Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naše hrubé zahraniční zadlužení (státu, bank i podniků), které za celé Československo koncem roku 1989 dosáhlo 7,9 miliard USD, tj. Asi 500 USD (7500 Kčs) na obyvatele, rychle v dobách kapitalistického postkomunismu a jen za ČR vzrostlo do konce roku 2007 na 1,3 bilionu Kč, tedy asi na 6600 USD na obyvatele (více než 13krát).
    Příjmy z této privatizace dosáhly v letech 1991 až 2005 částky 523 miliard Kč. Dále za jednu z dalších loupeží století po roce 1989 je označována také kamuflovaná peněžní reforma, spočívající ve znehodnocení úspor obyvatelstva, v důsledku stále trvající inflace, převyšující úrokovou míru. V roce 2004 její výnos dosáhl již téměř 400 miliard Kč.
  • Neubi
    Ty voe, to je zase žvást, tenhle clanek!!!! Hlavne, ze ta vase milovana Amerika, ktera od konce 2. Sv. valky stoji skoro za kazdym valecnym konfliktem nebo politickym prevratem nic nedluzi?! Ta Amerika, ktera ma sama na rukou smrt statisicu lidi ve Vietnamu, v Koreji, Iraku, Afganistanu, Libii, Syrii apod. I ta Ukrajina je jejich prace!!! Komunisti jsou slabej cajicek ve srovnani s Americkym statnim dluhem. Ten cini nejakych 20 bilionu dolaru!!! To je pro predstavu pres 400 bilionu korun!!!!
  • Smutné je, že komunisti a to jak současní tak bývalí jsou ve vysoké politice stále. A bude ještě dlouho trvat než naše generace, která je poznamenána životem za sociku vymře. Stále se tady omílá že se vše vytunelovalo. Ale co byl 48 rok a co měna v 52?? To byly tunely, za které by se nemuseli stydět tuneláři v době dnešní a to od Bakaly až po Babiše...Nejvíc ale komunisti zdevastovali myšlení lidí a jejich morálku.
    • No hlavně to tvoje myšlení zdevastovali. No ale nejsem si úplně jist, jestli za to můžou komunisti.
  • Já sem vážně už vůbec nechodím, mám svoje stránky!
    Pa Křenková.
    • jen blbec nemění své názory, už jsem zase tady .-)
  • holt Jégl se nezapře. Znovu blouzní. Posuzuje dnes nějaké zaostávání za Německem. Jenže posuzuje neporovnatelné. Měl by posoudit například stav po r.1989 kdy nám naši západní sousedé slibovali přibližování jejich úrovni. Tomu mohl uvěřit jenom nemocný člověk. Protože pokud historie ukazuje, nikdy nám sousedé nepřinesli dobrovolně nějaké výhody. Vždy se nás snažili zničit a vysát. Pak se vývoj ubíral a ubírá dnes tak, že jsme stejně vzádleni Německu, jako dříve. Prostě jim to vyhovuje a vždy jim bude vyhovovat vazalský vztah přes EU. Ovšem to zásadní - tehdy byla jiná doba a jinak se věci posuzovaly. A taky byla na tu dobu jiná efektivnost. Nemůžeme posuzovat dnešní efektivnost s tehdejší. Ovšem na zamyšlení: Kdo tu dobu prožil: Tehdy byla taky korupce a úplatky. Jenže to byly skutečně směšně malinké věci v porovnání s dneškem. Tehdy se vedoucí představitelé měli taky lépe než normální člověk. Ale dnešní doba! To již nemá s rozumem nic společného. To ponížení normální lidské práce je zarážející. Čím dál více platí jenom prachy a vše ostatní jde stranou. Mocní si hrabou ještě více a ten chudý je stále chudší a žije stále více depresivnéjší život. Takže ten článek vlastně ani nevím, co má za cíl. Jo už vím: - totálně odsoudit vše, co bylo před rokem 1989 u nás a zatratit dnešní komunisty. Do jednoho pytle s nimi nám p.Jégl hází všechny, kteří racionálně uvažují a nechtějí podřízenost a ponížené klanění se Západu s dnešním dravým před ničím se nezastavujícím se systémem
    • Komunismus a fašismus se příliš neliší. Nejvíc tom, že u nacistů se vědělo, co se od nich dá čekat, kdežto komunisti jsou nevypočitatelní.

