Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážený máš špatné informace. "Soudruh" Mohorita dostal h.o.v.n.o, jako každý z nás.Ten u
    toho "rozdělování" nebyl. Tam byli jen Havlovi kamarádi, co řečnili a stáli na tribunách.Potom
    "schůzovali" na beltramce a psali scénář jak vše upéct. *16* *16* *16*
  • Den opravdových mužů a obránců slavíme u nás v Rusku hlavně proto, že jsme na Rudou armádu hrdí!
  • My to tady slavíme jako Den okupantů z asijských stepí.
  • jj kniže tam má flek
  • Dnes slavíme, 23. února 1918 zvítězily oddíly Ruské gardy poprvé nad pravidelnými vojsky císařského Německa u Narvy a Pskovu. Označili ho tehdy za „narozeniny Rudé armády“.
    Od 2002 se Den obránců vlasti stal v Rusku státním svátkem. Neoficiálně se to slaví jako Den opravdových mužů a obránců v širokém slova smyslu.
  • Ať si pozvou teplého ovčáka *1*
  • Havel prej má v pekle průser, dřevo po kotel ukradl a teď tam mají zimu!
  • V pekle sedí prý pouze vrah Grebeníček a mají tam prý jedno volné místo, je tady prý nějaký nemocný geront-čekatel...
  • Mně se to zdálo jasné a srozumitelné..... *7* taky jsem volil Okamuru.....
  • Pravda pravdoucí, ale ještě jsi zapomněl na na tuny zlata ze státního pokladu, miliardy dolarů a západních marek v majetku sátu, stovky miliard korun (hodnota této sumy by se musela ještě vynásobit nejméně desetkrát aby byla v relaci s dnešní dobou) v důchodovém fondu, přebytkové rozpočty, přitom jsme měli velkou a funkční armádu (stovky proudových stíhaček a ne jedenáct vypůjčených, tisíce tanků atd.). Vše je v čoudu a ještě máme navíc více jak biliónový dluh. Každý rok se stavěli desítky kilometrů dálnic, ne pět kilometrů za deset let. A proti tomu slavnému Západu jsme na tom ještě moc dobře. Oni holt žijou na dluh podstatně déle než my. Západ má astronomické nesplatitelné dluhy. Zatím si žijí lépe než my, ale jednou padne kosa na kámen, takhle se to nedá vézt do nekonečna. Západ má navíc ještě bonus v podobě musulmanů. Prý jsou to sice samí inženýři, doktoři, vědci a matematici, dokonce prý již malé děti jsou zubaři, ale já bych na ně moc nesázel. Takže dnešní situace nic moc, ale v podstatě díky komunistům, pořád mnohem lepší než západní "vyspělé" demokracie, i když se to zatím nezdá.
  • jen blbec nemění své názory, už jsem zase tady .-)
  • Třeba obrovský majetek SSM rozkradl Chrchla a jeho klaka! Toho šaška nám byl vůbec čert dlužnej, taky si ho vzal do Pekla!
  • my s ruskem nemáme nic protože za osvobození i okupaci vděčíme cccp
  • Naverno nášim, rúskim! On povinován tavárišču Putinovi!
  • Pokud vím tak majetek SSM , CKM a pionýra, vyraboval soudruh Mohorita a ostatní majetky také soudruzi z jednotlivých resortů.
  • Já sem vážně už vůbec nechodím, mám svoje stránky!
    Pa Křenková.
  • mě ráno říkal, že Čechům ale věřte mu to ....
  • Obcan.Havel
    (ne)Vážená redakce Tiscali, nešlo by zařídit, aby Jégl (Inženýr) sem psal aspoň dvakrát denně ty své vtipné články? My ho všichni zbožňujeme, je to takový novinářský Šaplín a vždy velice pobaví! Je zábavnější než komik Cígler.
  • hoď sem odkaz, prosím *15* *15* *15*
  • odpověděl na to Ovčáček, najdi si to

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit