Přejít na výpis diskuzí
Když budou mlčet umělci, kdo vlastně zbude, aby mluvil?
22.4.2016 | Tomáš Chalupa
369 příspěvků
-
Takovihle kumstyri jako ta dusilova, kterou mikdo nezma a koller, kterej je uz dost za zenitem jsou nekterejma blbeckama dost precenovany a sami si vsugerovali, ze muzou kecat do cehokoli. Je potreba jim jasne rict at neserou a staraj se vo svy a chytrejma kecama krmej doma svy homosexualni partnery !!!!!
-
A když bude mlčet národ, tak tu máme nový totalitní stát, jenž se snaží zavést tato vlastizrádná Sobotkova vláda řízená z EU!!!!!!!!
-
Když budou umělci mlčet a NEpodepisovat Anticharty, tak to snad umřeme všichni hlady! Nebo tak nějak, že ano?
-
To bude do politiky kibicovat i bába Blažková ? Lepší by bilo to nechat to rozumným lidem a né komediantům kteří se prodají každému režimu. *11*
-
-
To jako já bych do politiky mluvit nemohla? A co ten propíraný a prolhaný Zeman? Obyčejný komunistický prognostik za Husáka a opilec navrch. To jsem horší než on? Já aspoň mluvím pravdu! Nese---te mě!
-
-
Kam se hrabe na havla.
-
Proč byste nemohla? Ale snad jste natolik soudná, že si na to najdete vhodný prostor a čas, ne? Nebo vy začnete řvát jak nenávidíte Zemana třeba v čekárně u lékaře a nebo ve frontě v marketu? Asi si to necháte k nějakému kafi u známých, ne? Tohle bylo udílení hudebních cen, a lidé obecně těm dvěma vyčítají tu nevhodnost rvát politiku do slavnostní chvíle a to ještě hulvátsky a trapně. Lidé tam byli oblečeni slavnostně a čekali kulturu, ne blábolení zfetovaných fanatiků, navíc zcela mimo mísu.
-
-
-
Jak dlouho nás chtějí redaktoři dusit Dusilovou, až do pondělí???!!! *5* *15* *8*
-
... blbec pitomečků je zvolen Degenem roku :)))
-
Nu, ještě mohla Lenka Dusilová seznámit národ se svými zážitky z Číny a věnovat honorář, který od hnusných čínských komunistů obdržela na nějaké dobročinné účely.
-
-
fakt ? máš odkaz, nebo nějaké důkazy, chtěl bych to vidět *8*
-
-
Dusilová?Jo ten feťák co se nestyděl rejžovat prašule v Číně.Tak ten nemá co kritizovat....
-
-
ty jsi jí prodával drogy ??? *8*
-
-
přééésně , prcal jí jako ty prcáš politiky *8*
-
-
díky za zastání kámo, vtipné *15*
-
-
-
-
Amerikánskejšn debilejšn tu majejšn srazejšn!
-
Vyzývám všechny kterým se nelíbí styky s Čínou aby se vzdali všech výrobků které byly vyrobeny v Číně. Děkuji.
-
-
Rádi bychom... Kvalita mizerná a velmi často zdravotně závadné....
-
-
není řeč o polských výrobcích....
-
-