Přejít na výpis diskuzí
Když mocný státní úředník podporuje xenofobní nacionalisty. Veřejně ze své funkce
18.7.2016 | Vojtěch Ondráček
153 příspěvků
-
Teplá rudá zkurvenina Semjon Gayínek ne a ne pochopit, že k používání famózního nicku BTW musí mít fištrón, njn už jste viděli teplou amrdólskou swini s fištrónem???
Já NE !!!
PCHE !!! -
-
Já jsem holka a tobě to vadí takže teplouš jsi jedině ty sám ruský buuzerante BTW.
Já jsem Simona a ty jen komolíš moje jméno a Semjon. na víc nemáš nonstop zde hnijící kriiple.
S tím bodováním podvádíš moc okatě ty mínus plus 10 ve stejné vteřině šašku.
Já jsem nudné Tiscali omezila na minimum. Ty tu smrdíš nonstop a ničíš lidem debaty teploušováním a semjonováním. A už to nemáš na koho svést nulo. Jsi tu všem jen pro legraci ruský trolle BTW zlej trolle Rybanne juro bez registrace hrdino Putine Rybanne. *15* -
-
To jsi, to vsechno vime a taky to, ze porad smrdis po chcankach, to vime tez. Kdy se konecne ty smradochu Simone vykoupes? Jezdis na te sve kriplkare porad priposranej, hnupe starej.
-
-
Na kriplkáře bude brzy jezdit tvůj Milošek. Alkoholici jako on na ní po cirhoze jater končí.
Simono nenech se tím ruským blbem zlým kulihrachem trollem otrávit.
-
-
-
-
Pane redaktore podle článku máte titul z východu ale i ze západu . Kam asi budete kráčet dále?
-
Pro blba pár čísel válka u nás skončila 9.Května to jsou fakta né tvůj blábol.A poslední výstřel byl 11-13.května u písku.
Podívej kolik padlo sovětu na našem uzemí a v praze a kolik američanů a v plzni.nepřekrucuj dějiny lháři.nezažils ani jedno zmetku tak tu nešiř bludy!!!! -
-
Tady jde o to kdy Německo kapitulovalo ruský šašku. 8 kapitulovalo.
To že si rus vynutil na druhý den opakování kapitulace na té první nic nemění.
To že si nějaký Němec vystřelil ještě 11 je nepodstatné- To už je osamocený čin po kapitulaci armády ne válečný čin
Dějiny tu překrucuješ ty protože Prahu nesovobodila rudá armáda ale sovětskému titalitnímu zřízení nepřátelská parta kolem Vlasova -
-
A pak si se probral a ruku v nočníku.Nevím odkud čerpáš svá moudra, ale u nás válka skončila 9.května to je fakt co nezměníš šašku.
-
-
Zůstala jen část příslušníků SS a gestapa, kteří bojovali dál. Jejich odpor však rychle skončil, když do Prahy dorazily ráno 9. května 1945 tankové jednotky Rudé armády a vyčistily ji od zbytků nepřátel. *3*
-
-
-
https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Dějiny_Československa
-
-
Černoch jede na černo v mhd, k neradosti revizora
https://twitter.com/LegaNordVeneta/status/755158298178052096
migrant z afriky jedoucí na černo zmasakroval revizora
https://twitter.com/RogerHalsted/status/750611754472902656
Francie – migranti napadli pár na ulici
https://twitter.com/LegaNordVeneta/status/753308429020696576
Milano -hlavní nádraží
https://twitter.com/RadlcalChicMi/status/751811697879416832 -
-
Nemůžete to brát tak negativisticky... berte to POZITÍVNĚ...
co je pár tisíc zmařených životů proti milionům zachráněných uprchlíků? :)
PS: pokus o vtip... já vím trapný
-
-
ano pane redaktore já i všichni moji známí jsme už voliči SPD
-
-
Juro ty máš známé ? jsi opravdu čtverák *15*
-
zlej trolle, je dobře,že tvé nicky budou volit SPD *15* *15* *15*
-
-
Zaplať pámbu za paní Vitáskovou, zaplať pámbu za každého "xenofobního nacionalistu", který odolává a odporuje Dienstbierovskému vymýmání mozků....
