. Tam visí kalhotky od Simony. Ty si dnes užiješ. Tak nemachruj prase.
-
-
pitomej dělník Hrebeňár se rozjel, píše už i o sobě: "bijec pitomečků ... se ale rozjel, dementek :)))"
-
-
... zklamu tě jako vždy, na rozdíl od tebe, ubožáku, se za své jméno a vzdělání nemusím stydět :)))
-
-
lžeš prase. Ty jsi celý prasečí život u žlabu. Tak tady nemachruj prasečí magistře.
-
-
... sis pospíšil, blbečku, ale není každý jako ty dementní dělník :)))
-
-
třeba Ty jsi obyčené páchnoucí prase. Sviňa. Ale zde zavedená. Nikdo ti to už nevezme.
-
-
... přelož své "dělní", kryso, do lidské mluvy :)))
-
-
šichta u pásu impotente? řekni panu psychiatrovi, že to nedáváš, pomůže ti blbče nevzdělanej!
-
-
... kompliment, že znáš slovo "pás", kriple, nikdy nepochopíš, že si s tebou dělám, co chci :)))
-
-
-
-
... hlasuj, hlasuj, menším primitivem se tím nikdy nestaneš, bože, jakou má z tebe radost, blbe :)))
-
-
ovšem největší radost je utahovat si z tebe. Obyčejného prasete co se vydává za prase světáka.
-
-
... se ale rozjel, dementek :)))
-
... čim víc smradu, tím více radosti, to koukáte jak mě to myslí :)))
-
... a z každého smradu kuundy Simoniny, mám taky radost :)))
-
-
... inteligent by tu čárku nenapsal, srááči, pokračuj ve svém sebeztrapňovaní :)))
-