Přejít na výpis diskuzí
Komunisté na rozcestí: Stanou se součástí miliardářova fanklubu?
16.5.2016 | Jaroslav Bican
224 příspěvků
-
Filip měl u nás advokátní kancelář, zastupoval ho jeden advokát u soudu co jsem se soudil s jedním jeho klientem. Se mnou u soudu shořel jako papír, protože jeho zástupce neznal judikaturu s občanského zákoníku. Když jsem mu uhradil jeho advokáta bylo to pár korun, tak mi poslal dopis asi po půl roce, že jsem mu nezaplatil a že na mne podá žalobu. Když jsem mu poslal výpis o zaplacení, s dopisem aby si uděl ve své kanceláři pořádek, že tam má asi pěkný bordel, tak se mi omlouval až do nebes. Když jsem mu posla FA za to, že náklady spojené s jeho kancelářským nepořádkem, tak jsem do dnešní doby nedostal ani korunu. Přitom to byla částka nevysoká. Mam dojem, že dneska už je jeho kancelář zavřená.
Filip i stou jeho stranou ať jde k čertu. Prolhaní komunisti i s Filipem. -
ZÁKON č. 198/1993 Sb. O PROTIPRÁVNOSTI KOMUNISTICKÉHO REŽIMU A O ODPORU PROTI NĚMU:
...Komunistická strana Československa, její vedení i členové jsou odpovědni za způsob vlády v naší zemi v letech 1948 - 1989, a to zejména za programové ničení tradičních hodnot evropské civilizace, za vědomé porušování lidských práv a svobod, za morální a hospodářský úpadek provázený justičními zločiny a terorem proti nositelům odlišných názorů, nahrazením fungujícího tržního hospodářství direktivním řízením, destrukcí tradičních principů vlastnického práva, zneužíváním výchovy, vzdělávání, vědy a kultury k politickým a ideologickým účelům, bezohledným ničením přírody...
TRESTNÍ ZÁKONÍK č. 40/2009 Sb.:
§ 403: Kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka… bude potrestán...
§ 404: Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 403, bude potrestán...
§ 405: Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické, komunistické nebo jiné genocidium nebo zločiny nacistů a komunistů proti lidskosti, bude potrestán...
Takže zákony máme, jen je třeba, aby justice konala. -
Zarytý věrný stalinista-komunista si s agentem Stb si již dávno notují k naší celospolečenské škodě...Viz chytrému napověz, hloupého trkni.... *8* *9* *7*
-
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/403642-nemecko-migrantum-vymysli-praci-dostavaji-euro-na-hodinu.html