-
-
No pokud se chcete v otázce obrany naší vlasti pře čmoudy spoléhat na Vitáskovou, tak jste určitě chlap na svém místě *15* *15* *15* *15*
zalezte si pod stůl vy připodělanej šašku a nechte jednat chlapi *3*
-
-
Pan Vojtěch Ondráček je další z řad chytráčků, známkujících a označujících druhé , svým rozumem uvažující občany. Jak označit jeho?
Xenofobního komunistického internacionalistického pracovníka Kominterny, kterým jsme naslouchali 50 roků o krásách budoucnosti, tato budoucnost zkrachovala a dnes jejich následovníci nás povedou k další krásné budoucnosti pod jejich staronovým vedením?
Nutně potřebuje projevit svůj názor, poplivat druhé a hlavně nedopustit, aby lidé užívali
vlastní rozum.
Děkuji mu za jeho rady, ať si tyto a podobné pomluvy používá doma. -
-
Další demagogie Práglkavclu.V článku jsem nenašel nic z kominterny? nic komunistického. Pak tedy za všechem b.rdel po 1989 můžou komouši? I když i tam byli grázli a právě ti si nasadili novou "masku svobody a demokracie" a loupí, kradou a vyžírají stát. Filosofie nynějších pohlavárů je jediný bůh- naše koruneška kulatoučká. Tak to co nazýváš vlastním rozumem jsou theze Šapira a Práglkavclu. Stylem... dvě mraveniště se nepohodly a samořejmě za mohou komunistí. Za blbost našich současných žáků a studentů taky můžou komouši???
Za přesun nefachčenků z jihu můžou taky komouši. Za podporu USA, Turecka atd. muslimských teroristů roněž? Závěrem - pliváš pouze ty. -
Vida, jak se projevuješ.
-
... tebe označit je naprostá maličkost: opuštěný zdegenerovaný alkoholik bez intelektu :)))
-
-
páchnoucí špinavec parchant po svojí zparchantělé matce tady blije svoji večerní dávku.Je to jak magnet lopato,co?
-
-
... až do vlákna lezou pouze nejprimitivnější zakomplexované bezmocné trosky :)))
-
... přesně, 20 slov slovní zásoby bezmocné primitivní trosky je něco neuvěřitelného :)))
-
-
pamatuj si: na tebe obecního vyvrhela a špínu to bohatě stačí.
-
-
... meleš z posledního, primitiv jako ty bude vždy sloužit pobavení vzdělaných lidí :)))
-
-
-
-
Ahoj
-
-
... nashle
-
... fantazie zbabělce mě nezajímají, kde a kdy, trosko?
-
-
-
-
V blízké budoucnosti se tak můžeme dočkat náhlého kolapsu celé sítě, což se Vitásková nebála přirovnat k válečnému stavu. Lidé potom budou umírat ve výtazích a zůstanou uvězněni ve městech, protože nebude k dispozici žádný benzín.
----------------------------------------------------------------------------------------------
a proto chodím po schodech a jezdím na kole. Stavět více schodišť a vyrábět více kol a problémy světa jsou vyřešeny -
-
Už nyní politici rozhodují kdo může sportovat co může jíst a kolik za to dostanou "vrcholoví" sportovci. Stejně tak co je doping - doping je když to používají Rusi a všechno co požívají ostatní není. Vyjímku u ostatních sportovců, jsou ti kteří se dopingové komisi jejímu sportovci předsedovi nelíbí.
Poskední tvoje myšlenka se určitě líbí našim sociálně snědým občanům.
-
-
se ani nepodepise pod svuj clanek bo ma IQ 20
-
Trošku mi vadí, že když se bavíme o "hrdinství", všichni jste anonymové. Ale to je věc názoru.
-
-
To je částečně pozůstatek po předchozích. Nyní nevěříme jednomu pilíři který popisuje EUUSA jako svobodu projevu. Ale vězte, že již nyní jsme někteří na seznamu tajných a započítává se nám to. Spoléhají se na to, ..und commt der Tag.
-
Já nejsem žádnej anonym.
-
zdar anonyme
-