Je neuvěřitelné, že je u nás tolik těch co vzpomínají na "staré rudé časy", kdy se měli dobře na úkor jiných a mohli si "kompensovat" pomocí rudé knížky své mindráky. A pak je tady také hodně slaboduchých, kteří si ti rudé fašisty volí.
  • Ví sám Pánbůh , který tento debilní příspěvek naspal a okomentoval..
  • Obcan.Havel
    Dnes se vyloženě daří, my jsme vyhráli volby, v hokeji 3:0 a 4:3, a co vy blbečkové havloidí, vy jste bez drahouška i bez medaile!
    • A kolik Vám to dalo ??
  • mellys
    A opět je koncentrák zpět a Český...tak se běžte radši dívat na hokej a doufejte, tak jako mnoho let pozpátku, že si to Čeští hokejisté s Rusákama vyřídí za vás...a vemte si k tomu flašku z lednice...nezapomente, že bolševici maj heslo..."Nebojovali jsme, abychom zůstali chudí“ či „Teď přišel náš čas se nasytit" a vy se ...Naučte smát, aniž by jste plakali... *16* *10*
    • my ale nemáme s Ruskem žádné nevarovnané účty pokud nepočítám naši vděčnost za osvobození..., mnohem menší pomoc a to při obraně Británie si Británie nechala dobře zaplatit
      • my s ruskem nemáme nic protože za osvobození i okupaci vděčíme cccp
  • Můj 25.únor je nejšťastnejší,protože moje krásná vnučka má svátek.
    • Vaší krásné vnučce přejeme k svátku hodně zdraví a po celý život modré nebe nad hlavou.
      • Také si to pro ni přeji,ale i pro ostatní děti,které nemůžou za to,že se narodily do této doby.Kdy je každé druhé manželství rozvedeno,kdy se rodiny zadluží,kdy nekonají státní orgány k tomu určené,kdy tady vyřvávají populisti,kdy je na pozvání státu do Evropy přisouváno neskutečné množství příživníků.Když jsem viděl v televizi běžence v německu s dvěma manželkama a 6 dětí a on prohlašoval,že třetí manželka je ještě mimo a že udělá ještě 20 dětí,že to Německo uživí atd.Děsím se co nás čeká.
    • Musím reagovat na můj příspěvek,když vidím,že mi tam dal někdo mínus bod.To musí být zapšklí ubožák a ještě neinteligentní.Jsem šťastný,že má vnučka svátek a budem slavit tečka.
      • Kritiku já vím, že jsi již starší a v hlavě se ti to již plete, ale ty za to nemůžeš.
      • Jestli ono to nebude třeba tím, že svátek vnučky, ačkoli je to krásná věc a gratuluji, zcela jistě nepatří do rubriky o zrůdném bolševismu.
        • Asi těžko.Ta naštěstí ještě neumí číst,aby si přečetla ten váš blábol o bolševismu.Je neděle a bolševici jsou ve všech parlamentních stranách,akorát se dělají neviditelní a o to je to horší.Proto jako rodina přijdeme na jiné myšlenky než jsou žvásty rádo by demokratů.
          • Jenom jsem se snažil vysvětlit........................no, ale škoda slov pro tupýho rudocha.
            Ještě nám sem flákni recept na švestkový knedlíky, co ti dělá bába a co ti tak šmakujou.
            • Rád ti ten recept poskytnu,já na rozdíl od tebe mám dámu a ta je umí dostal bys ,kdyby jsi mě neurážel rudochu já je v USA nevraždil,ani moji příbuzní a to tam žijou přes 100let,ale nejsem hujerUSA věř ani tupý,.ale co ti budu vyprávět musím šetřit energii je demokraticky předražená.
  • Drzá demagogie, a co ty miliardy co byly rozkradeny a likvidace prosperujících fabrik za mohutného přispění západních zlodějů kteří rabovali jak smyslů zbavení !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit